Otthon maradsz a hosszúhétvégén? Dobj össze gourmet házi fagyit pillanatok alatt!

2020. augusztus 21. |

Ha otthon hűsölünk és pihenünk az idei, kicsit sem hagyományos augusztus 20-i hétvégén, akkor itt az idő, hogy kipróbáljunk az alábbi öt pofonegyszerű, fagyigépet nem igénylő különleges fagyi közül legalább egyet, hogy fokozzuk az élvezeteket!

Rapid málnás

Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek a receptet, és garantálja, hogy a nettó munkaidő csak 25 perc, ráadásul nem kell hozzá se fagyigép, se műanyag pálcikás fagyiforma.

Málnás házi jégkrém villámgyorsan

Málnás házi jégkrém villámgyorsan

Ha már málnaszezon, akkor ne hagyjuk ki az otthon és gyorsan elkészíthető házi málnás jégkrémet. Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek a receptet.

Egyösszetevős csoda

Hihetetlen, de a nicecreamhez csupán fagyasztott banán szükséges, az eredmény mégis szuperkrémes fagyi, ami a főzött olasz fagyik világára emlékeztet leginkább.

Hódít a banánfagylalt!

Hódít a banánfagylalt!

A diétázóknak, laktózérzékenyeknek és vegánoknak is nagyszerű, otthon percek alatt elkészíthető alternatíva a nicecream, azaz a banánfagylalt.

Szuperkrémes epres

A fagylalt titka, hogy fagyasztott eperből készül, a krémességet pedig a joghurt adja. Készülhet valódi joghurtból, azonban mi most szójajoghurtot használtunk. Tényleg öt perc alatt elkészül!

5 perces, krémes eperfagylalt

5 perces, krémes eperfagylalt

A Zizi kalandjai bloggere a legfinomabb fagyi receptjét árulja el nektek ezen a héten. Mi másból is készülhetne most, mint eperből...

Furcsán hangzik, de isteni

Aláírjuk, hogy ez így elsőre akár meredeknek is hangozhat, de ha valaki szereti lenyalni a kiskanálról a tejfölt, miután tett a levesre vagy bármilyen más ételre, amihez passzol, az a tejfölfagyit is szeretni fogja.

Készíts tejfölből fagyit!

Készíts tejfölből fagyit!

Még fagyigép sem kell hozzá, egyszerűen és gyorsan, ráadásul tejfölből elkészíthető fagyi receptjét hozta el nektek Nemes Nóra, a NoSalty Ízhuszár rovatának gasztrobloggere.

A bazsalikom jól áll a fagyinak

Sok főzőtudomány nem kell hozzá, csak eper, víz, bazsalikom és némi cukor. Aztán pürésítés és irány a jég! Aki szeretné, fagyasztás után még fehércsokiba is belemárthatja, de az már a haladó szint.

Szólj hozzá te is!

Még több Gasztró