Milyen karrier való az egyes csillagjegyeknek?

2019. szeptember 22.
Nehéz megtalálni a hozzánk illő karriert, amiben kiteljesedhetünk és nem kötelességként éljük meg minden percét. A csillagjegyünk segít, hogy a személyiségünkhöz illő munkát választhassuk.

A különböző személyiségvonások meghatározzák, milyen területen lehetünk sikeresek, milyen karrier lesz az, amiben boldogan tevékenykedünk. A személyiségjegyeinket pedig a csillagjegyünknél jobban semmi sem ismeri.

Kos (március 21. – április 19.)
Az erős és határozott személyiségű Kosok tele vannak ambícióval, szókimondók és mindig dinamikusak. Olyan karrier illik hozzájuk, ahol kihasználhatják excentrikus személyiségüket. Mivel jó vezetők és karizmatikus emberek, remek politikus, médiaszemélyiség, előadó válik belőlük.


Bika (április 20. – május 20.)
A Bikák meghatározó tulajdonságai a stabilitás, biztonságra való törekvés és a rendszerezettség. Nem csak a magánéletben, hanem a munkában is törekszenek erre. Az őszinte, gyakorlatias és módszeres természetükhöz az olyan szakmák illenek, mint például az ügyvéd, ápoló, újságíró vagy tanár. Ezek mindegyike nagy elhivatottságot és kemény munkát igényel, amire a csillagjegy szülöttei alkalmasak is.

Ikrek (május 21. – június 20.)
A kíváncsi, nyughatatlan és sokoldalú Ikrek valószínűleg a zodiákus legszociálisabb és legbeszédesebb jegye. Olyan hivatást érdemes választaniuk, amely változatos, folyamatos megújulásra készteti őket. Remek világutazó, színész, sportoló vagy szóvivő válik belőlük.

Rák (június 21. – július 22.)
A Rákok végtelenül gyengéd és finom személyiségek, ám rengeteg energiával rendelekeznek. Védőszárnyaik alá vesznek bárkit, akiről úgy gondolják, szükségük van a segítségre. Olyan hivatást válasszanak, ahol segíthetnek másoknak, vagy gondoskodhatnak a másik emberről. A pszichológus, kutató vagy cukrász karrierben például sok örömüket lelhetik a csillagjegy szülöttei.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlánok született vezetők. Karizmatikus, félelmet nem ismerő természetükhöz válasszanak olyan karriert, ahol reflektorfényben lehetnek. A menedzseri pozíciók, a cégvezetés igazán az ő világuk.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Természetüknél fogva perfekcionista emberek a csillagjegy szülöttei. Semmilyen részlet nem kerülheti el a figyelmüket. Rendkívül keményen dolgoznak, rendezettek és mindig lehet rájuk számítani. Mivel gyorsan tanulnak nyelveket, így a tolmács hivatás sem áll messze tőlük. De remek nyomozó, statisztikus vagy szerkesztő válik belőlük.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mérleg számára a legfontosabb az egyensúly. Rendkívül diplomatikus emberek, akik nagyon szeretnek másokkal kapcsolatot létesíteni, könnyen boldogulnak az új szituációkban, ám a konfliktusokat nehezen viselik. Mivel olyan karrierre van szükségük, ahol emberekkel foglalkozhatnak, így a mediátor, diplomata vagy szociális munkás hivatás jó lehet számukra.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók elemző emberek, akik rendkívül jól koncentrálnak és irányítanak. Könnyen és gyorsan átlátják az összetett, szokásostól eltérő problémákat is. Mivel nagyon jól kizárják a külvilágot és képesek az erős összpontosításra, így az olyan karrierekben, mint a sebész, gyógyszerész vagy kutató nagy sikereket érhetnek el.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A csillagjegy szülöttei általában előre tekintenek, és céljaikért rengeteg erőfeszítést hajlandóak tenni. Rendkívül fontos számukra a kaland és az utazás, emellett remekül kommunikálnak és könnyen meggyőznek másokat. Válasszanak olyan hivatást, ahol a kommunikációs képességüket kamatoztathatják, példul előadóművész, reklámszakember vagy ahol sokat utazhatnak, például régész is lehet belőlük.


Bak (december 22. – január 19.)
A Bakok ambiciózus emberek, akik határozottan és keményen dolgoznak céljaikért. Az erő és az irányítás fontos számukra, ahogy a szamérlétrán való előrejutás is. A bankár, könyvelő vagy sportolói karrier tökéletes a csillagjegy szülöttei számára.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A csillagjegy szülöttei híresek innovatív ötleteikről és kíváncsi személyiségükről. Számukra nem való az irodában üldögélés, szabadságra és kötetlen munkára van szükségük, hogy kiteljesedjenek, ahol szabadon szárnyalhatnak gondolataik. Válasszanak művészi pályát, de remek feltaláló vagy csillagász is válhat belőlük.

Halak (február 19. – március 20.)
Kreatív és művészi emberek a csillagjegy szülöttei, akik hallgatnak megérzéseikre. Empatikus és érzékeny személyiségükhöz jól illik az állatorvosi vagy pszichológusi karrier, de a művészetek sem állnak távol tőlük.

Forrás: Excite
Fotó: Unsplash