Ezek a csillagjegyek utálják a meglepetéseket

2021. június 26.
Bármekkora igyekezettel készülsz egy meglepetésre, ha olyan csillagjegyű embernek szánod, nagy valószínűséggel elmarad a várt hatás – nincs mit tenni, vannak, akik tényleg ki nem állhatják a meglepetéseket, itt a lista, kik azok!

Nehéz eldönteni, ki érzi magát kínosabban, amikor egy meglepetés rosszul sül el: az, aki adja, vagy az, aki kapja? Jobb beletörődni, hogy egyes csillagjegyek ki nem állhatják a meglepetéseket, ezért kár is próbálkozni, tényleg mindenki jobban jár! A horoszkóp szerint ez a 4 zodiákus jegy jobban örül, ha megkíméled őket a titokban szervezett buliktól, a váratlan programoktól vagy ajándékoktól!

Ezek a csillagjegyek utálják a meglepetéseket

Bika

A Bika számára elsődleges a kényelem, a stabilitás, nem szereti, ha kizökkentik jól megszokott rutinjából. A figyelmességet azonban igényli és értékeli is, a túlzottan extrém meglepetések azonban inkább felzaklatják, és nem a fellegekbe repítik. Kevéssel is beéri, az apró törődés is jólesik neki, szóval egy Bikának nincs szüksége exkluzív meglepetéspartira ahhoz, hogy úgy érezze, méltón ünnepelte meg a születésnapját. A Bikát tehát nem nehéz boldoggá tenni, számára azonban a kevesebb több: ne tervezz semmi extrát, hidd el, sokkal jobban fog elsülni, mintha valamilyen eget verő attrakcióval próbálnál a kedvébe járni!

Szűz

A Szűz tökéletes példa arra, akinek eszébe sem jut letérni a járt útról azért, hogy felfedezzen egy járatlan ösvényt. Akkor érzi magát komfortosan, ha kontroll alatt tarthatja az eseményeket, épp ezért ki nem állhatja a meglepetéseket. Sőt, azok kivitelezésében is igen kétbalkezes, pedig alapvetően fantasztikus szervező. Ennek oka az, hogy meglepetést szervezni is rizikós, sosem lehet előre tudni, hogy reagál rá a másik – ettől a gyötrő gondolattól a Szűz nem tud megszabadulni, ezért felesleges tőle azt várni, hogy titokban szervezkedjen azért, hogy másnak örömet szerezzen. Sokkal jobban díjazza, ha előre beavatod, mit fundáltál ki neki, s ha arra rábólint, belevetheted magad a kivitelezésbe. Lehet, hogy neked így kiábrándítónak tűnik meglepetést szervezni, de hidd el, a Szűz így működik!

Nyilas

Bár a Nyilas egészen társaságkedvelő, jobban szereti ő megválogatni, hogy kivel osztja meg az idejét és mire fordítja azt. Emiatt nem rajong azokért a programokért, összejövetelekért, amiket a háta mögött szerveznek: kifejezetten rosszul van attól, ha az előre szőtt tervei meghiúsulnak egy olyan váratlan esemény miatt, amit egy porcikája sem kíván. Jobban szeret előre felkészülni a dolgokra, ezért nem értékeli a meglepetéseket. Az egyetlen, ami talán lázba hozhatja, ha egy utazással rukkolsz elő, ám itt is nagy a hibalehetőség a társaságot illetően: nehogy olyan személyekkel együtt akarj útra kelni a Nyilassal, aki nem kedves a szívének!

Ezek a csillagjegyek utálják a meglepetéseket

Bak

A Bak határozott csillagjegy, akinek nem kenyere az álmodozás – szeret mindent előre eltervezni, minden eshetőségre felkészülni és vészhelyzet esetére B tervet kidolgozni. Ennek tükrében nem meglepő, hogy felkerült erre a listára: a Bak, hiába tudja, hogy a meglepetések szervezése sok esetben komoly feladat, egyáltalán nem rajong értük. A szíve mélyén értékeli, hogy gondoltál rá és sok energiát fektettél abba, hogy a kedvében járj, ám ennél jóval erősebb benne a késztetés arra, hogy kézben tartsa az irányítást, vagyis a váratlan fordulatok – akármilyen jók és kedvesek – sokkal inkább zavarba hozzák és felidegesítik, mintsem boldoggá teszik!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?