Ezt gondolják a csillagjegyek a Valentin-napról

2021. február 11.
Az év egyik legellentmondásosabb napja minden kétséget kizáróan a Valentin-nap. Van, aki sosem feledkezne el róla, míg mások hangosan utálják, ám titokban arra számítanak, hogy őket is meglepi kedvesünk valamilyen figyelmességgel. A csillagjegyünk szerencsére árulkodik róla, hányadán állunk a szerelmesek ünnepével, így felkészülhetünk abból is, párunk valójában mit szeretne ezen a jeles napon.

Olyan párkapcsolatban élünk, ahol a párunk izgatottan készül Valentin-napra, mi viszont nem rajongunk túlságosan ezért az ünnepért? Mit tegyünk? És ami a legfontosabb, honnan tudhatjuk biztosan, hogyan érez kedvesünk a szerelmesek ünnepével kapcsolatban? Hívjuk segítségül a csillagjegyeket!

csillagjegy-valentin-nap-horoszkop

Kos (március 21. – április 20.)

A csillagjegy szülöttei azok közé tartoznak, akik nem beszélnek róla túl sokat, mit várnak párjuktól Valentin-napon, ugyanakkor elvárják, hogy ezen a napon valami új élménnyel rukkoljon elő meglepetésként. Ez utóbbi a kulcsszó a Kosok számára, a csillagjegy szülötteinek a lényeg a meglepetés.

Bika (április 20. – május 21.)

Bár meglepő lehet, hiszen mindenki erős, praktikus gondolkodású, gyakorlatias jegyként tartja számon a Bikákat, a csillagjegy szülöttei azonban melegszívű, mély érzésű emberek. Nem bánják, ha néha egy kis romantika melegíti fel a lelküket, ám nem szabad túlzásba esni az ő esetükben. A Valentin-napnak a minőségi időről, finom ételekről kell szólnia a Bikáknál, esetleg egy csipet romantikával.

Ikrek (május 22. – június 21.)

A csillagjegy szülöttei roppant sokoldalúak, így pillanatok alatt képesek alkalmazkodni bármilyen helyzethez. Ne becsüljük le sohasem az Ikrek elvárásait a Valentin-nappal kapcsolatban. Lehet, hogy lenyűgözi őket a hatalmas ünneplés, de ugyanezzel a lendülettel megtörténhet az is, hogy csupán értetlenül állnak a felhajtás előtt. Ha valóban tudni akarjuk, hányadán állnak az Ikrek a Valentin-nappal, nem érdemes titokzatoskodni és óvatosan tapogatózni, jobb őket egyenesen megkérdezni.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha megnézünk néhány romantikus filmet, már nagyjából képet kapunk arról, mire vágynak a Rákok Valentin-napon. Plüssállatok, szív alakú lufik, meglepetésajándék, kényeztetés és bármi, ami még eszünkbe jut. Nem lepődnénk meg, ha az egész Valentin-napi őrület elterjedésének hátterében a Rákok állnának.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A csillagjegy szülöttei soha nem hagynának ki egyetlen alkalmat sem arra, hogy a figyelem középpontjába kerüljenek, ez alól a Valentin-nap sem kivétel. Számukra ez a nap mit sem ér grandiózus ünneplés nélkül, hatalmas vacsorával, randevúval és még nagyobb ajándékkal. Az Oroszlánok imádják, ha kényeztetik őket, nagyvonalú gesztusokat tesznek feléjük, ám tőlük is ugyanezt várhatják viszonzásul.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Hallottunk már valaha praktikus Valentin-napról? Valószínűleg azért nem, mert nem is létezik. A Szüzek pont ilyen értetlenül állnak a virágok és az ajándékok előtt. Mivel a logika az életük fő hajtóereje, így a csillagjegy szülöttei szerint az egész Valentin-nap nem más, mint olcsó, ám annál jobban jövedelmező marketingfogás.

Olvastad már?

Mérleg (szeptember 23. – október 23.)

A csillagjegy szülöttei ugyanazt érzik a Valentin-nappal kapcsolatban, mint amit a többi ünnep esetén: tökéletesnek kell lennie. A Mérlegek számára fontos a romantikus ünneplés, a szép gesztusok és a közös élmények, amelyekre emlékezhetnek. 

Skorpió (október 24. – november 22.)

Ha egyetlen szóval akarnánk leírni, mit gondolnak a Skorpiók a Valentin-napról, az a szenvedély lenne. Nehéz lenyűgözni a csillagjegy szülötteit, arra csak a valódi, mély szerelem és szenvedély képes. Nagyon fontos számukra a zene és a művészet ezen a napon, különösen azok a művek, amelyek valamilyen régi emlékhez kapcsolódnak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Semmi sem irritálja jobban az egyébként minden kalandban résztvevő Nyilast, mint egy sekélyes románc, ami nem jelent semmit. Számára a Valentin-nap is pont ebbe a kategóriába tartozik. Nem szeretik a taktikázást és a játszmákat, ellenben a minőségi időt és őszinteséget mély érzésekkel hálálják meg. Inkább a családjukkal, szeretteikkel töltik ezt a napot, minthogy divathóbortoknak hódoljanak Valentin-napon.

Bak (december 22. – január 20.)

Gyakorlatias és realista csillagjegy lévén, a Bakok számára a Valentin-nap remek lehetőség a marketingre a képeslapokkal és plüssállatokkal. Csak akkor ünneplik ezt a napot, ha a cégük valamilyen hasznot remélhet az alkalomból.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntőknek nem az erősségük az érzelmeik kimutatása, a racionalitást az év minden napján előrébb valónak tartják, mint a romantikát. Ugyanakkor ízig-vérig társasági emberek, így a Valentin-nap is egy remek alkalom számukra, hogy másokkal találkozhassanak. Számukra inkább társasági esemény, mint a szerelem ünnepe a Valentin-nap.

Halak (február 20. – március 20.)

A csillagjegy szülöttei sokkal inkább szeretnek adni, mint kapni. Az egyik legromantikusabb jegy lévén szeretnek tervezgetni, álmodozni a Valentin-napról, bár sosem vallanák be. Szeretnek örömet okozni szeretteiknek, és fontos számukra, hogy ezt a lehető legkreatívabb módon tegyék.

Forrás: PureWow Fotó: Unsplash

Olvass tovább!