Milyen exek a csillagjegyek?

2020. augusztus 02.
Lehet viccelődni az asztrológiával, ám sok fejfájástól kímélhet meg, ha már a megismerkedéskor tudjuk jövendőbeli partnerünk csillagjegyét. Mivel a kapcsolatok nagy része úgy végződik, hogy a párunkból előbb-utóbb az exünk lesz, nem árt tisztában lenni vele, melyik jegyek azok, akik nem éppen a legjobb formájukat mutatják a szakítás után.

A szakítás nem kellemes dolog egyik félnek sem. Vannak, akik jobban viselik, mások nehezebben dolgozzák fel a kapcsolat kudarcát. A csillagjegy azonban sokat elárulhat arról, mire számíthatunk valakitől azután, ha véget ér a szerelem.

Kos (március 21. – április 20.)

Ha egy Kos szakít velünk, általában derült égből villámcsapásként ér minket. A csillagjegy szülöttei nem végeznek fél munkát, összetörik a szívünket, miközben kíméletlenül sorolják, miért nem működik számukra ez a kapcsolat. Miután teljesen letaglózott minket a szakítás ténye, gyakran még képesek bejelentkezni egy kávéra és némi baráti csevejre, mintha mi sem történt volna. 

Bika (április 21. – május 21.)

A csillagjegy szülöttei birtokló természetűek, ám nem erőszakos módon. A szakítás után valószínűleg nem hallunk róluk többé, ám a jelenlétüket érezhetjük, mivel a Bikák a közösségi oldalak titkos ügynökei, mesterei az internetes kémkedésnek. Mivel nehezen engednek el dolgokat, embereket, így valószínűleg a másik félnek kell kimondani az utolsó szót. 

Ikrek (május 22. – június 21.)

Valószínűleg nem érzékelünk túl nagy különbséget aközött, hogy randizunk egy Ikrekkel, vagy szakított velünk, mivel a csillagjegy szülöttei megtartják a távolságot, és vigyáznak a személyes terükre is a kapcsolatban belül. Nem is említve azt a szokásukat, hogy akár egy napon belül többször is hol teljesen hűvösen, hol forrón közelednek felénk. Csak győzzük követni. Az Ikrek az a csillagjegy, akivel lehet, hogy jobban járunk, ha az exünk, mint a párunk, mivel számukra sokkal vonzóbb a tiltott gyümölcs.

Olvastad már?

Rák (június 22. – július 22.)

A Rák exek néha rémisztőek lehetnek. Soha nem tudják igazán elengedni párjukat. Szeretnek kapcsolatban maradni volt párjukkal akkor is, ha már rég szakítottak, és bármikor készek felmelegíteni a káposztát. Soha nem érezhetjük biztonságban magunkat, ha a Rák jegyű exünk a közelben van. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A csillagjegy szülötteit a dráma élteti. A saját valóságshow-jukban élnek, így valószínűleg hatalmas, színpadias szakításra számíthatunk tőlük. Mielőtt a tényleges lépést megtennék, rávezető üzenetekkel bombázhatnak minket és véletlenszerű találkozásokkal. Ám ne dőljünk be ennek, ne vegyük magunkra. Tekintsünk rá úgy, mint a kedvenc sorozatunkra, amely egyszer úgyis véget ér. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

A csillagjegy szülöttei titokban azt gondolják, úgysem találhatuk még egy olyan párt, aki jobban szeretne és olyan jó lenne, mint ők. Ugyanakkor sosem hitték el magukról igazán, hogy elég jók lehetnek hozzánk. Pont ez a lelki patthelyzet vezethet a kapcsolat végéhez. A Szűz exünk sosem teszi túl magát rajtunk igazán, és mély elégedettséget érez, ha a következő kapcsolatunk is rövid időn belül zátonyra fut. Hiszen ő megmondta.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A szakítás pillanatában a Mérlegek már azt is pontosan tudják, ki lesz a következő párjuk. Könnyen sokkolhatja az embert, milyen könnyen túltette magát a szakításon a Mérleg ex, milyen gyorsan képes változtatni. Ám akkora rajongótáborral, mint amivel a csillagjegy szülöttei rendelkeznek, ez nem is olyan meglepő.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ha élve kikerülünk egy Skorpióval való szakításból, az hatalmas erőt adhat. Semmiképpen se nézzünk vissza, változtassunk számot, de az a legbiztonságosabb, ha akár még el is költözünk. Egy Skorpiótól nagy eséllyel számíthatunk bosszúra vagy visszavágásra a kapcsolat végén, különösen ha nem ő mondhatta ki az utolsó szót. 

Nyilas (november 23. – december 21.)

Ha egy Nyilas a volt párunk, valószínűleg barátok maradunk a szakítás után is. Túl viccesek és szórakoztatóak a csillagjegy szülöttei ahhoz, hogy sokáig haragudjunk rájuk. Egészen addig, amíg esetleg nem találkozunk azzal a lánnyal, akiről véletlenül kiderül, hogy már akkor is ismerte, amikor még velünk volt együtt. 

Bak (december 22. – január 20.)

A csillagjegy szülöttei versenyként tekintenek a szakításra, amit meg akarnak nyerni. Ebbe beletartozik, hogy rögtön a szakítás után jobban nézzenek ki, tegyenek valami figyelemfelkeltőt, fitogtassák sikerességüket, gazdagságukat és mindezt az orrunk alá dörgöljék. 

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Miközben mi még a könnyeinket szárítgatjuk, ők már űrhajót építenek, a műanyag újrahasznosításának új módjait fedezik fel vagy éppen cápákkal úsznak, hogy így hívják fel a figyelmet az állatvilág megmentésére. A Vízöntőknek van szívük, ám máshogy működik, mint a legtöbb emberé. A csillagjegy szülöttei az emberiség jövőjét mindig előrébb helyezik az egyes emberek jövőjénél, így ne várjuk tőlük, hogy a szakítás után hallunk még róluk. 

Halak (február 19. – március 20.)

Könnyekre és könyörgésre számíthatunk, ha egy Halakkal szakítunk. Találkozni akarnak még, hogy átbeszéljük a dolgokat. Ám jobb, ha nem dőlünk be ennek. Bár szívtelenül hangzik, ám a csillagjegy szülötteivel teszünk jót, ha távol tartjuk magunkat tőlük, és hagyjuk, hogy leülepedjenek bennük a történések. Túlteszik magukat a szakításon, és újabb hatalmas szerelem vár rájuk, hiszen a Halak imád szerelmes lenni.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash