Csillagjegyek, akik alkalmatlanok a tartós párkapcsolatra

2020. március 17.
Bár az emberek alapvetően a stabilitásra, a biztonság megteremtésére törekednek a párkapcsolatban is, vannak olyanok, akik képtelenek megállapodni. A zodiákusban is megtalálhatók azok a jegyek, akik között sokkal nagyobb számban vannak örök kalandorok. Melyek ezek a csillagjegyek?

A pszichológusok szerint a párkapcsolatokban is a fogyasztói szemléletmód uralkodik, ezért nehéz megállapodni egyetlen partner mellett, hiszen megmaradhat a kétely, vajon tényleg ő a legjobb számomra? A szakemberek szerint a legtöbb embernél ez az ördögi kör egyenesen a boldogtalansághoz vezet, hiszen az ember ösztönösen a biztonságra, stabilitásra törekedne, a csillagjegyek között mégis találunk olyanokat, akiknek alapvető személyiségvonása a kalandozás, a nyughatatlanság. Melyik hat csillagjegy képtelen megállapodni egyetlen partner mellett?


1. Vízöntő (január 20. – február 18.)
A csillagjegy szülöttei igazi űzött vadak, nyughatatlan elmével, így olyan partnerre van szükségük, aki megérti intellektuális oldalukat. Rendkívül függetlenek, és sok időt szentelnek a szenvedélyeiknek. A Vízöntők sosem horgonyoznának le olyan ember mellett, aki függ tőlük, és nem érti meg, hogy szabadságra van szükségük céljaik beteljesítéséhez. Elég csak Justin Timberlake-re és legutóbbi botrányára, vagy Jennifer Aniston rosszul végződött házasságaira gondolnunk, hogy megértsük, milyen a Vízöntők szerelmi élete.

2. Kos (március 21. – április 19.)
A Kosok magabiztos emberek, akik tudják, mit akarnak. Tisztában vannak a saját értékükkel, ám pont ez az, ami megnehezíti számukra, hogy kikössenek egyetlen személy mellett. Nehezen fogalmazzák meg pontosan, mit is várnak egy párkapcsolattól, ráadásul a türelem sem az erősségük, így egy idő után elegük is lesz abból, hogy úgy tűnik, folyton ugyanazt ismételgetik, mégsem érzik, hogy megértenék őket. Ezen a ponton vetnek véget a románcnak. Ezt valahogy el is tudjuk képzelni Reese Witherspoonról vagy Robert Downey Jr.-ról, igaz?

3. Ikrek (május 21. – június 20.)
Az Ikrek sosem apadó kíváncsisága az, ami megnehezíti számukra, hogy megállapodjanak egyetlen személy mellett. Párjuknak folyton hipotetikus kérdéseket tesznek fel, egyszerűen azért, hogy lássák, hogy reagál, hol vannak a határai. A válaszok segítenek eldönteni a csillagjegy szülötteinek, hogy megfelelő-e számukra az adott személy. Az Ikrek minden lehetséges opciót ki akar próbálni, hogy biztos legyen abban, hogy az igaz szerelmet találta meg. Naomi Campbell is talán örökké keresi majd az igazit, ahogy Lenny Kravitz sem az évtizedes kapcsolatairól híres.

Olvastad már?

4. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A szenvedély hihetetlenül fontos az Oroszlánok számára. Ez a tényező határozza meg a párkapcsolatukat is. Ha a tűz kezd lankadni, a csillagjegy szülöttei elgondolkodnak azon, miért is vannak még az aktuális kapcsolatukban. Sosem bírják sokáig egy szenvedélyektől mentes házasságban. Sean Penn és Jennifer Lopez szerelmeinek és párkapcsolatainak hosszú listája is erről árulkodik.

5. Skorpió (október 23. – november 21.)
A csillagjegy szülöttei különösen érzékenyek arra, hogy elérjék céljaikat és kielégítsék vágyaikat. Ha egy kapcsolat nem segíti ezek beteljesedését, gondolkodás nélkül továbbállnak. A Skorpiók mindenben a legjobbak akarnak lenni, nincs ez másképp a párkapcsolattal sem. Ám pont a fejükben élő kép az ideális és sikeres párkapcsolatról az, ami megakadályozza, hogy sikeres viszonyt alakítsanak ki. Bár Katy Perry úgy tűnik, végre megtalálta a boldogságot és révbe ért, hosszú és párkapcsolatokban gazdag út vezetett idáig – akárcsak Ryan Reynolds esetében is.

6. Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilasok optimista emberek, így hisznek abban, hogy megtalálják az igazit. Ám ha megállapodnának valaki mellett, az azt jelentené, hogy feladják a szerelem keresésének eszményképét. Ennek az ideának a nevében szemrebbenés nélkül vetnek véget a csillagjegy szülöttei egy megfelelően működő, ám közepesen lángoló kapcsolatnak, hogy továbbkalandozva megleljék azt, ami több ennél. Ennek megértéséhez elég, ha Scarlett Johanssonra vagy Miley Cyrusra gondolunk.

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash

Olvass tovább!