Milyen barátok az egyes csillagjegyek?

2019. szeptember 16.
A barátság renkdkívül fontos az életünkben. Ha egyedül érezzük magunkat, ha boldogok vagyunk, megoszthatjuk egymással az érzéseinket, támogatjuk egymást. Ám nem mindenki egyforma a barátságban sem, ahogy az élet különböző területeihez is máshogy állunk mindannyian. A csillagjegyünk pedig sokat elárul arról, milyen barátok vagyunk.

Van, aki tökéletes lelki támasz, míg mások remekül motiválnak, és vannak, akikre bármikor számíthatunk, és kihúznak bármilyen bajból. Mit árulnak el a csillagok, milyen barátok az egyes jegyek?

Kos: a motiváló
A Kosok a barátaik legnagyobb rajongói. Sosem hagynák ki barátjuk egyetlen előadását sem, ha pedig sportról van szó, mindig a lelátón drukkolnak. Ha nehéz időszakon megy keresztül legjobb barátjuk, mindig számíthat a Kosok pozitív energiáira, ami erőt ad barátaiknak, hogy átlendüljenek a nehézségeken.

Bika: a hűséges
A csillagjegy szülöttei a kősziklák a barátaik életében, akik mindig ott vannak, bármilyen nehézséget is hozzon az élet. A Bikák sosem szegik meg ígéretüket, és mindig megtartják a szavukat. A Bikák barátainak lenni érdem, nem sok ember mondhatja el magáról, hogy a csillagjegy szülötte barátjának fogadta.

Ikrek: a nevettető
Az Ikrek garantáltan jó kedvre derítik barátaikat. Minden helyzetben meglátják a viccet, barátaik mindig kellemes percekre számíthatnak a csillagjegy szülötteivel. Ám nemcsak a felhőtlen vidámságra, de a hosszú beszélgetésekre és a pletykálásra is bármikor kaphatóak az Ikrek jegyű emberek.

Rák: az együttérző
A csillagjegy szülöttei mindig éreztetik szeretetüket és törődésüket barátaikkal. A belső körbe kerülő emberek különlegesnek és erősnek érzik magukat a Rákok közelében. És ha egy vállra van szükségük, amin kisírhatják magukat, a Rákokra mindig számíthatnak.

Oroszlán: a nagylelkű
Az Oroszlánok mindent megosztanak barátaikkal. Az teszi boldoggá őket, ha ajándékozhatnak, adhatnak. Szárnyaik alá veszik barátaikat, nagyszerű embereknek mutatják be és a legjobb helyekre viszik el őket. Mindent megtesznek, hogy barátaik gyarapodhassanak.

Szűz: a problémamegoldó

A Szűz az a fajta barát, aki gyakorlatiasan és gyorsan oldja meg barátai nehézségeit. Ha segítségre van szükségük a munkában, megírják a motivációs levelet szívességből. Ha ki kell festeni a hálószobát, a Szüzek azonnal ecsetet fognak a kezükbe. Semmi sem teszi őket boldogabbá, mint amikor megkönnyíthetik barátaik életét.

Mérleg: a beszélgetőtárs
Az élet nagy kérdéseit a Mérlegekkel fejtik meg barátaik a hosszú, átbeszélgetett éjszakákon. Rendkívül kellemes a csillagjegy szülötteinek társaságában lenni, könnyedén és harmonikusan kapcsolja össze különböző baráti köreit, és alakítja úgy az összejöveteleket, hogy mindenki jól érezze magát.

Skorpió: nincs középút
A Skorpiók barátsága rendkívül mély és intenzív. Nincs olyan dolog, amit ne tennének meg barátaikért. Ám ha valaki az ellenségükké válik, akkor onnantól nem ismernek barátságot és kegyelmet. A Skorpióknál nincs középút.

Nyilas: a kalandos
A barátai mindig számíthatnak a csillagjegy szülötteire, ha vad buliba indulnak. A Nyilasok bármilyen kalandra kaphatók, nem számít, mennyire őrültség. Segítenek barátaiknak kilépni a komfortzónájukból, és rávenni őket új dolgok kipróbálására. A közös emlékek pedig örökké összekötik a barátokat.


Bak: az inspiráló
A Bakok mélyen elkötelezettek barátaik felé, így ha valaki az életük részévé válik, az hosszú ideig számíthat rájuk. A csillagjegy szülöttei mindent komolyan vesznek, ez alól a barátság sem kivétel. Ambiciózus személyiségük inspirálóan hat barátaikra is, hogy kövessék álmaikat és tegyenek meg értük mindent.

Vízöntő: a különc
Minden más baráttól különböznek a Vízöntők. A csillagjegy szülöttei hajlamosak szemben úszni az árral, ám ez az egyéni látásmód inspiráló a barátaik számára. Motiválja őket arra, hogy legyenek hűek önmagukhoz, és ne féljenek kilógni a sorból. Barátaikból is a legjobbat hozzák ki.

Halak: az intuitív
A Halak olyan mélyen ismerik barátaikat, hogy kitalálják gondolataikat. Sosem ítélkeznek, és elfogadják olyannak a másik embert, amilyennek született. A barátaik bízhatnak bennük és bátran megnyílhatnak előttük. 

Forrás: Elite Daily
Fotó: Unsplash