Otthon maradsz a hosszúhétvégén? Dobj össze gourmet házi fagyit pillanatok alatt!

2020. augusztus 21.
Ha otthon hűsölünk és pihenünk az idei, kicsit sem hagyományos augusztus 20-i hétvégén, akkor itt az idő, hogy kipróbáljunk az alábbi öt pofonegyszerű, fagyigépet nem igénylő különleges fagyi közül legalább egyet, hogy fokozzuk az élvezeteket!

Rapid málnás

Nemes Nóra, az ízHUSZÁR online gasztromagazin bloggere a Nosalty-ról hozta el nektek a receptet, és garantálja, hogy a nettó munkaidő csak 25 perc, ráadásul nem kell hozzá se fagyigép, se műanyag pálcikás fagyiforma.

Egyösszetevős csoda

Hihetetlen, de a nicecreamhez csupán fagyasztott banán szükséges, az eredmény mégis szuperkrémes fagyi, ami a főzött olasz fagyik világára emlékeztet leginkább.

Szuperkrémes epres

A fagylalt titka, hogy fagyasztott eperből készül, a krémességet pedig a joghurt adja. Készülhet valódi joghurtból, azonban mi most szójajoghurtot használtunk. Tényleg öt perc alatt elkészül!

Furcsán hangzik, de isteni

Aláírjuk, hogy ez így elsőre akár meredeknek is hangozhat, de ha valaki szereti lenyalni a kiskanálról a tejfölt, miután tett a levesre vagy bármilyen más ételre, amihez passzol, az a tejfölfagyit is szeretni fogja.

A bazsalikom jól áll a fagyinak

Sok főzőtudomány nem kell hozzá, csak eper, víz, bazsalikom és némi cukor. Aztán pürésítés és irány a jég! Aki szeretné, fagyasztás után még fehércsokiba is belemárthatja, de az már a haladó szint.