Az étterem, ahol mentes és nem mentes igényű vendégek együtt ehetnek

2019. június 28. |

A 2018 őszén megnyitott 36 Bisztró története figyelemreméltó sikerrel indult: a Best of Budapest 2018 Legjobb Egészséges Éttermének választotta a családias, modern hangulatú bisztrót, Magyarország első antitápanyag mentes éttermét, amelynek szemléletében – az ínycsiklandó ízek megteremtésén túl – az egészséges, friss alapanyagok használata, az életbarát gasztronómia iránti elkötelezettség, valamint a speciális étkezési igényekkel szembeni nagyfokú empátia kap főszerepet.

Az étterem vonzerejét tovább növeli, hogy Mattheisen Mária, az ország első juice terapeutája is kiveszi a részét abból a szimpatikus és példaértékű célkitűzésből, hogy a mentes és nem mentes igényű vendégek egyaránt eszményi ízekben, felejthetetlen kulináris örömökben részesüljenek.

Az étterem juice kínálatában ugyancsak a Mattheisen Mária által megálmodott receptek kelnek életre – a legmagasabb szintű nemzetközi szaktudással rendelkező juice terapeuta színes választékban összeállított ízletes levei, terápia vagy diéta keretében akár egy teljes értékű főétkezést is kiválthatnak, gyümölcs alapú juice-ai pedig energizáló frissítőkként és az édes íz iránti vágyunk kielégítőiként is megállják a helyüket.

Magyarország első antitápanyag mentes éttermének enteriőrje a modern, tiszta elemekre épül, ugyanakkor kényelmes, családias hangulatot áraszt. A külsőségek is hűen tükrözik azt az empatikus szemléletet, amely túl is mutat a vendéglátás hagyományos értékein, hiszen a 36 Bisztró az egész család számára kínál elképesztően finom ízeket és velük együtt irányt is mutathat az egészségesebb, mégis örömökkel teli, nehézségek nélkül elsajátítható életforma felé.

A gasztroélményeken túl az étterem izgalmas programok és rendezvények helyszínéül is szolgál. A 36 Bisztró nem csak az egészségről és a finom ízekről, de a gondoskodásról, a pihenésről és a szórakozásról is szól, olyan hely, ahová bármikor, bárkinek jó érzés belépni.

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró

Milyen magyar bort kínáljunk kacsaételek mellé? bor

Milyen magyar bort kínáljunk kacsaételek mellé?