Válassz outfitet a home office-hoz a csillagjegyed alapján!

2020. április 16.
Ha divattanácsokra van szükségünk, a horoszkóp még sosem hagyott cserben. A csillagjegyünk segített már, amikor az első randihoz vagy a barátnőnk esküvőjére kerestünk megfelelő szettet. Miért pont abban ne tudnának tanácsot adni a csillagok, hogy a home office-hoz milyen ruhába bújjunk?

Valljuk be, azok a hetek és hónapok, amelyeket jelenleg élünk, teljesen kizökkentettek minket a komfortzónánkból. Nemcsak a saját egészségünk és a szeretteink egészsége miatti szorongással kell megküzdenünk, de az új helyzet új munkahelyi kihívásokkal állított szembe minket. Mivel a napok leginkább az otthonunk falai között zajlanak, szükségünk van minden olyan apróságra, amely felrázhatja egy kicsit a napok egyformaságát. Ebben az öltözködés kiemelt szerepet játszhat, hiszen a kényelmes, ugyanakkor csinos szettek összeállítása nemcsak színt vihet a napok monotonitásába, de mint tudjuk, a kedélyünkre és a produktivitásunkra is hatással van, milyen ruhát viselünk. A csillagjegyünk remek iránytű abban, milyen stílusú öltözékeket válasszunk. Akár a home office-hoz is.

Kos (március 21. – április 19.)
A csillagjegy szülöttei a legaktívabbak az egész zodiákusban, bármilyen helyzetből képesek energiát meríteni. A Kosnak a feladatai elvégzéséhez olyan ruhára van szüksége, amely menő és egyedi, ugyanakkor a lehető legnagyobb fokú produktivitás eléréséhez a lehető legkényelmesebb is egyben.

Bika (április 20. – május 20.)
A makacsságáról és konokságáról híres Bika pontosan tudja, mit szeret, és azon esze ágában sincs változtatni. A csillagjegy szülötteinek érzékenyebb oldala ugyanakkor imádja a luxusanyagokat, így tökéletes választás a home office-hoz számukra az oversized lenvászon blúz, a szabadon libbenő szoknya és vajpuha bőrcipő.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Nincs még egy olyan csillagjegy, amelynek tagjai úgy tudnák viselni a mintákat, mint az Ikrek. A szekrényük telis-tele van grafikus mintákkal díszített és vibráló színű ruhákkal, így a következő videós megbeszélésre garantáltan valami izgalmassal rukkolnak elő. Arról nem is beszélve, hogy a kiegészítőkért is rajonganak.

Rák (június 21. – július 22.)
Az Ikrekkel ellentétben a Rák inkább a romantikus ruhadarabokat részesíti előnyben. Gondoljunk csak a nőies sziluettekre és a bohókás, repkedő ruhákra, amelyeket finom arany ékszerekkel párosítanak.

View this post on Instagram

Scandy Candy🖤 @MATCHESFASHION #mfxstylesocial

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Egy szó is elég ahhoz, hogy leírjuk az Oroszlánok stílusát: drámai. A home office sem gátolja abban a csillagjegy szülötteit, hogy látványos outfiteket öltsenek magukra nap mint nap. Kifejező és mindig látványos, sohasem szokványos a szín-, az anyag- és a fazonválasztásuk. Még akkor is, ha az egyetlen ember, aki látja őket aznap, a postás.

View this post on Instagram

what @sayran says. 🧿⚔️🧿

A post shared by ANAA SABER (@anaasaber) on

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Ha a home office-hoz választanak ruhát, a Szüzek mindig a praktikus szempontokat tartják szem előtt. A kényelmes, ám jól szabott nadrágjukat puha felsővel, kényelmes papucscipővel párosítják. Tökéletesen sikkesek, ugyanakkor a célon sem lőnek túl sosem.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A laza szó nem szerepel a Mérlegek divatszótárában. Még akkor is adnak magukra, ha otthonról dolgoznak, mindig kifinomultak és jól öltözöttek a csillagjegy szülöttei. Bár a kosztümjeik azért a szekrényben maradnak, a Mérlegek ragaszkodnak a lenvászon vagy pamutblúzokhoz a home office-ban is.

View this post on Instagram

Весна — время вдохновения, любви и хорошего настроения. Так давайте же скорее прятать зимние вещи в шкаф и менять их на что-то лёгкое🌷 ⠀ ph: @ph_yorsh ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #дизайнерминск#женскаяодежда#льнянаяблуза#юбкамиди#стильнаяодежда#образнакаждыйдень#весенняяодежда#гламур#дизайнерскаяодеждаминск#springvibes#designerminsk#linenblouse#midiskirt#glamour#womenclothes#lookbook2020#womanstyle#designerclothesminsk

A post shared by 𝓓𝓮𝓼𝓲𝓰𝓷 𝓢𝓽𝓾𝓭𝓲𝓸 𝓑𝔂 𝓡𝓸𝓶𝓪𝓷𝓸𝓿𝓪 (@by.romanova) on

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpiók személyisége bármilyne öltözéken átsugárzik, így akármit húznak magukra, az jól mutat majd. Előnyben részesítik azonban a fekete darabokat, amelyekbe szenvedélyük olyan vibrálást visz, ami az interneten keresztül is érezhető lesz a konferenciahívásokon.

https://www.instagram.com/p/B3jT611o7VQ/

Nyilas (november 22. – december 21.)
A csillagjegy szülöttei imádják a hatalmas ruhaujjakat és a látványosan díszített felsőket. Természetesen nem mulasztják el, hogy két megbeszélés között feltöltsék aznapi szettjükről a fotókat közösségi oldalaikra is, ne legyen hiábavaló a remek összeállítás.

https://www.instagram.com/p/BzkmBFVBACc/

Bak (december 22. – január 19.)
A Bakok olyannyira szeretik a rendet és a rendszert, hogy minden nap hasonló ruhába bújnak a home office-hoz is. Tekinthetjük az ő egyenruhájuknak a farmert és a fehér pólót, amiben erőfeszítés nélkül tűnnek menőnek.

Vízöntő (január 18. – február 18.)
A csillagjegy szülöttei nem követik a trendeket, így a home office-hoz is olyan ruhát választanak, amilyen kedvük van aznap. Ráadásul megvan az a képessége a Vízöntőknek, hogy rajtuk azok a darabok is jól mutatnak, amik még a magazinokban sem tűnnek túl hordhatónak.

https://www.instagram.com/p/B99tEFGi10y/

Halak (február 19. – március 20.)
Egy szabad, bohém lélek, aki örökké a hímzett, elefántcsontszínű kaftánját viseli majd – akkor is, ha a nappali kanapéján dolgozik éppen. A Halak rajongása a kidolgozott részletek iránt még a hálóruhájában is megmutatkozik, így a sima, lustálkodós pizsamanap nála olyan, mint másnál valami különleges alkalom.

Forrás: Marie Claire Australia
Fotó: Unsplash

Olvass tovább!