Márciusi horoszkóp – 2020

2020. március 01.
A tavasz közeledtével egyre intenzívebben élednek fel az érzelmek. Minden csillagjegy számíthat erre.

KOS

A Vénusz pont a születési jegyed közepén jár. Szenvedélyes, tüzes egyéniséged most finomabb, bensőségesebb szerepkörre vágyik. A halaszthatatlannak kikiáltott tennivalók ezúttal a háttérbe kerülnek, és kizárólag a saját örömödre koncentrálsz. Kedvező az időszak, ha elmélkedni, lecsendesedni, meditálni szeretnél. Természetesen a sport se maradjon ki a napi programból. A belső világod felfedezése mellett a testedre is figyelj.

BIKA

Két energikus égitest felügyeli az előtted álló hónapot: a váratlanul akcióba lépő Uránusz nagyon jó kapcsolatba kerül a fizikai energiát biztosító Marssal. Állóképességed sokat javul, de arra figyelj, hogy ne tegyél elhamarkodott lépéseket. A születési jegyedre jellemző makacsság most sem hagy el. Fogadd meg a barátaid tanácsait, és kezeld a dolgokat sokkal rugalmasabban.

IKREK

Izgatottan és felszínesen intézel mindent. Elsősorban a hivatásod területén kellene megnyomni a féket. Az elhamarkodott cselekedetek nem hozhatnak jó eredményt. Te, aki a racionális gondolkodásról vagy ismert, mostanában mindenről érzelmi alapon döntesz. Ennek következtében gyakran gondolod helyesnek a „lesz, ami lesz” szemléletet. Igyekezz sokkal jobban összpontosítani.

RÁK

Kapcsolati területre kerül a hangsúly. Párkapcsolatodban erősödnek az érzelmek. Egyéb, üzleti vagy munkahelyi viszonylatban pedig szerencse kíséri a lépteidet. Sok energiát fektetsz abba, hogy a hírneved növekedjen. Minden helyzet, ahol megmutathatod a hozzáértésedet, a tehetségedet, többszörösen kamatozik. A sikeres periódus ellenére időnként önbizalomhiányban szenvedsz.

OROSZLÁN

Kemény fába vágod a fejszédet. Olyan területen próbálod ki magad, ami kitartást és komoly állóképességet igényel. Vonz ez az ismeretlen, új út. Lelkesedésben sincs hiány. A Halak jegyében járó Nap, Merkúr és Neptunusz eligazít akkor is, ha éppen elbizonytalanodsz. Ilyen esetekben nem a tapasztalat vagy a tudás, hanem az intuíció vezet. Munkahelyi flört is várható, ami plusz lendületet adhat.

SZŰZ

Párkapcsolatban egy nagyon romantikus időszak előtt állsz. Semmit nem tervezel meg előre. Jön, ami jön. Mivel felhagysz a fegyelmezett magatartással, új oldaladat ismerheti meg a párod. Nagyon szép napokat szereztek egymásnak. Az egyedülállóknak váratlan, talán külföldi ismeretség szinte alapjaiban változtathatja meg a szerelemről vallott elképzeléseiket. Forró érzelmek, harmonikus pillanatok jellemzik a hónapodat.

MÉRLEG

Uralkodó bolygód, a Vénusz jelenleg a temperamentumos Kos jegyében halad. Ezt a pozíciót nem nagyon szereti, mivel a szépség és szerelem bolygója inkább a kényelmes, élvezetes helyzetekben képes jól funkcionálni. Valamit azonban mégis profitálhatsz a helyzetből: szenvedélyesen és hirtelen lehetsz szerelmes. Ha van párod, akkor szinte új fejezet nyílik kettőtök kapcsolatában.

SKORPIÓ

Alaposan megfontolod, kivel kötsz ismeretséget. Rendkívül ambiciózus leszel. A most kialakuló kapcsolatokat elsősorban gazdasági, előremutató szempontok szerint értékeled. Az biztos, hogy akikkel most találkozol, hosszú távon biztosítják számodra a kapcsolati tőkét. A kommunikációd is sokat javul, elsősorban üzleti területen leszel eredményes. Vállalkozással kapcsolatban hallgass a megérzéseidre.

NYILAS

Anyagi téren tudod a legtöbbet kihozni ebből az időszakból. Eltökélten látsz munkához. Ebben a hónapban bármit teszel, pénzt hoz. Ne feledd, hogy kitartással születik eredmény. A Nyilas általában rózsaszín szemüvegen keresztül néz a világra, ezért hajlamos lehetsz azt hinni, hogy már a nyeregben ülsz. Ne tévesszenek meg a kezdeti sikerek. A szerelemben izgalmas napok köszöntenek rád.

BAK

Izgalmas, mozgalmas hónap következik. Egyszerre öt égitest halad a születési jegyedben. A leggyorsabb, a Hold éppen csak átszalad, de higgadtsággal tölt fel. A Mars mostanában lépett a Bak jegyébe, ami ambícióval, céltudattal ajándékoz meg. A két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz segít eligazodni a legfontosabb hosszú távú ügyekben. A Plútó pedig folytatja az átalakítást.

VÍZÖNTŐ

Alaposan gondold meg, hogy mire költesz. A csapongó Neptunusz és a gyors Merkúr szinte kéz a kézben jár, és a pénzügyi területet világítja be. Lehet néhány elvarratlan szál is az életedben, amelyekről azt hiszed, némi anyagi ráfordítással megoldhatók. Ez bizony tévedés. Kivételesen nem lehetsz az előkelő idegen, aki a távolból szemlélődik. Cselekvő, felelősséget vállaló emberként lehetsz boldog.

HALAK

Ebben a hónapban te vagy az ünnepelt. A Nap növeli a fantáziádat, sokszor érzékennyé tesz. Erős lesz benned az intuíció. Bátran hagyatkozz a belső hangra, ha bármilyen feladat vagy döntés előtt állsz. Érzelmileg intenzív szakaszban jársz. Olyannyira kötődsz a barátaidhoz, hogy jelenleg a legfelszínesebb ismeretséget is teljes szívből éled meg. Párkapcsolatod pedig természetesen az első helyen áll.

Olvass tovább!

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Alexander Ramsey, Unsplash