Júniusi horoszkóp – 2019

2019. június 01.
Gyors észjárás, de időnként csapongó gondolatok jellemezik ezt a hónapot.

KOS

Kamatoztasd eredeti ötleteidet, elvégre most nincs lehetetlen a számodra. Ne hagyj magad körül elvarratlan szálakat. Az összes tennivalót a saját elképzeléseidhez tudod igazítani – mindössze bátorságra van szükséged. Anyagilag hosszú távon megalapozhatod a jövőd, úgyhogy ne félj belevágni ismeretlen területek meghódításába. Ezekben a hetekben a személyiséged kibontása és a szakmai dolgok állnak a középpontban.

BIKA

Uralkodó bolygód, a Vénusz a születési jegyedben halad. Háta mögött a váratlan helyzetek felelőse, az Uránusz lépeget. Fordítsd előnyödre ezt a helyzetet, csinálj szokatlan dolgokat. Mutasd meg másoknak, hogy a nyugodt, néha lassúnak mondható természeted micsoda lehetőségeket tartogat. Önmagadba vetett hittel és váratlan ötletekkel kiemelkedhetsz a mindennapokból.

IKREK

A Nap és a Merkúr együtt kezdi meg útját a születési jegyedben. Ilyenkor nemcsak az események gyorsulnak fel, de a gondolkodásod is felpörög. Meglehet, hogy a születésnapod közeledtével túl könnyed, esetenként felelőtlen leszel. Ne higgy most a csábító ígéreteknek. Ezek elsősorban a partneredtől érkezhetnek, de munkafronton is légy résen.

RÁK

Legyél nyitott. A védelmet nyújtó rákpáncél helyett a kedves, hatékony, céltudatos énedet mutasd meg. Jelenleg erre van szükséged, ha arra vágysz, hogy megismerjenek és elismerjenek. Bátran hagyatkozz a baráti tanácsokra. Komolyabb megmérettetés előtt alaposan pihend ki magad, különben észreveszed majd, hogy a fáradtság gyakran feledékenységgel párosul.

OROSZLÁN

Tedd színessé az életedet. Néhány, különösen a munkával kapcsolatos nehéz vagy kellemetlen helyzetet engedj el. Nem érdemes rajtuk rágódni, hiszen csak visszahúznak. Keresed az érdekes szituációkat és a vidám embereket. Most nem az a lényeg, hogy életre szóló kapcsolatot építs, hanem az, hogy felszabadult légy, és csak előre tekintve jól érezd magad.

SZŰZ

Minden feltétel adott, hogy sikeres legyél. Hivatásodban előrelépés, kiemelkedés várható. Kedvedre való feladatok várnak, ahol az igazi énedet mutathatod meg. Emlékezz minden pillanatra, amikor nagyot tudtál alkotni. Ezekből meríts ihletet a továbblépéshez. Olyan szakaszban jársz, amikor a saját életed jelenti a legnagyobb inspirációt.

MÉRLEG

A Vénusz a Mérlegek számára a legfőbb jótevő, és áldásos hatását most is megmutatja. Ha bármiben határozatlan voltál, most eljön a döntés pillanata. Bármi is a válaszod, azzal a legjobbat teszed önmagaddal. Barátságokat, új ismerősöket is hozhat ez a hónap. Néhányukat rózsaszín szemüvegen keresztül látod, pedig az sem baj, ha nem tökéletes mindenki.

SKORPIÓ

A Bika jegyében, uralmi helyzetben lévő Vénusz számodra egy csodás párkapcsolati időszakot hoz el. Lehet, hogy egy nagyobb összeget elő kell varázsolnod közös céljaitok megvalósítására, de ez csak még szorosabbra fűzi kettőtök viszonyát. Az égitestek kombinációi egész hónapban növelik az érzékenységedet. Jól használható valamennyi megérzésed. Emberi kapcsolataid kifogástalanul alakulnak.

NYILAS

Túl sokat elemzed a helyzeteket, pedig ez nem jellemző rád. A Nap és a Merkúr szoros kapcsolata arra késztet, hogy minden döntés előtt szinte elemeire bontva vizsgáld meg a lehetőségeket és a következményeket. Az ilyen túlzott aprólékosság megmérgezi a szabad akaratot. Hová tetted a szárnyaló, optimista Nyilas lelkedet? Itt az idő, hogy újrafogalmazd önmagadat.

BAK

Higgadt és nyugodt vagy minden helyzetben. Sok energia feszít, de ezeket nagyon jól tudod kezelni. Hidd el és fogadd el, hogy végre neked is minden sikerül. A nehezebb helyzeteket okosan irányítod, ami pedig könnyen megy, ott nincs más dolgod, mint élvezni a sikert. Hallgass a megérzéseidre, és kövesd az álmaidat. Most nem hibázhatsz.

VÍZÖNTŐ

Neked van a legkülönlegesebb uralkodó bolygód. Az Uránusz korszerű, előremutató gondolatokkal ruház fel. Jelenlegi pozíciója rávesz, hogy sok, már régen elavult nézetet, tárgyat, esetleg kapcsolatot is felszámolj. Tedd ezt könnyű szívvel, annak tudatában, hogy az újdonságok friss gondolatokat, új szellemi környezetet hoznak. Ha egyedülálló vagy, még a szerelem is megérkezhet.     

HALAK

A határozottság most nemcsak egy vágyott cél, hanem valóság is. Kezdeményezz, és meg se állj a célig. Lehet, hogy néhányan hátráltatnak, de ezúttal csak a te döntésed számít. Elsősorban családi, gyerekkel kapcsolatos és hivatásbeli ügyekkel foglalkozol. Ezek mindegyike örömet okoz, és energiával tölt fel.  Új ismerősök szenvedélyes érzelmekkel kapcsolódnak hozzád.

szerző: Molnár Éva asztrológus  fotó: Unsplash.com