Zserbótöltelék palacsintába mentve
Fogjuk a zserbóba szánt töltelékeket, és töltsük meg vele a palacsintákat, öntsünk rájuk csokimázat, és meg is vagyunk!
Macera nélkül
Nagyon nehéz elképzelni, hogy valaki ne szeresse a palacsintát, azt viszont annál könnyebb, hogy valaki rühelli kisütögetni a vékony, könnyen foszló és állandó forgatásra szoruló lapokat. Az alábbi recept egy tepsis verzióval orvosolja a problémát!
Gyerekek kedvence
Nem egy gyorstalpaló rajzszakkör délutáni foglalkozásán ülünk, de a tányéron kifejezett hangulatunk a sikeres színösszeállításnak köszönhetően a végén örömet fog szerezni.
Thai csoda
Elképesztően finom, roppanós, nagyon vajas banános palacsinta, amit Thaiföld minden piacán kistányérokon lehet még forrón bekebelezni.
Egészséges verzióban
Tönkölyliszt, útifűmaghéj, kókuszvirágcukor: ez a palacsinta éppen olyan finom, mint a hagyományos verziók, csak éppen belefér a tavaszi diétákba is.