Amit sosem gondoltunk a csillagjegyekről: meglepő tulajdonságok és jellemvonások

2020. július 09.
Aki szereti a horoszkópokat olvasgatni, valószínűleg már tisztában van az egyes csillagjegyek jellemző személyiségvonásaival. Ám mind a tizenkét állatövi jegynek vannak olyan tulajdonságai, amelyek még a legavatottabbakat is meglepik. Ki tudta például, hogy a legjobb tanácsot a Vízöntők adják?

Azt már biztosan mindenki kapásból tudja, hogy melyik csillagjegy vonzódik legjobban a drámához, ki a legönzőbb, és ki a legromantikusabb. Ám vannak olyan kevésbé köztudott jellemvonásai is a csillagjegyeknek, amelyek még a legnagyobb horoszkóprajongókat is meglepetésként érhetik.

Kos: nem fél megtenni az első lépést

Magabiztos, szenvedélyes és energikus jegy, aki hisz saját magában és az igazában. Sok más csillagjeggyel ellentétben egy Kos sosem fél megtenni az első lépést, legyen szó párkapcsolatról vagy éppen barátok, családtagok közötti feszültség rendezéséről. Ne lepődjünk meg, ha félelem nélkül szegezik nekünk a legkényesebb kérdéseket is.

Bika: az érintés a szeretetnyelvük

Bár rendkívül gyakorlatias, realista és türelmes csillagjegy, ám mégis egy csók vagy egy ölelés az, ami a világot jelenti a Bika számára. A csillagjegy szülöttei szeretetüket és vonzódásukat a fizikai érintésen keresztül kommunikálják, és ugyanezt várják el visszafelé is.

Ikrek: természetüknél fogva jók mindenben

A folytonos kíváncsiság, fejlődés iránti vágy hajtja az Ikreket. Alaptermészetüknél fogva könnyen átlátják az új helyzeteket és megértik az összefüggéseket, emiatt könnyen tanulnak és tehetségesek szinte bármiben, amibe belefognak. Fotózás, festés vagy éppen főzés? Az Ikrek akár egy este alatt a szakértőivé válik.

Rák: a víz terápia számukra

A Rákok hűségesek, érzelmesek és empatikusak a környezetükben élőkkel. Vízjegyként a tenger, a tópart vagy éppen a folyó közelsége felér egy terápiával számukra. Újjászületnek a víz jelenlététől, emiatt a lehető legtöbb időt töltik a közelében. A Rák jegyű barátainkat nyáron biztosan a strandon találjuk.

Olvastad már?

Oroszlán: előadónak születtek

Karizmatikus és kreatív emberek, akik szeretik, ha rájuk irányul minden figyelem. Ezek ismeretében már nem is olyan meglepő, hogy az Oroszlánok előadónak születtek. Nem számít, hogy egy zsúfolt koncertteremben, stadionban vagy az eladópult mögött, a szereplés a vérükben van, és nagyon jók benne.

Szűz: a legszorgalmasabb diákok

Gyakorlatias és keményen dolgozó csillagjegyhez tartoznak a Szüzek, akik hajlamosak a perfekcionizmusra. Emiatt gyakran a legjobb diákok. Imádnak tanulni és jegyzetelni, nem ritka, hogy a tanulás egyben a hobbijuk. Ezért nem hagyják abba még az egyetem után sem, a Szüzek életük végig képzik magukat, és mindig magasabb fokozatra, több tudásra vágynak.

Mérleg: bármikor meghallgatnak

Sok csillagjegy van, amelyik a Mérleghez hasonlóan társaságkedvelő és nyitott, ám nincs még egy olyan, amelyik igazán meghallgatna. Sőt, a Mérlegek nem csak meghallgatják a másik embert, megértik és megjegyzik mások szavait. Ha teljes figyelemre és odaadásra vágyunk, a Mérleg jegyű ismerősünkkel kezdjünk beszélgetni.

Skorpió: mindenkinél jobb a humorérzéke

Sokan titokzatosnak, zárkózottnak tartják a Skorpiókat, ám még ha nem is mutatják meg mindenkinek, kifejezetten szeretnek nevetni, Sőt, rendkívül kifinomult, szarkasztikus humorérzékkel rendelkeznek.

Nyilas: a legjobb útitárs

A csillagjegy szülöttei tele vannak energiával és nyughatatlanok, ám azt kevesen tudják róluk, hogy egy Nyilas remek útitárs. Nyitott és kalandvágyó természetük miatt bármilyen kihívásban benne vannak, így kevés emberrel lehet olyan jól felfedezni a világot, mint velük.

Bak: náluk biztonságban vannak a titkaink

A Bakok megbízhatók és nagy önuralommal rendelkeznek, így senki sem tud náluk jobban titkot tartani. Sosem adják ki legféltetebb történeteinket másoknak, náluk biztonságban van minden olyan dolog, amit nem szeretnénk, ha mások megtudnának.

Vízöntő: a legjobb tanácsokat tőle kapjuk

A csillagjegy szülöttei őszinteségükről ismertek. Gondolkodásuk független, a szívük pedig aranyból van. Ami viszont kevésbé köztudott, a Vízöntők adják a legjobb tanácsokat családtagjaiknak és barátaiknak. Tiszta szívük és az igazságérzetük rendkívül értékes tanácsadóvá teszi őket. Ha legközelebb őszinte véleményre van szükségünk, legjobb, ha a Vízöntő ismerősünkhöz fordulunk.

Halak: mindig kész segítséget nyújtani

A Halak legismertebb tulajdonsága, hogy mindig hallgat az ösztöneire, elhivatott és kedves. Ezen kívül kivételesen segítőkész. Ha szükségünk van valakire a költözésnél, vagy ha nem indul a kocsink, esetleg segítség kell a vizsgánkhoz, a Halak jegyű barátaink lesznek az elsők, akik felajánlják idejüket és energiájukat, hogy kihúzzanak a bajból.

Olvass tovább!

Forrás: Popsugar
Fotó: Unsplash