Márciusi horoszkóp – 2021

2021. március 01.
A tavasz közeledtével mindenkiben megnő a cselekvési vágy.

KOS

A Nap még a Halak jegyében halad, de te már most energikusnak érzed magad. Kezeld különös gonddal a baráti kapcsolataidat, és a jóakaróidat is vedd számba. Az eddig eltelt hetek azt bizonyítják, hogy több régebbi terved is megvalósulhat. Főleg azok, amelyekhez biztos anyagi háttérre van szükség. Amint elérkezik a tavaszi nap-éj egyenlőség, szinte szárnyra kapsz, és ezek a szárnyak egész évben veled lesznek.

BIKA

Ez az időszak kedvez a gyors gondolatoknak, új döntéseknek. A Bika jegyűek többsége alaposan megfontol mindent, de a születési jegyükben hosszasan vándorló Uránusz nem engedi a lassúságot. A tavasz közeledtével lehet, hogy egy szokatlan, új érdeklődési kör válik vonzóvá számodra. Munkában, hivatásban sikeres lehetsz, anyagi területen sincs okod panaszra, bár befuthat egy váratlan kiadás.

marcius-horoszkop-ezoteria

IKREK

Az energikus Mars már a születési jegyedben jár, és ez szellemileg rendkívül felélénkít. Tele vagy tervekkel. A stabilitást segítő Szaturnusz nagyon jó fényszögbe kerül a születési jegyeddel, és egész évben biztosítja számodra az egyenletes teljesítményt. Élvezd az sikereidet. A hivatásodban néha furcsa és kiszámíthatatlan a helyzet, de ott is tisztul majd a kép, felesleges aggódnod.

Ezt már olvastad?

RÁK

Meglehetősen bizakodó vagy, és jobb is, ha egy időre magad mögött hagyod a kételyeket. Ebben segít a meglepetéseket tartogató Uránusz, amely kedvező kapcsolatba kerül a születési jegyeddel, így vidám gondolatokat, újszerű és korszerű lehetőségeket ad. A tavasz leginkább szellemi területen hoz újdonságokat. Nagyon sokat gondolsz utazásra, de egyelőre jobb, ha csak fejben tervezel.

OROSZLÁN

Két meghatározó égitest is pont a születési jegyeddel szemközt halad. Az asztrológiai tapasztalat azt tartja, hogy ilyen esetben feszültség várható. Nálad azonban ez a helyzet olyan, mintha kapu nyílna a szabad, kreatív gondolatok felé. Tehetségedet most elsősorban a párkapcsolat területén érvényesítheted – a tavasz úgyis kedvez a szerelemnek. Nálad akár komollyá is fordulhatnak a dolgok.

SZŰZ

A másokkal való kapcsolatok most nagy jelentőséggel bírnak. Egy rövid ideig a párkapcsolatod szépségei adnak örömet és új erőt. A csillagászati tavasz beköszöntével azonban egyre inkább úgy érzed, érdemes lenne jobban megismerni magadat. Az égitestek neked kedveznek, ha szeretnél egy kicsit befelé figyelni. Jó is, ha lelkileg felvértezed magad, mivel a munkahelyeden váratlan szituáció alakulhat ki.

MÉRLEG

A Mérleg jegy szülötte mindig kapható a szerelemre. Nem lesz ez most sem másképp. Bármit mutat is a naptár, számodra beköszöntött a tavasz. Magával hoz olyan, korábban nem ismert érzéseket, amelyek alaposan felkavarhatják a napjaidat. Az is elképzelhető, hogy a munkahelyeden kerülsz közel valakihez. Kivételesen nem hátrány, sokkal inkább előny, hogy az illető ilyen közel van. Nagyon jó hatást gyakorol rád.

SKORPIÓ

Amíg a Nap a Halak jegyében halad, elsősorban a családi életeden van a fókusz. Különleges ötleteket viszel a mindennapokba, ezzel pedig örömet szerzel a szeretteidnek. A tavasz beköszönte a kreativitásnak és az újdonságoknak kedvez. Ha egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy párra találsz. A régebbi kapcsolatok néha megremeghetnek, de még ezeknek is lehetnek pozitív hozadékai.

NYILAS

Könnyed kapcsolatteremtő képességed kibontakozik. Kellemes, vidám emberek vesznek körül, akiknek a társasága nemcsak szórakoztató, hanem még előre is visz. Feltehetően többnyire otthon dolgozol. Fontos, hogy ne csak robotnak tekintsd a munkádat, hanem valódi élmény legyen minden egyes jól végzett feladat. Párkapcsolatban a lehetőségeket érdemes lenne jobban felmérni, és nem kapkodni.

BAK

Eleinte anyagi és kommunikációs területeken is bizonytalannak érzed magad. Szereted, ha mindig tervszerűen haladnak a dolgok, és most ezt érzed veszélyben. A Bak jegyében születettek egyik fele fantasztikusan eltökélt, másik felük pedig inkább borúlátó. A tavaszi zsongás megnyitja az utat, hogy egyre több és világosabb célt láss magad előtt. A munkában változatosak a lehetőségeid.

VÍZÖNTŐ

Szép kis bolygócsoportosulás van a születési jegyedben. Itt a gyors Merkúr, hogy az eredetiségedet még jobban megcsillogtassa, a szerencsét hozó Jupiter, amely az intellektusod őre, és a jegyedben halad a Szaturnusz, amely a gyakorlati gondolkodást támogatja. Ennél jobb hír nem is kell. Ügyelj arra, hogy minél több időt tölts a szabad levegőn. Néha tedd félre a munkát, és kizárólag a hobbiddal foglalkozz.

HALAK

A Nap, a Vénusz és a Neptunusz is a születési jegyedben jár. Használd ki ezt a kedvező időszakot. Gyűjtsd a szép élményeket. Lehet ez egy könyv, egy tárgy, de ha valaki egy hangulatos képeslappal köszönt, fogadd azt is hálával. Fontos, hogy minden napban találd meg a pozitívumot. Lehet, néha még el is érzékenyülsz, amikor egy kedvező dolog részesévé válsz. Fontos ez az időszak, hogy feltöltekezz az egész évre.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Unsplash.com

Olvass tovább!