Ez az életcélod a horoszkópod szerint

2021. május 02.
Mindenki életében adódnak olyan időszakok, amikor úgy érzi, minden és mindenki összeesküdött ellene. Ilyenkor hajlamos borúsabb képet festeni a valóságnál, és azt gondolni, hogy az életcélját is szem elől tévesztette. Íme egy kis iránymutatás, ha ebben a cipőben jársz!

Van, hogy a fától nem látod az erdőt, és a boldogulásodnak valami apróság állja az útját. Erre a horoszkópod is rámutathat, és abban is segíthet az egyes csillagjegyeknek, hogy újra visszataláljanak magukhoz!

eletcel eletfeladat csillagjegy horoszkop

Kos

Akkor nem tudod, mit kellene kezdened az életeddel, amikor nincs elég megvalósításra váró terved és feladatod. Pedig elképesztő energiák lakoznak benned, amiket mozgósítasz is a cél érdekében – a hangsúly azon van, hogy legyenek céljaid! Ne feledd, hogy a legnagyobb harcosoknak is szüksége van az erőgyűjtésre: ha azt érzed, hogy megtorpantál, adj magadnak egy kis időt, szedd össze a gondolataidat, és máris előre törhetsz.

Bika

Azokban a helyzetekben érzed úgy, hogy zátonyra futott az életed, amelyek arra kényszerítenek, hogy kilépj a komfortzónádból. Márpedig a fejlődéshez erre van szükség, akármilyen hátborzongató számodra ez a gondolat! Ahhoz, hogy kihozhasd magadból a legtöbbet, rá kell venned magad a rugalmasabb gondolkodásra (és cselekvésre) – minél inkább ellenállsz a változásnak, annál inkább elszalasztod az értékes lehetőségeket!

Ikrek

A leggyakoribb oka annak, hogy úgy érzed, kicsúszott a kezedből az irányítás, az az, hogy aprópénzre váltod a tehetségedet és olyan köröket futsz, amik lényegében nem vezetnek sehova. Hiába vagy képes arra, hogy egyszerre több dologra figyelj, ez nem mindig célravezető. Tudd, hogy ha elaprózod a figyelmedet, nem jut belőle az igazán lényeges dolgokra, ez pedig hosszú távon igen kedvezőtlen. Ha megtalálod az egyensúlyt a fontos és a jelentéktelen dolgok között, újra a helyeden érezheted magad!

Rák

Ami miatt a te csillagjegyed úgy érezheti, hogy cél nélkül bolyong a mindennapokban, az a félelem a kudarcoktól. A kockázatvállalásnak és az esetleges sikertelenségnek még a gondolatától is rosszul vagy, pedig ahhoz, hogy fejlődhess, olykor megéri hazárdírozni. Nincs ezen a bolygón olyan ember, aki ne botlott volna el korábban: megtanulta a leckét, és felállt, neked is menne, ha hajlandó lennél a lehetőségek elébe menni!

Oroszlán

Leginkább akkor törhet rád az érzés, hogy nem tudod, mihez kellene magaddal kezdened, amikor jóval kevesebb figyelmet és elismerést kapsz, mint amennyit megszoktál. Határozott és kreatív típus vagy, teljesen érthető, ha nehezedre esik erőt találni a folytatáshoz, ha elmaradnak a pozitív visszajelzések. Hiába hangzik elsőre meredeknek, a kézenfekvő megoldás ebben a helyzetben az, ha a hajadnál fogva rángatod ki magad az állóvízből. Megvan benned minden, ami a sikerhez kell, azt pedig ne feledd, hogy ahol ragyog a nap, ott árnyékot is vet!

Szűz

Akkor tör rád az az érzés, hogy nem vagy ura a helyzetnek, amikor kiszámíthatatlan, váratlan események követik egymást, márpedig mostanában bőven kijut ezekből. A káosz felett nehezen tudsz uralkodni, elemző gondolkodásodnak köszönhetően azonban viszonylag gyorsan átlátsz rajta. Akármennyire is frusztráló, hogy sok dologgal felkészületlenül kerülsz szembe, győztesként jöhetsz ki a helyzetből: összpontosíts az igazán fontos dolgokra, és tekints pozitívan a jövőbe, hidd el, ez utóbbi is sokat nyom a latban!

