Hogyan ünnepeljék a Valentin-napot az egyes csillagjegyek?

2020. február 09.
Február a szerelem hónapja. Szeretjük vagy sem, a Valentin-nap senkit sem hagy hidegen. Hogyan töltsék ezt a napot az egyes csillagjegyek, hogy igazán jól érezzék magukat?

Számos dologtól függ, hogyan ünnepeljük párunkkal a Valentin-napot (ünnepeljük-e egyáltalán). Mióta vagyunk együtt, milyen gyakran találkozunk, együtt élünk-e már. Ám mindegy, hogy friss kapcsolat vagy régi, a legjobb randi olyan, ahol kényelmesen érezzük magunkat és megfelel az érdeklődési körünknek. Ezért segíthetnek a csillagok abban, hogy olyan időtöltést találjunk Valnetin-napra, ahol igazán jól érezzük magunkat.


Kos (március 21. – április 19.)
A csillagjegy szülöttei teljes lendülettel vetik bele magukat a párkapcsolatba, és nem szeretnek unatkozni. Legjobb, ha valami spontán dolgot próbálnak ki a Kosok Valentin-napkor. Olyan aktivitást, ami megfelel személyiségük kalandvágyó oldalának is, amilyen például a bungee-jumping vagy az ejtőernyőzés.

Bika (április 20. – május 20.)
Felejtsük el a Michelin-csillagokat, próbáljuk ki a környék legrosszabb értékelést kapott éttermét inkább. Miért ne? Tényleg olyan rossz, mint amilyennek mondják? Annyira nem lehet könnyű azért elrontani egy csirkesültet, ám ha mégis, még mindig lehet a B-terv egy elegáns étterem.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Elégítsék ki a szabad szellemüket az Ikrek Valentin-napkor, tegyenek valami olyat, ami igazán szokatlan tőlük. Igyanak meg egy üveg finom bort, majd látogassanak meg egy galériát becsípve, és legyenek ők a műértő kritikusok. Nem kell hozzá képzőművészeti diploma, hogy vonalakról, színekről és pozíciókról elmélkedjenek. Csak egy jó hallgatóság.

Rák (június 22. – július 22.)
Nem kell elhagyniuk a házukat az otthonülő Rákoknak ahhoz, hogy remek randiban legyen részük. Nézzenek meg egy jó filmet, miközben elfogyasztják a finom vacsorát, amit közösen készítettek előtte – ez a tökéletes randevú a Rákok számára.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Senki sem szereti az Oroszlánoknál jobban, ha királynőként kezelik őket. Ne tartson vissza senkit, ha épp nincs párja, kényeztesse saját magát! Drága sajt és csokoládéba mártott gyümölcs! Dizájner csizma! Engedjék meg maguknak a csillagjegy szülöttei, hogy akarjanak dolgokat Valentin-napra legalább.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Ne fogják vissza magukat a csillagjegy szülöttei, és hódítsák meg a táncparkettet. Ha nem a párjukkal, menjenek a közeli barátaikkal bulizni Valentin-napon. Hiszen február 14. nem csak a szerelemről, hanem a szeretetről szól.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Vigyenek egy kis extra gyengédséget és törődést a napjukba a Mérlegek egy kis kincsvadászattal. Tegyék személyessé viccekkel, idézetekkel az állomásokat, mutassák meg párjuknak vagy barátaiknak, mennyire szeretik velük tölteni az időt.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók nézzenek meg egy filmet párjukkal egy szállodában és rendeljenek a szobaszervízzel. Nem is kell, hogy messzire menjenek az otthonuktól, a lényeg, hogy azzal legyenek, akivel tényleg szívesen töltik a Valentin-napot.


Nyilas (november 22. – december 21.)
Hívhatjuk turistacsapdának is akár, de a Nyilasok látogassanak el egy olyan városba Valentin-napon, ahol még sosem voltak, és játszanak igazi turistát, akik a nélkülözhetetlen Hawaii-ingről sem feledkeznek meg.

Bak (december 22. – január 19.)
Csináljanak valami nosztalgikusat a csillagjegy szülöttei a szerelem napján. Készítsenek olyan vacsorát, ami öt éves korukban volt a kedvencük. Vagy nézzék meg azt a filmet, ami gimis korukban volt a kedvencük.


Vízöntő (január 20.  – február 18.)
Miért csak egyszer lennének romantikusak egy évben? Írjanak egy randi-bakancslistát párjukkal, ami egyben szerződésként is funkcionál. Minden olyan helyet vegyenek fel a listára, amit szeretnének megnézni, így már nem lehet kifogás többé!

Halak (február 19. – március 20.)
Kapcsolják be a kedvenc sorozatukat és tankoljanak fel egész éjszakára való rágcsálnivalóval a csillagjegy szülöttei. A jól ismert tévéshow és a saját kanapénk nyújtotta kényelem legalább annyira jól eshet, mint egy esti kimenő. Ne feledkezzenek meg a csillagjegy szülöttei a puha plédekről sem!

Forrás: Stylecaster
Fotó: Unsplash