Steiner Kristóf műsora új részekkel jön

2020. augusztus 08.
Újabb, 13 részes szériával várja nézőit a Kristóf’s Kitchen vegán YouTube-csatorna. A Nimi&Kristóf’s Kitchen in Greece epizódjaiban a műsorvezető és párja, Nimrod Dagan kéthetente kalauzolja izgalmas gasztrotúrára és növényi alapú workshopfőzésekre a csatorna nézőit.

„A karantén után mi magunk is kiszabadulunk a négy fal közül, és kicsit barangolva a Peloponnészoszi-félszigeten most a nézőket is magunkkal vihetjük. Nem tartom magam idegenvezetőnek, de kulturális és kulináris túrák szakértőjének igen, mert akármerre járok a világban, belevetem magam a kultúrába, és tudatosan keresem a gasztronómiai élményeket. Egy éve élünk Methanán, már jól tudjuk, hogy a félszigeten és a környéken mik a kihagyhatatlan tavernák, bárok, kávézók és piacok” – mesélte el Steiner Kristóf az új széria kapcsán.


A sorozat kéthetente jelentkezik újabb epizóddal, amelyek közül hatban Methanát és a környéket fedezik fel rendhagyó gasztrotúrák keretében, míg hét epizódban egy új, állandó bázisról jelentkeznek. „Amikor kiderült, hogy eladó az alattunk lévő, picike lakás, tudtuk, hogy nekünk nincs szükségünk több térre, jól elvagyunk a 25 négyzetméterünkön ketten. Arra viszont nagyon vágytunk, hogy úgy, ahogy Tel-Avivban, itt is tudjunk főzőkurzusokat tartani, és egyfajta kis showroomot kialakítani, ahol methanai művészek munkáit is bemutathatjuk. Mindent a saját kezünkkel raktunk itt össze, minden újrahasznosított, a neve Aplos Georgios, az aplos jelentése görögül egyszerűség, naivitás, Agios Georgios pedig imádott kis falunk neve. Már szeretettel várjuk ide vendégeinket, nem csak virtuálisan” – mondta el a műsorvezető az új helyszín kapcsán.

Az új epizódok címében a megszokott brand Nimi&Kristóf’s Kitchenre változik, ezzel is hangsúlyozva Nimrod Dagan szerepét a műsor és Kristóf életében egyaránt. „Nimi legalább annyira kiveszi a közös főzésekből a saját részét, mint én, így szerettem volna őt is nevesíteni már a műsor címében is. Ő tudja, miből mennyire lesz szükségünk, mit kell bevásárolnunk, előkészíti a hozzávalókat, és ő az, aki nélkül elveszett lennék a konyhában. Csodálatos, hogy valaki, aki kizárólag csak popcornt és avokádót evett, ilyen sokat fejlődött a gasztronómia területén” – fejtette ki büszkén Steiner Kristóf.

Olvastad már?