Elindult a Nosalty TikTok-csatornája!

2021. november 24.
A Facebook, a Youtube és az Instagram mellett a Nosalty.hu elindította saját TikTok-csatornáját is. Csatlakozz te is, rengeteg újdonságot és érdekességet mutat majd neked a csapat!

A TikTok névre hallgató videómegosztó egy pillanat alatt söpörte végig az egész világot rövid, velős, vicces, edukatív, gasztronómiai és olykor-olykor megosztó tartalmaival. Az óriási népszerűségre szert tett alkalmazás ma már nem csak a gyerekek körében ismert, más generációk is szívesen inspirálódnak a különböző tematikákra épülő videókból.

tik-tok-nosalty

A leghangosabb közösségimédia-felületre a Nosalty.hu is bejelentkezett, mostantól pedig nemcsak receptes tartalmakkal, de hetente megújuló trendekkel, kihívásokkal buzdítanak titeket arra, hogy főzzetek, süssetek valami nagyon őrült és persze finom ételt a konyhában!

Az első videójukban TikTok-szakácsuk, Sára készít el egy isteni, krémes és laktató, mégis rendkívül egyszerű vegán, gombás tagliatellét, melynek teljes receptjét ide kattintva máris elmentheted kedvenceid közé.

@nosalty.hu

Tagliatelle vagy spagetti?🧐 #tiktokhungary #nosalty #cooking #pasta

♬ Slim Elvis 60 – Auracle

Nemcsak szuper ebédtippeket, de reggeli finomságokat és napközben is majszolható desszerteket is ajánlanak – csekkoljátok le ezt a nagyon mutatós, avokádós-gombás szendvicset, ami napindítónak, de akár ebédnek vagy vacsorának is kiváló választás:

@nosalty.hu

Ti mit ettetek reggelire? 🤤 #tiktokhungary #nosalty #cooking #avocado

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Mivel dobhatod még fel a napot? Sára egy különleges desszert, a karamellás-sütőtökös fudge receptjét is megosztja veletek: ezzel az édességgel nemcsak az őszi napokon, de akár karácsonykor is óriási dicséreteket zsebelhetsz be, ráadásul, ha megnézed a videót, te is rájössz, hogy bizony egyáltalán nem nehéz elkészíteni!

@nosalty.hu

Nektek mi a kedvenc édességetek?🤤#tiktokhungary #nosalty #cooking #fudge

♬ Im New No Perc-JP – Chester Coldcut

Kövesd be te is a Nosalty.hu TikTok-csatornáját, nehogy lemaradj az új, vicces, rövid és hasznos gasztrovideóikról!

nosalty-uj-logo

Ezt már elkészítetted?