Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár

2021. május 16.
A 2021-es nyári, szerelmi horoszkóp nemcsak azoknak lehet érdekes, akik még várnak az igazira, hanem azoknak is, akik kapcsolatban élnek: könnyen lehet, hogy náluk is fordulatot hoznak a csillagok a következő hónapokban.

A lelkes horoszkópolvasók érdeklődésének középpontjában legtöbbször a szerelmi horoszkóp áll, hiszen a szívügyek mindannyiunk számára fontosak. Most kiderül, mely csillagjegyek kilátásai a legjobbak 2021 nyarán szerelmi téren!

2021 nyár szerelmi horoszkóp

Kos

A Kossal szerelmi téren 2021 tavasza sem bánt mostohán, a nyár azonban még ennél is izgalmasabbnak ígérkezik: derült égből villámcsapásként találhat rá a szerelem, és az így szövődő kapcsolat szintén tele lehet majd rendkívül örömteli, váratlan meglepetésekkel. A titka annak, hogy ez a mesés időszak minél tovább tartson, hogy hagyjanak egymásnak némi privát szférát, és engedjék egymást lélegezni!

Bika

Igazán fontos fordulat köszönthet a Bikára 2021 nyarán szívügyek terén. A csillagok a legtöbb Bikához végre kegyesek lesznek, és minden eddig elszenvedett kapcsolatért kárpótolják! Az új szerelem begyógyíthatja a múlt sebeit, és feledtetheti az elmúlt időszak kemény próbatételeit. Az sem kizárt, hogy ezen a nyáron találkozik a másik felével, akivel később – talán még korábban is, mint gondolná – össze is köthetik az életüket. 

Ikrek

A csillagok az egész évre szenvedélyt és szerelmet ígérnek, s ha ezek még nem járják át a mindennapokat – vagy már elillantak a meglévő kapcsolatból – a nyár nagyon szerencsés találkozásokat sodorhat az Ikrek elé. Olyan partnerrel hozhatja össze a sors a napfényes hónapokban, akivel szavak nélkül is érteni fogják egymást. Talán még számára is meglepő lesz, milyen egyformán gondolkodnak – az sem kizárt, hogy a családalapítás ötlete is hamar központi témává válik köztük!

Oroszlán

A 2021-es szerelmi horoszkóp sok romantikus pillanatot ígér az Oroszlánnak. Ha nem görcsöl rá arra, hogy új párra találjon, tényleg olyan élményekben lehet része, amikre majd mosolyogva gondolhat vissza sok év távlatából is. Rengeteg új ismeretséget köthet, számtalan új helyet fedezhet fel, a nyári kalandozás közben pedig egyszer csak azon kaphatja magát, hogy fülig beleszeretett valakibe, aki nagy eséllyel ugyanígy érez majd iránta!

 

2021 szerelmi horoszkop csillajgegy szerelem

Skorpió

A Skorpió számára ebben az évben, különösen a nyári hónapokban, elhárulnak azok az akadályok, amelyek eddig útját állhatták egy szárnyaló szerelemnek. Jó hír, hogy ez a felhőtlen időszak nemcsak a verőfényes nyári hónapokig tart majd, hanem az őszi csillagállások is nagyon ígéretesek! A lényeg, hogy ne akarjon mindent azonnal bepótolni, amiről eddig lemaradt: élvezze ki az új kapcsolat minden pillanatát, ne rohanjon sehova! Lesz idő mindenre, teljesen felesleges előreszaladni!

Halak

A Halak számára tengernyi boldogságot hozhat az idei nyár: végre kibontakozhat egy olyan hosszú távú kapcsolat, amiben tökéletes a harmónia a felek között. Ennek egyik titka az, hogy a Halak és a választottja is értékeli az apró örömöket az életben, az egymás iránti figyelmességgel tehát megsokszorozódik a boldogság, és a korábbi csalódások végre a feledés homályába merülhetnek!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?