Milyen újévi fogadalmat tegyenek az egyes csillagjegyek?

2019. december 29.
Az óévet hátrahagyva általában nagy elhatározásokkal lépünk át az újévbe. A csillagjegyünk segíthet, hogy olyan fogadalmat tegyünk az év utolsó perceiben, melyet nagy eséllyel be is tudunk tartani.

Ahogy az ember bekerül az ünnepek utáni mókuskerékbe, úgy kopik el az újévi fogadalmakkal kapcsolatos lelkesedése. Ám ha a csillagjegyünknek, azaz a fő személyiségjegyeinknek megfelelő fogadalmat teszünk év végén, könnyebben válhat a mindennapjaink részévé az új szokás, így nem adjuk fel olyan könnyen.

Kos (március 21. – április 19.)
A Kosok sosem pihennek, mindig mozgásban vannak, így az alvásra nem szívesen fecsérlik az időt. Az újévben fogadják meg, hogy többet alszanak, mivel nem lehet eleget hangsúlyozni, hogy a testnek és a léleknek mekkora szüksége van az elégséges időtartamú és minőségű alvásra.


Bika (április 20. – május 20.)
A csillagjegy szülöttei szeretik a szép dolgokat, így könnyen felhalmozódnak a szekrényükben a tárgyak. A Bikák fogadják meg, hogy az újév első hónapjait a dolgaik rendszerezésével és áttekintésével töltik. Ajándékozzák el, ami nem kell és még használható, dobják ki a felesleges, hibás dolgokat. Egy tisztább, átláthatóbb otthonban sokkal könnyebben, szabadabban törhetnek céljaik felé.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Mivel az Ikrek igazi társasági lények, mindenük a csevegés és a pletyka, így rengeteg időt töltenek a közösségi oldalakon. Legyen az az újévi fogadalmuk idén, hogy kevesebb időt töltenek az okostelefonjukkal, és a átgondolják a fontossági sorrendet életükben.  

Rák (június 21. – július 22.)
Mivel igazi otthonülők, a Rákok fogadják meg, hogy többször mozdulnak ki otthonról. Legközelebb ha meghívást kapnak egy munkahelyi partira, ne utasítsák el. Bár először kényelmetlenül érezhetik magukat a komfortzónájukon, azaz az otthonukon kívül, ám hamar belejönnek majd, és rájönnek, mennyi élményről maradtak le, míg a kanapéjukon kuckóztak.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Mivel az Oroszlánok élete a pezsgés és a luxus, így a takarékosság nem az erősségük. Fogadják meg, hogy tudatosabban osztják be pénzüket, és hosszú távon gondolkodva többet takarítanak meg az előttük álló évben.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Mivel a csillagjegy szülöttei rendkívül fogékonyak az egészséges trendekre, így biztosan nem okoz majd számukra különösebb nehézséget, ha újévi fogadalomként megpróbálnak áttérni a növényi étrendre. Nem kell aggódniuk a csillagjegy szülötteinek, a palacsintáról nem kell lemondaniuk azért!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Mérlegeknek a megbocsátást kell gyakorolniuk. A fodrász elrontotta a frufrujukat? Bocsássanak meg neki. A volt párjuk pont Valentin-napon szakított velük? Bocsássanak meg neki. A csillagjegy szülöttei hajlamosak magukkal görgetni sérelmeiket, ám ha megfogadják, hogy idén megbocsájtóbbak lesznek, rájönnek, hogy mennyivel könnyebb ezek nélkül a terhek nélkül az élet.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók kezdjenek el naplót vezetni az újévben. Tele vannak érzékenységgel és szenvedéllyel a csillagjegy szülöttei, ám nem mindig tudják jól kifejezni ezeket, és még maguk számára is kuszának tűnhetnek érzelmeik. A naplóírás segíthet, hogy letisztuljanak ezek a kavargó érzések.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Mivel a csillagjegy szülöttei rendkívüli módon hadilábon állnak a fogadalmakkal, így csupán olyat tegyenek, amit biztosan be is tartanak: fogadják meg, hogy utaznak az előttük álló évben is. Esetleg egy olyan, régóta halogatott úticélt is bevehetnek önmaguknak tett ígéretükbe, melyet épp itt volna az ideje, hogy valóban meglátogassanak.

Bak (december 22. – január 19.)
Mivel a Bakok hajlamosak csak a munkájuknak élni, fogadják meg, hogy keresnek egy új hobbit maguknak. A kikapcsolódás nagyon fontos, nemcsak azért, hogy néha pihenjenek, hanem azért is, mert ha új élményekkel és impulzusokkal töltődnek fel, a munkájukban is produktívabbak lesznek.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
A csillagjegy szülöttei rendkívül együttérzők és fogékonyak mások rossz helyzetére, így számukra kézenfekvő, hogy az újévi fogadalmuk is az önkénteskedés körül forog. Ha nem is egész évben, de fogadják meg, hogy legalább egy hónapig segítenek egy olyan szervezetnél, melynek ügye közel áll a szívükhöz.

Halak (február 19. – március 20.)
Igazi álmodozók a csillagjegy szülöttei, így észre sem veszik, hogy már megint egyedül vannak. Fogadják meg, hogy több időt töltenek a szeretteikkel és azokkal, akiket szeretnek. Hívják el az édesanyjukat a reggeli sétájukra, vegyék fel a kapcsolatot egy régi egyetemi barátjukkal. Észrevehetik majd, hogy mennyit adnak ezek a kapcsolatok.


Forrás: Brit+Co
Fotó: Unsplash