Augusztusi horoszkóp – 2020

2020. augusztus 01.
Rendkívüli energia és szenvedély fűt szinte minden csillagjegyet a nyár utolsó hónapjában.

KOS 

A születési jegyedben járó Mars hatalmas energiával ruház fel. Kapcsolatba kerül a bőséget adó Jupiterrel. Jelenleg azonban inkább negatív ez a hatás, mivel túlzásokra hajlamosít. Bármilyen feladatot, kihívást vállalsz. Hivatásodban vége az uborkaszezonnak. Szükség is lesz a szokásosnál is nagyobb lendületre. Kezeld óvatosan az emberi kapcsolataidat. Mielőtt megszólalsz, számolj tízig.

BIKA 

Lassan már megszokod a hirtelen előlépő Uránusz telepedett le a születési jegyedben. Több olyan dolgot is végrehajtasz, amit korábban álmodban sem gondoltál. Most egy rövid ideig ez a váratlanul akcióba lépő bolygó az érzelmi életedre lehet hatással. Egyszer fent, egyszer lent. Felülsz szépen a hangulati hullámvasútra. Társasági életre, eseményekre sokat költesz.

IKREK 

A hónap nyertesének mondhatod magad. Szerelmi kalandokban, flörtökben nem lehet hiányod. Ellenben a megszokott könnyedség helyett néhány esetben túl érzékenyen reagálsz a partner megjegyzéseire. Gondolj arra, hogy te alapból is vidám, társaságkedvelő egyéniség vagy. Miért keresel mások mondatai mögött valami egyéb, rejtett tartalmat?

augusztusi-horoszkop

RÁK 

Kedves, finom, érzékeny lány leszel. Ez nem lehet számodra újdonság, hiszen általában akkor érzed magad legjobban ha másokról gondolkodhatsz. Ezekben a hetekben azonban kiemelkednek ezek a képességeid. A kommunikációért felelős Merkúr halad a születési jegyedben. Jó stílussal, udvariasan és megértően közelítesz embertársaidhoz. Anyagiakkal kapcsolatban legyél visszafogottabb.

OROSZLÁN 

Javában benne járunk születésnapod hónapjában. Te vagy az, aki legjobban megtestesíti uralkodó bolygójának jellegét. Az Oroszlán ura a Nap. Ez a fantasztikus, éltető erőt adó égitest most minden jó tulajdonságával felruház. Adakozó leszel, jóindulatú, nyájas. Fantasztikus ötletek pattannak ki a fejedből. Ellenben sok esetben akaratos és türelmetlen is lehetsz. Különösen, ha valaki egy pillanatig nem rád figyel.

SZŰZ 

Augusztus mások számára talán a szabadság hónapja, neked azonban most jött el az idő, hogy vállalkozz, ismeretlen, eddig soha nem próbált dolgokba kezdj. Legelőször takarítsd ki a munkaterületedet. Minden régi, elavult dologtól szabadulj meg. A Mars energiája, összekapcsolódik a fegyelmet követelő Szaturnusszal. Nagy segítség ez minden újdonság megkezdéséhez.

MÉRLEG 

Amennyiben bármilyen külföldi utat terveztél ezekben a hetekben, engedd el a gondolatot. Uralkodó bolygód a Vénusz egy nehezebb kapcsolatba lép a Neptunusszal, így most egy darabig csak az illúzió marad. Ugyanakkor pedig nem leszel szomorú. Kreativitásod szárnyakat kap. Sokat találkozol barátaiddal. Ezek a társasági események is feltöltenek. Párkapcsolatban engedj a partner kéréseinek.

Ezt olvastad már?

SKORPIÓ 

Rendkívüli elszánással hajtod végre mindazt ami eléd kerül. Kihívás vagy csak napi  rutin? Mindegy. Szíved, lelked, energiád beleteszed. Ennek meg is lesz az eredménye. Sokan vannak, akiknek le kellett mondani egy távolabbi ország meglátogatásáról. Veled nem ez a helyzet. Akaraterőd és alapos helyzetértékelésed megadja a lehetőséget, hogy eljuss oda, és vissza is gyere onnan ahová vágyakozol.

NYILAS 

A Hold most egy néhány napig bezavar az életed megszokott rendjébe. Anyagi helyzetedet nem találod rózsásnak. Mielőtt fejvesztve kapkodnál, várj egy kicsit. Gondold át reálisan a helyzetet, és azonnal kész is a megoldás. Uralkodó bolygód, a Jupiter a Bak jegyében halad, ráadásul a Földről nézve úgynevezett retrográd mozgásban. Ismét adott a lehetőség a higgadt számvetésre, és ha kell, a korrigálásra.

BAK 

Még mindig nagy az égitestek csoportosulása a születési jegyedben. Ráadásul a lassú Jupiter, Szaturnusz és Plútó csoporton most a Hold is átszalad. Érzelmileg visszafogott leszel, de ezzel egy időben, magadban fantasztikus terveket szövögetsz. Még mindig abban az életszakaszban jársz, amikor kemény munkával nagyon sokat javíthatsz az életminőségeden. Ne veszítsd el a bizalmadat.

VÍZÖNTŐ 

Sok szállal kötődsz otthonodhoz. Még mindig kedvez a munka beosztásod és az időjárás is, hogy kisebb javításokat, karbantartást, átrendezést végezz. Örömödet leled a fizikai munkában. Anyagi ügyekben csak óvatosan legyél optimista. Várható lehet egy nagyobb összeg kifizetése. Amennyiben lehet, kérj részletfizetési kedvezményt. Ebben az esetben a jut is, marad is elve érvényesül.

HALAK 

Azt veszed észre, hogy egyre többször jutnak eszedbe régebbi dolgok. Néha szinte a korábbi helyszínek illatát is érzed. Ilyen az, amikor a születési jegyedben járó Neptunusz a legszebb oldalát mutatja. Kapcsolatba kerül a két sorsbolygóval. Ebből támadnak fel az emlékek, és karon fogja a szerelem felelősét a Vénuszt is. Amennyiben nincsenek különösebben szorító határidők, remekül érzed magad.

Olvass tovább!

Szerző: Molnár Éva asztrológus

Fotó: Getty Images