Ezeknek a csillagjegyeknek ellenállhatatlan a kisugárzása

2021. május 06.
Az, hogy valaki könnyen levesz a lábáról másokat, nemcsak a külső adottságainak köszönhető, hanem valamilyen belülről áradó, megfoghatatlan vonzerőnek is. Ezek a csillagjegyek nem szenvednek hiányt benne!

Ezeknek a kivételes csillagjegyeknek különösebb erőfeszítés nélkül is sikerül magukra vonni mások figyelmét. Többségük tisztában van azzal, hogy kisugárzása ellenállhatatlan, és nem fél bevetni ezt a nagyon is látható titkos fegyvert. Mutatjuk, kik rendelkeznek vele a horoszkóp szerint!

horoszkop csillagjegy vonzero kisugarzas karizma

Kos

Bátor, magabiztos és rendkívül lelkes – ez csak néhány azok közül a pozitív jelzők közül, amik a Kost kiemeli a többi zodiákus jegy közül. A belőle áradó energia könnyen magával ragad másokat, akik emiatt boldogan követik. A Kos tökéletesen tudja, kivel hogyan kell szót érteni, s hogy mit érdemes tennie azért, hogy egy hullámhosszra kerüljön másokkal. A vezetésre termett Kos – kihasználva különleges vonzerejét – manipulátornak sem utolsó!

Ikrek

Amellett, hogy rendkívül intelligens, az Ikrek lehengerlő beszélgetőpartner. Észrevétlenül képes magára vonni mások figyelmét, és az érdeklődés fenntartása sem esik nehezére. Kíváncsisága még felnőttként is határtalan, folyton hajtja a vágy, hogy új dolgokat fedezzen fel. Érdeklődése és lelkesedése másokat is magával ragad, gyors észjárásával és szárnyaló fantáziájával azonban nem mindenki képes lépést tartani. 

Oroszlán

Egy Oroszlán-szülöttet egyszerűen képtelenség nem észrevenni: kisugárzásának köszönhetően még akkor is felfigyelnek rá, ha lábujjhegyen lép be egy terembe. Ez mondjuk nincs is ellenére, imád rivaldafénybe kerülni, az új helyzetekhez pedig roppant jól és gyorsan alkalmazkodik. Idegenekkel is kedves és barátságos, emiatt sokakban tesz jó benyomást a találkozás első pillanatátban. Mivel nem kell különösebben tepernie azért, hogy észrevegyék és kövessék, nem is csoda, hogy népes rajongótáborral rendelkezik!

 

horoszkop csillagjegy vonzero kisugarzas karizma

Nyilas

Rendkívül nyitott gondolkodású, ami alapvetően megnyerő tulajdonság, s ha ez még nem lenne elég, ott van neki a sajátos, senkiéhez sem fogható humorérzéke. Született optimista, társaságában egyszerűen képtelenség unatkozni vagy belesüppendi a lehangoltságba! Életöröme ragadós, hogy hogyan csinálja, képtelenség megmagyarázni, mégis igaz, hogy akár esik, akár fúj, jó mellette lenni, és az ember úgy érezheti, sosem elég belőle!

Forrás:Virali.video Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?