Mérleg

Valószínűleg nem esik jól ezt hallani, mégis igaz, hogy Mérlegként hajlamos lehetsz túlbonyolítani a saját dolgaidat, leginkább az állandó bizonytalanságoddal. Csillagjegyed egyik erőssége, hogy szeretne minden eshetőséget átgondolni, mielőtt döntést hoz, a valódi élet azonban nem fejben játszódik! Amíg te a különféle alternatívákat mérlegeled, mások már rég elhúztak melletted. A félelem attól, hogy esetleg rossz döntést hozol, nagyon sok ragyogó lehetőségtől foszthat meg. Sokat segít, ha megtanulsz az ösztöneidre hallgatni, és a hibákra fejlődési lehetőségként tekinteni.

Skorpió

Általában akkor tör rád az érzés, hogy fogalmad sincs, merre van a helyes irány, amikor épp fontos átalakuláson mész keresztül. Tudnod kell, hogy a Skorpiók nagy túlélők, akkor is képesek felállni és a nulláról kezdeni, ha az életük fenekestül felfordult. Hiába szeretnénk, a jövőnket egyikünk sem látja kristálytisztán, ha valaki, hát akkor te biztos hallgathatsz a megérzéseidre annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozd ki egy-egy helyzetből. A kishitűségedből sem ártana leadnod, így ismét nyeregben érezhetnéd magad!

eletcel eletfeladat csillagjegy horoszkop

Nyilas

Azt, hogy fogalmad sincs, mihez kezdhetnél magaddal, az esetek többségében akkor érzed, amikor nem gondoltad át kellően a lehetőségeidet és a céljaidat. Sokkal komfortosabbnak érzed, hogy a mának élj, nem nagyon akarsz a jövő miatt aggodalmaskodni – ha viszont szeretnél egyről a kettőre jutni, elengedhetetlen, hogy legalább néhány kisebb célt meghatározz. Ezek megvalósítása sikerélményt hoz, ami aztán arra sarkall, hogy egyre nagyobb fába vágd a fejszédet.

Bak

Akkor tűnik úgy számodra, hogy zátonyra futott az életed, amikor minden nap egyhangú és monoton, ennél nem sok lehangolóbb dolgot lehet elképzelni egy Bak számára. Pedig máskor pontosan tudod, hogy mit szeretnél, és addig mész előre, míg el nem éred. Most viszont úgy érezheted, hogy fogytán az erőd, nincs kitartásod sem ahhoz, hogy tévedés esetén újra nekifuss. Az ilyen erőtlenebb időszakban idézd fel azokat a pillanatokat, amikor igazán elégedett voltál saját magaddal: hidd el, meghozza az inspirációt!

Vízöntő

Akkor tűnik úgy számodra, hogy nem vagy a helyeden, amikor a rád bízott feladatok nem tesznek boldoggá, akár még azt az érzést is előhozhatják, hogy valaki másnak az életét éled a sajátod helyett. Persze Te is tisztában vagy vele, hogy az életben sokszor kell erőfeszítéseket tenni, és nem csak az örömteli dolgokkal kell foglalkozni – ha most sok jut ezekből a tennivalókból, jutalmazd meg magad a szabadidődben olyan tevékenységekkel, amelyek boldoggá tesznek: hidd el, helyre fog állni az egyensúly!

Halak

Olyankor érzed szükségét annak, hogy valaki jöjjön és mutassa meg gyorsan, merre kellene folytatnod az utad, amikor lenullázódik a lelkesedésed. Ez számodra pont olyan, mint a halak számára a víz: létfontosságú! Ha ugyanis ez hiányzik, csak sodródsz az árral, nem pedig célirányosan haladsz. A Halak csillagjegyben az az egyik legklasszabb, hogy nem fél tanácsot kérni másoktól. Azzal azért vigyázz, hogy ne mások vágyait próbáld teljesíteni a sajátjaid helyett!

Via

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?