Ez a 4 csillagjegy bármikor túljár az eszeden

2021. május 02.
Az, hogy valaki könnyen túljár a másik eszén, nem minden esetben tekinthető pozitívumnak. Főleg akkor nem, ha mi vagyunk az elszenvedői. Itt a négy legravaszabb csillagjegy, amelyekkel jobb mindig résen lenni.

Ha valaki olyan remek intellektussal jön a világra, hogy szinte mindig egy lépéssel a többiek előtt jár, önmagában örvendetes hír, baj akkor van, ha az agyafúrt emberek nem félnek a zavarosban halászni, és képesek olyan eszközöket is bevetni, amelyek nem kimondottan sportszerűek. Lássuk, mely csillagjegyek szülöttei vernek át másokat játszi könnyedséggel!

ravasz csillagjegy dörzsölt agyafúrt

Ikrek

Az Ikrek szülöttnek nem kell a szomszédba mennie rafinériáért, bármikor bárkit könnyedén képes csőbe húzni. Hiába tartják felszínesnek, kiváló kommunikációs képességeinek köszönhetően könnyen feltérképezi, kivel van dolga, ami sokat nyom a latban egy tökéletes terv kidolgozása során. A másik éles fegyvere, hogy szemrebbenés nélkül külön tudja választani az érzelmeket és az észérveket, így gyorsan cselekszik, és nem rágódik hosszan, mielőtt sarokba szorítana. Jó hír, hogy az Ikrek nem tartozik a rosszindulatú csillagjegyek közé, alapvetően nem törekszik arra, hogy átverjen másokat.

Szűz

A Szűz szülöttről ritkán jut az elsőként eszünkbe, hogy ravasz lenne, a látszat azonban sokszor csal: a Szűz jóval agyafúrtabb, mint gondolnánk! Roppant ügyesen mér fel minden helyzetet, analizáló gondolkodásmódjának köszönhetően pikk-pakk megtalálja a megoldást és extraként B és C tervet is készít. Két lábbal áll a földön, ezért ritkán lő mellé, célzás közben sem bíz semmit a véletlenre. Nem nyílik meg könnyen mások előtt, szeret rejtett lapokkal játszani. Pontosan tudja, hogy meddig mehet el, és a szabályokkal is tökéletesen tisztában van, ahogy azzal is, hogy az inkorrekt lépéseknek komoly következményei lehetnek. Ezt szinte sosem téveszti szem elől, mondhatni törvényes keretek között veri át áldozatait. 

Skorpió

Abszolút biztos a helye ezen az illusztris listán, ő már úgy jön a világra, hogy minden adottsága megvan ahhoz, hogy másokat tőrbe csaljon és kénye-kedve szerint manipuláljon. Ezt sokszor olyan könnyedén teszi, hogy a pórul járt fél szinte észre sem veszi, vagy csak akkor eszmél rá, hogy mi történt, amikor már nyakig ül a pácban. A Skorpió számára hatalmas segítséget nyújtanak ösztönös megérzései, amikkel képes leleplezni mások titkait, és helyükre tenni a zavaros részleteket. Nemcsak kockáztatni szeret, hanem arra is hajlamos, hogy kevésbé etikus eszközöket használjon, ezért tényleg nem árt vigyázni vele! A Skorpió sosem felejti el, ha valaki megbántotta, a bosszúvágy elképesztő hajtóerő számára.

ravasz csillagjegy dörzsölt agyafúrt

Vízöntő

A Vízöntőt sokan tartják ártalmatlan különcnek, aki remekül elvan a saját világában. Ez azonban csak részben igaz: az átlagtól valóban eltér, hiba azonban azt hinni, hogy olyan elvarázsolt lélek, aki a légynek sem tud ártani! Korszakalkotó elképzelésekkel rendelkezik, kreativitásának csak a csillagos ég szab határt, gondolkodásmódja is annyira egyedi, hogy semmi meglepő nincs abban, hogy bármikor képes túljárni mások eszén. Minden helyzetben alternatív megoldásokat keres, hideg fejjel gondolkodik, és az érzelmeit képes teljes mértékben mellőzni, ha arról van szó, hogy valakit csapdába csaljon. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?