Szeder céklával
Céklából brownie-t? Simán! Némi friss szeder és krémes tejszínhabbal, mascarponéval vagy fagyival pedig éttermi minőségű desszert lesz belőle!
Áfonya sajttal
A krémes brie sajthoz szuperül passzolnak a különböző édes gyümölcsök. Ebben az ételben az a legjobb, amikor a sütőből kivéve szétnyitjuk a ropogós leveles tésztát, és megkóstoljuk a forró, egyszerre édes és sós sajtot. Ehetjük csak úgy magában, de akár krékerekkel, egyéb mártogatókkal is tunkolhatjuk. Isteni fogás – és közösségi élménynek sem utolsó!
Eper paprikával
Miért szeretjük az epret? Mert egyszerre savas és édes, gyümölcsös és karakteres. Pont ezek a tulajdonságai teszik tökéletes összetevővé a gazpachóban is, ahol még jobban kiemeli egymást az eper, kakukkfű, édeskömény és paradicsomlé íze.
Málna gránátalmával
Málna és gránátalma ennek a különleges pavlova tortának a főszereplője, ami nemcsak nagyon finom, de akár vendégségben is megállja a helyét, olyan rusztikusan szép!
A természet müzlije
Amikor a müzlire gondolunk, a szemünk előtt nem valószínű, hogy egy nagy tál piros-lila-kék színű gyümölcs jelenik meg. Ugyanis a természet müzlije nem más, mint egy marék bogyós, összekeverve, majd nyakon öntve kókuszvízzel. Semmi gabona, semmi extra cukor vagy színezék: ez a látványos reggeli olyan egyszerű, hogy szinte fáj, hogy nem nekünk jutott előbb eszünkbe.