Ezek a csillagjegyek viselik legnehezebben a bezártságot

2021. április 09.
A bezártság senkinek sem leányálom, vannak azonban olyan csillagjegyek, amelyek szülöttei még a megszokottnál is nehezebben viselik, ha a négy fal közé szorulnak.

A világjárvány miatti korlátozásoknak senki sem örül, de ha már velünk vannak, nagy kérdés, hogy mit hozunk ki az adott helyzetből. Csillagjegyünk is meghatározza, hogy hogy viseljük a baráti ölelések, a koncertek vagy a külföldi kiruccanások hiányát: a nyitottságukról és kalandvágyukról híres, örökmozgó zodiákus jegyek minden bizonnyal jobban megsínylik a jelenlegi időszakot, mint azok, akik az otthonülő típusba tartoznak. 

Ezek a csillagjegyek szenvednek a bezártságtól

Ikrek

Az Ikreknek lételeme a kommunikáció, imád új ismeretségeket kötni és a már meglévő barátaival programokat szervezni. A változatosság és a sokszínűség élteti, az ingerszegény környezet meglehetősen rossz hatással van rá. Az Ikrek épp ezért most már valószínűleg eljutott arra a pontra, hogy bármit odaadna azért, hogy beülhessen egy új étterembe, megkóstolhasson egy különleges fogást, aztán csinálhasson valami olyat, amire hosszú ideig emlékezni fog – na, egyiket sem egyedül akarja véghez vinni, szíve szerint az összes barátját meghívná erre az őrült estére, amin végre nem pizsit viselne!

Nyilas

Alapvetően a Nyilas is társaságkedvelő csillagjegy, igaz, ő jobban megválogatja, hogy kit enged magához közel. Ha hosszabb ideig nincs lehetősége arra, hogy találkozzon a szívének kedves emberekkel, hajlamos arra, hogy magába forduljon, és alaposan aláássa a saját, illetve a körülötte lévők jókedvét. Az, hogy nem találkozhat azokkal, akikkel akar, nem mehet oda, ahova szeretne, és még az is elő van írva, hogy hány órára kell hazaérnie, meglehetősen frusztrálja. Jobban érezheti magát a bőrében, ha a művészetek felé fordul: a zenehallgatás, az olvasás vagy az alkotás kirángathatja a mélypontról.

Mérleg

A bezártság rendkívül megterhelő a Mérleg számára is, mert nagyon szeretnek emberek között lenni, különleges történeteket hallgatni, és ahol békéltetésre van szükség, ott segíteni. Az online megbeszélések abszolút nem kárpótolják, fájdalmas űrt hagy benne a személyes találkozások hiánya. Leginkább az borzolja a kedélyeit, hogy úgy érzi, lemarad valamiről: hiába tudja az eszével, hogy a többiek ugyanúgy korlátozva vannak, mint ő, a szíve majd’ belehasad. A meditáció, a relaxáció és néhány kreatív tevékenység sokat segíthet, hogy átvészelje ezt az időszakot.

Oroszlán

A bezártság igazi rémálom az Oroszlán számára, sokszor pont úgy érzi magát, mint az állatok királya, akit fogságba ejtettek és ketrecbe zártak. Nem találja a helyét még a saját otthonában sem, a szíve folyton társaságba húzza – ezen nincs mit csodálkozni, hiszen imád a társaság középpontjában lenni, élvezi, ha mindenki rá figyel. Hiányoznak a barátai, a jól bevett szokásai: szeretne újra edzőterembe és szépségszalonba járni, mert a bezártság mellett az is rettentően aggasztja, hogy a külsején is nyomot hagy ez az időszak. Egy kis otthoni torna sokat lendíthet a hangulatán még akkor is, ha az nem pont olyan, mintha a fitneszteremben formálódna.

Via

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?