Őszies leves
Almás is, körtés is, meleg is lehet, de hűvösen is finom: éppen olyan évszakok közötti átmenet ez a leves, amit most élünk.
Franciás vacsora
Egy körtés-póréhagymás tarte-ot mutatunk, amit az isteni kecskesajt tesz még különlegesebbé és pikánsabbá!
Olaszos tészta
Tökéletes hétköznapi vacsora lehet az alábbi, felturbózott sajtmártásos fusilli. Az igazi trükk most a tálalásnál van: ha tehetitek, ne hagyjátok le a diót és a nagy maréknyi petrezselymet a tészta tetejéről!
A répa új élete
A sütőben sült répa már önmagában szuper találmány, amit tényleg érdemes kipróbálni: nagyon egyszerűen elkészül, és hihetetlenül feldobja ezt az egyébként nem túl izgalmas zöldséget.
Zsidó finomság
A Hámán táska eredetét ma is homály fedi, annyi biztos, hogy purimkor szokás enni, azonban ha még lapul a tavalyi szilvalekvárból a kamrában, akkor őszvárás ürügyén most is elkészíthetjük!
Fotó: Getty Images