Ennek a 4 csillagjegynek van a legnagyobb szíve

2021. április 13.
Nem mindenki ért egyet azzal, hogy jobb adni, mint kapni – ezek a csillagjegyek viszont pontosan tudják, mi az a nagylelkűség, és nem félnek használni.

Csillagjegyed többek között azt is meghatározza, hányadán állsz a nagylelkűséggel és az önzetlenséggel, sőt arra is hatással van, mennyire könnyű megvezetni. Mindezt azért fontos egy kalap alá venni, mert sokan szívesen kihasználják azokat, akiknek hatalmas a szívük. Mutatjuk, kik a legönzetlenebbek – szerencsére nem mindegyiküket könnyű tőrbe csalni!

csillagjegy nagylelku onzetlen horoszkop

Oroszlán

Bár a kívülállók számára furcsa lehet az Oroszlánt ebben az illusztris listában látni, jó, ha tudják, hogy ezt a csillagjegyet csak a felületes szemlélők titulálják önzőnek és egoistának! Az igaz, hogy saját magát is nagyra tartja egy Oroszlán szülött, ez azonban nem jelenti azt, hogy a többiekkel nem törődik, és nem nyújt segítő kezet annak, aki bajba került. Az Oroszlán igazán nagylelkű és segítőkész, különösen akkor, ha valaki tőle kér segítséget: aki így tesz, annak nemcsak kellő figyelmet és lelki támogatást nyújt, hanem tettekkel is bizonyítja, hogy lehet rá számítani. Ha valaki hátsó szándékkal közelít felé, általában gyorsan „kiszagolja”, így nehéz túljárni az eszén.

Mérleg

A Mérleg szülöttet akár a nagylelkűség szinonimájaként is emlegethetjük, ő ugyanis akár arra is képes, hogy komoly áldozatokat hozzon azért, aki közel áll a szívéhez. Számára mindig is kiemelten fontos a harmónia fenntartása, ezért nemcsak a saját, de mások életében is törekszik arra, hogy rendet és békét teremtsen. A Mérleg csodás diplomata, ezért nagy segítséget nyújthat konfliktusok elsimításában. Hallgatóságnak és lelki tanácsadónak sem utolsó, kiválóan ráérez arra, hogy milyen szavakkal önthet leginkább lelket a másikba. A szíve mellett az esze is a helyén van, így nem is olyan könnyű visszaélni a bizalmával.

Ezt olvastad már?

Halak

A Halak szülött tengernyi szeretettel a szívében jön a világra, és empátiáért már gyerekkorában sem kell a szomszédba mennie. Rendkívül érzékeny, könnyen rá tud hangolódni másokra, nagy hatással van rá, ha a környezetében élők közül bárki is rosszul érzi magát a bőrében. A Halak legszívesebben az egész földkerekséget a keblére ölelné, és minden tőle telhetőt megtenne azért, hogy a világ jobb hellyé változzon. Sajnos előfordul, hogy segítő szándéka bajt hoz a fejére: jóhiszeműsége miatt a Halak belefuthat olyanokba, akik megpróbálnak visszaélni kedvességével, és megeshet, hogy túl későn jön rá a turpisságra. 

horoszkop csillagjegy nagylelku onzetlen

Rák

A Ráknál gondoskodóbb, anyáskodóbb csillagjegyet nehéz lenne találni, ráadásul a családcentrikussága is kiemelkedő. Mindez kőbe vésett garancia arra, hogy családtagjai mellett teljes vállszélességgel kiáll, és még akkor is a segítségükre siet, ha áldozatokat kell hoznia a boldogságukért. A szívének kedves emberek útját nagy lelkesedéssel egyengeti, és igazán büszke mások sikereire, szinte soha nem az vezérli, hogy egy napon majd viszonozzák a jócselekedeteit. Az önfeláldozó Rák gyanakvó is egyben, ez azonban nem mindig elegendő ahhoz, hogy észrevegye, ha ki akarják használni. 

Fotó: Pexels

Ezt olvastad már?