Jobb, ha ezek a csillagjegyek inkább szinglik maradnak a nyáron

2020. július 22.
A következő három csillagjegy jobban jár, ha nem idén nyáron próbálja megtalálni a nagy őt.

no_vizben

Bika (április 20. – május 20.)

Az Uránusz most egy jó ideig a Bikában jár, ami azt is jelenti, hogy e jegy szülöttei hatalmas változásokon fognak keresztülmenni. Az Uránusz az egyetlen bolygó, ami lényegében az oldalán fekve forog, és általában zavart hoz az emberek életébe. Az Uránusz a Bikák számára  is sok kellemetlenséget hozhat, és mivel még a szabadság és a függetlenség bolygója is, hatására a következő hónapokban több egyedüllétre lesz szükséged. Összességében tehát jobb, ha most inkább csak magadra koncentrálsz ahelyett, hogy új kapcsolatot keresnél.

Olvastad már?

Bak (december 22. – január 19.)

A Szaturnusz az egyetemes törvények és a felelősség bolygója, ami nemrég visszalépett a Bakba, ez pedig mértékletességre inti e jegy szülötteit. Ez az időszak most nem az ismerkedésé, vagy a fékevesztett bulizásoké. A fizikai és érzelmi igényeid helyett most arra koncentrálsz, hogy a hosszú távú karrierterveidet rendbe tedd. És bár tény, hogy ez nem hangzik túl izgalmas nyári programnak, mégis szükséged van rá. Próbálj meg minél többet kihozni ebből az időszakból, mert miután decemberben elhagyja a Bakot a Szaturnusz, majd 30 évig vissza sem fog térni.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak uralkodó bolygója, a Neptunusz június óta retrográd, vagyis hátráló mozgásba kezdett, ami óriási zűrzavart okozhat a szerelmi életedben. A Neptunusz előre haladva is hajlamos bonyodalmakat okozni, de retrográd állásban még inkább össze tudja kuszálni az érzelmeidet. Jobb, ha ezt az időszakot inkább arra használod, hogy újrafogalmazd a párkapcsolati céljaidat, és nem pazarolsz időt félreérthető romantikus energiákra.

Olvass tovább!

 

Forrás: bustle.com

Fotó: Getty Images