Milyen új sorozatot nézzenek idén az egyes csillagjegyek?

2020. február 28.
Ha ismerjük a csillagjegyünket, a streaming szolgáltatók legfrissebb sorozatai közül ennek megfelelően kiválaszthatjuk azt a szériát, ami garantáltan a fotelbe szögez majd. Horror, dokumentum, vígjáték vagy romantika? A horoszkópunk segít, hogy megtaláljuk a nekünk való tévésorozatot.

Itt a tavasz, jönnek az új sorozatok a Netflixre. A játék kedvéért válasszunk olyan sorozatot, ami a csillagjegyünk szerint megfelel a személyiségünknek, így jó eséllyel nem csalódunk majd, és tövig rágjuk a körmünket, míg kijön a következő epizód. Ha pedig az internetkapcsolat megszakad, egyszerűen hibáztassuk a Merkúrt!


Kos: AJ és a királynő

A Kosok imádják a különleges, vicces történeteket, ahogy a kalandokat is. A RuPaul főszereplésével készült AJ és a királynő című sorozat egy problémákkal küszködő drag queen útját követi, ahogy keresztülvág az országon egy ifjú potyautassal. Természetesen a RuPaul – Drag Queen leszek! című műsorból megismert többi karakter is feltűnik a sorozatban cameo-szerepekben.

Bika: Luna Nera
A csillagjegy szülötteit makacsságukról ismerik, talán pont ezért lehet, hogy nem riadnak vissza a kihívásoktól. A Luna Nera című fantasysorozat a 17. századi Itáliában követi egy tinédzser sorsát, aki boszorkányságot akar tanulni. A sorozatban felmerülnek filozófiai kérdések – determinizmus és mások hitének tisztelete –, amelyek a 21. században is aktuális kérdéseket vetnek fel.

Ikrek: Cursed (Átkozottak)
A legtöbben azt gondolják, hogy a csillagjegy szülöttei kétszínűek. Ám amit ezek az emberek nem tudnak, hogy az Ikrek kivételesen okosak is. A Camelot-legenda által inspirált sorozatban, a Cursedben, a Katherine Langford által alakított tinédzser, Nimue történetét követhetjük, aki a Tó Úrnője, és aki szövetkezik a jövendő Artúr királlyal a gonosz rendszer megdöntésére. Használnia kell az intelligenciáját és ravaszságát, mint egy igazi Ikreknek!

Rák: The Stranger (Az idegen)
Nincs még egy olyan csillagjegy, aki olyan mélyen törődne mások érzéseivel, mint a Rák. Ám – ahogy a The Stranger című bűnügyi drámában is történik –, ha kiderül, hogy a családtagjai titkolnak előle valamit, egy világ dől össze bennük. Ez a sorozat tökéletesen igazodik a csillagjegy szülötteinek intuitív, megfigyelő természetéhez, ahogy elszántságához is.

Oroszlán: The Circle
Felesleges áltatniuk magukat, hiszen mindenki tudja, hogy az Oroszlánokat a dráma élteti. Ha ehhez hozzáadjuk a csillagjegy szülötteinek népszerűség iránti vágyát, kiderül: a The Circle című reality-t mintha az Oroszlánoknak forgatták volna. Ahogy a szereplők harcolnak egymással azért, hogy a legjobb online személyiségek legyenek, nem követheti más, csak a káosz. Ez pedig minden Oroszlánnak tetszik.

Szűz: Next in Fashion
A Meleg szemmel című sorozatból ismert Tan France és a (többek között) divattervező Alexa Chung vezeti a Next in Fashion című divatközpontú versenyre épülő reality-t. Mi mást kívánhatnának a csillagjegy szülöttei, mint egy show-t, ahol díjazzák a kemény munkát és lehetőséget arra, hogy kritizálják valakinek a stílusát? Az első szezon után garantáltan azon gondolkoznak majd a Szüzek, hogyan lehetnének a zsűri tagjai ők maguk is a második szezonban.

Mérleg: Human Resources
Egyelőre nem tudunk még sokat a Hormonokkal túlfűtve (Big Mouth) című vígjáték spin-offjáról, ám az garantált, hogy tele lesz fura dolgokkal, zavarba ejtő tanácsokkal és szóviccekkel. Ez pedig telibe talál a fanyar humorukról és éles nyelvükről híres Mérlegeknél.


Skorpió: Drakula
A csillagjegy szülöttei kíváncsiak mindenre, ami kicsit is groteszk vagy hátborzongató, nem csoda, hogy remekül bírnak mindent, ami horror. Semmi kétség, hogy az ikonikus szörnyeteg, Drakula eredettörténetét feldolgozó sorozat remek választás a Skorpiók számára.

Nyilas: Unorthodox
A zodiákus kalandorai a Nyilasok, akik nem szeretik a szabályokat és a maguk útját járják, ahogy az Unorthodox című sorozat főhőse is. A Deborah Feldman hasonló című bestsellerén alapuló történet ugyanis egy lányról szól, aki elutasítja vaskalapos szülei nevelését, és elhagyja őket, hogy új életet kezdjen. A sorozat egyrészt fejlődéstörténet, másrészt thriller, ami Berlinben játszódik. Még a Nyilasok sem unatkoznak majd a lány sztoriját nézve, ahogy felfedezi családja múltjának sötét titkait.

Bak: A jeges élet
A sorozat egy műkorcsolyázóról, Katről szól, aki egy sérülés után tér vissza a sporthoz. A különböző nézőpontokból megmutatott történet remek a Bakok számára, akik szintén mindent megtesznek azért, hogy elérjék a céljaikat. Arról nem is beszélve, hogy a sorozat bimbózó románca az érzékeny oldalukat is megérinti.

Vízöntő: Behind Her Eyes
A Vízöntők mindent kielemeznek az utolsó gondolatmorzsáig. Számukra tehát ez a pszichológiai thriller, amely egy nőről szól, aki viszonyt kezd a főnökével, hogy aztán összebarátkozzon annak feleségével, rengeteg elemezni valót tartogat. Mit jelenthet vajon ez a szerelmi háromszög, és hogy végződik?

Halak: The Eddy
A zenés dráma, amelynek egyik főszereplője A gyűlölet, amit adtál című filmből ismert Amandla Stenberg, készítője pedig a Kaliforniai álom rendezője, Damien Chazelle, tökéletesen illik a csillagjegy szülötteinek kreatív és érzékeny személyiségéhez. A sorozatot nézve az egyik pillanatban még sírnak, a másikban pedig táncolnak majd.

Ezt már olvastad?

Forrás: Popsugar
Fotó: Unsplash