Áprilisi horoszkóp – 2019

2019. április 01.
Mit ígérnek a csillagok áprilisra? Vajon a karrier vagy a magánélet kerül majd előtérbe?

KOS

Dinamizmusod a születésnapod havában sem hagy el. Nem marad el egy kis türelmetlenség sem, de hiszen ez lételemed. Uralkodó bolygód, a Mars most a Bika jegyében jár, és előtérbe helyezi a jótékonykodást. Szívesen segítesz másokon, most akár anyagilag is, bár legtöbben inkább az okos tanácsaidra, hatékony közreműködésedre számítanak. Vonzó és elbűvölő leszel a horoszkópod szerint.

BIKA

A megzabolázhatatlan Uránusz és a Mars is a születési jegyedben jár. Ugyanakkor uralkodó bolygód, a Vénusz a Vízöntőben keresi a helyét. Mi következik ebből a konstellációból? Az, hogy fantasztikus vonzerőt fogsz sugározni ebben az időszakban. Nem lesz olyan a környezetedben, akit ne tudnál levenni a lábáról, legyen az hivatalos vagy magánügy. Rendkívül élvezed, hogy a dolgok gördülékenyen haladnak az élet minden területén.

IKREK

A nagy célok elérése nem mindig könnyű, de feladni sosem szabad. Ebben a hónapban érzékenyen reagálsz a kihívásokra, különösen akkor, ha a hivatásoddal állnak kapcsolatban. Uralkodó bolygód, a Merkúr szoros kapcsolatba kerül a fantáziavilágot megtestesítő Neptunusszal. Ketten együtt néha kibillentenek az egyensúlyból, de fantasztikus, szinte mesébe illő tulajdonságokkal is felruháznak.

RÁK

Fontos számodra az otthonod. Ez a hónap elsősorban a taktikai, diplomáciai érzéket követeli meg, ha a szűkebb pátriádról van szó. Hivatásod gyakorlásában elsőrendű szempont, hogy ne csak fizikálisan, hanem szellemileg is a topon legyél. Erre minden esély adott. A most induló asztrológiai újév elsősorban a munkádban hoz sikereket. Az előmenetel a hivatásodban garantálja a párkapcsolati harmóniát is.

OROSZLÁN

A Vénusz csodálatos kapcsolatba kerül a Jupiterrel, miközben a párkapcsolati területeden sétál. Népszerűség, vonzerő, páratlan stílus jellemez. Mindig is imádtad, ha a középpontban lehetsz, de most nemcsak vágysz a rivaldafényre, hanem meg is érdemled a figyelmet. Találékonyság és hatékonyság is jellemez, ugyanakkor keresed mások társaságát. Kell ennél több?

SZŰZ

A legtöbb esemény a kapcsolatok területén várható. Te is a Merkúr gyermeke vagy, tehát ennek az égitestnek a mozgása és kapcsolatai sok figyelmet érdemelnek. Jelenleg a Merkúr a Halak jegyében jár, és szorosan együttműködik a Neptunusszal. Gondolkodásod kevésbé lesz céltudatos, de sokkal többet jelent majd az intuíciód. Érdemes lesz a szívedre hallgatnod. Párkapcsolatodat ez sok szépséggel gazdagíthatja.

MÉRLEG

Szinte meg sem érzed azt a kis érzelmi feszültséget, amivel indul a hónap. Amiért mégis figyelned kell rá, az az, hogy az elkövetkező hetekben elsősorban türelemre lesz szükséged. Uralkodó bolygód, a Vénusz a Vízöntő jegyében mindent megtesz annak érdekében, hogy bővüljenek a társasági kapcsolataid. Azonban ha sokat vagy távol a családodtól, ők ezt rossz néven vehetik.

SKORPIÓ

A pénzügyekkel bánj óvatosan. Megérint a tavasz lendülete, és képtelen leszel megálljt parancsolni magadnak, ha meglátsz egy szép kirakatot. Fordítsd hasznodra ezt az időszakot, amelyben a pénz ennyire előtérbe kerül. Türelemmel, odaadással, kitartással sok dolgot megvalósíthatsz. Ezekből pedig többnyire anyagi haszon is várható. Szerelemben és vállalkozásban jelenleg nincs előtted akadály.

NYILAS

A Jupiter és a Vénusz kapcsolata megajándékoz minden földi jóval. Ezt a kitűnő életszakaszt ne csak a pillanatnyi boldogság keresésre használd. Ami mellett mostanában leteszed a voksod, az hosszú távon is szerencsét hozhat. Elsősorban a külsőd foglalkoztat, de hidd el, az igazán vonzó megjelenés titka a tiszta belső gondolat. Ebben a hónapban lelkileg is képes leszel feltöltődni.

BAK

Szerencsésnek mondhatod magad, mert a mások számára gátakat építő Szaturnusz, a te születési jegyed ura számodra célt és kitartást ad. Az előtted álló napok szinte mindegyike tartogat olyan eseményeket, híreket vagy éppen felfedezéseket, amelyek fontosak lesznek a további életed, előmeneteled szempontjából. Szereted, ha keményen dolgozhatsz. Most az eredmények is kezdenek sorjázni.

VÍZÖNTŐ

A Vénusz a születési jegyedben jár. Itt az idő, hogy megszerettesd magad. Igaz, hogy te mindig barátságos és igazságos vagy másokkal, de az még messze van a szeretettől. Nyisd meg a szíved, hallgass meg másokat. Érezd át az örömüket és a bánatukat is. Néha a másik ember csak arra vár, hogy valakivel beszélgessen. Legyél most ez te. Minden égitest a horoszkópod szerint az emberi kapcsolataid építését támogatja.

HALAK

A kommunikációért felelős Merkúr most nagyon szorosan kapcsolódik uralkodó bolygódhoz, a Neptunuszhoz. Támogat mindent, ami a fantáziával áll összefüggésben. Kitűnő dolgokat hozhatsz létre, ha kreatív vénád van. Sok esetben pedig nagyon jót tesz, ha naplót kezdesz írni. Ne várj magadtól irodalmi fogalmazást, az első lépések mindig nehezek. Tedd bele azt, amit a szíved diktál.

Szerző: Molnár Éva asztrológus FotóAllef Vinicius (ig: @seteales) Unsplash