Áprilisi horoszkóp – 2020

2020. április 01.
A tavasz vállalkozó szellemmel és ambícióval ajándékoz meg. Még akkor is, ha most minden megváltozott.

KOS

Születésnapod hónapjában úgy viselkedsz, érzel, cselekszel, ahogy az az asztrológiai könyvekben meg van írva. A Kos eltökélt, újító, lobbanékony és még hosszasan sorolhatnánk a hasonló tulajdonságokat. A legtöbb energiát a hivatásodba fekteted. Némi mértéktartással komoly előrelépés is történhet ezen a területen. Pénzügyekben sem lehet okod panaszra. Sokat dolgozol, de keresel is.

BIKA

Uralkodó bolygód, a Vénusz most a születési jegyedben jár, így a magánéleted kerül fókuszba. Kissé nehéz kapcsolatba kerül a Nappal, így a Bika nyugalma időnként felborulhat. Szereted, ha minden a megszokott mederben folyik, és úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt te szeretnéd. Ez most csak hatalmas önfegyelemmel valósulhat meg. Komolyabb hivatalos ügyekkel is foglalkoznod kell most.

IKREK

Hivatásodban lazábbra engeded a gyeplőt, inkább az intuíciódra hallgatsz. Többször előfordul, hogy a gondolataid csaponganak, ennek következtében figyelmetlenné válsz. Párkapcsolatodat nem ajánlott elhanyagolnod. Párhuzamos viszony is kialakulhat, de erre gyorsan fény derül. Megszokott találékonyságod ezúttal nem sokat segít. A párod semmilyen magyarázatot nem akar elfogadni.

RÁK

Igazán jól fut a szekér. Hivatás, barátságok és párkapcsolat területén is te vagy a hónap győztese. Használd bátran a fantáziádat az előbb felsorolt területeken. Akaraterőddel pedig a karrieredből tudod a legjobbat kihozni. Bármi, ami újdonságnak nevezhető, sikert hoz neked. Párkapcsolati téren most nagyon felelősségteljes vagy, egyedülállóknak pedig kellemes eredményeket tartogat ez a hónap.

OROSZLÁN

Mindent magas színvonalon művelsz. Elsősorban a magadba vetett hit és bizalom vezet. Néhány érdekes, esetenként félreérthető vagy félrevezető érzelmi szituációba is belekerülhetsz. Annyira magabiztosnak tartod magad, hogy eszedbe sem jut semmiben kételkedni. Időnként pedig nem ártana. Rengeteg rutinmunkát végzel, ki sem látsz a feladatokból, de ezt a helyzetet nagyon élvezed.

SZŰZ

A párkapcsolati területedet továbbra is a romantika jellemzi. Mivel a Nap jelenlegi helyzete számodra nem kedvező a nagy döntések szempontjából, inkább válaszd a tervezést. Fantáziád jelenleg rendkívül élénk. Használd ki, hogy izgalmasabbnál izgalmasabb gondolatokkal van tele a fejed. Az egyedülállók új szerelmet is találhatnak. Ha elég bátor vagy kezdeményezni, tartós is lehet a kapcsolat.

MÉRLEG

A világ felé határozottságot mutatsz. Általában az otthonoddal kapcsolatos kérdésekben vagy megingathatatlan. A tavasz közeledtével új lendületet kap a tatarozási, dekorálási kedved. Rendet rakni, új lehetőségeket felfedezni emberi kapcsolataidban is lehet. Párodat ugyan meglepi a karakánságod, de maximálisan értékeli. A kollégákat többnyire kesztyűs kézzel kezeled.

SKORPIÓ

A Skorpió jegyét hagyományosan a Marshoz köti az asztrológia. Jelenleg ez az égitest az ismeretségeket, testvéreket, közvetlen környezetet rejtő életterületeden jár. Kapcsolódik a két sorsbolygóhoz, így biztos lehetsz benne, hogy az előbb említett viszonyok kerülnek reflektorfénybe. Könnyen lehet, hogy komoly döntéseket is kell hoznod, de ezekben szerencsére te irányítasz.

NYILAS

Szabadság, szerelem. Ez a két vonal a legfontosabb ebben a hónapban. Elsősorban a szerelem vonz. Akarva, akaratlanul sodródsz egy érzelmi szituációba, amit el sem kívánsz hagyni. Hol akkor a szabadság? Elsősorban a munka területén. Minden, amit vállalsz, olyan mintha jutalomjáték lenne. Néhány régi dologhoz is ragaszkodsz, de azok már kevésbé akadályoznak.

BAK

Egyszerre négy égitest tartózkodik a születési jegyedben. Ebből három úgynevezett lassú bolygó, amelyek sorsszerű átalakításra késztetnek. Most már pontosan ismered az irányt, amerre haladnod kell. Kezdeményező leszel, vállalkozószellemű és aktív. Személyiséged egy új mintát követ. Amikor a tükörbe nézel, olyan arcot látsz, aki pontosan tudja, milyen célok felé halad, és hogyan jut oda.

VÍZÖNTŐ

Eleinte úgy érzed, egy nagy zsákot cipelsz a hátadon. Túlterheltnek érzed magad, pedig nem vagy az. Az égitestek pozíciója most előtérbe helyezi a felelősségvállalás kérdését. Kéred vagy sem, itt az idő, hogy ne csak másokra legyél tekintettel, hanem magadra is. A Vízöntő jegyében született ember elsősorban embertársai problémáival foglalkozik. Most azonban magadra kell fókuszálnod.

HALAK

Minden lehetőség a rendelkezésedre áll, hogy alaposan feltöltsd a bankszámládat. Kizárólag elhatározás kérdése, hogy nem hagyod magad különféle, látszólag előnyös vásárlások, befektetések csapdájába sodródni. A Kos jegyében járó Nap neked a pénz területén ad határozottságot, céltudatot. Nyugodtan fogadd meg a barátaid tanácsát is a fejtörést okozó kérdésekben.

Szerző: Molnár Éva asztrológus

Olvass tovább!