Ezek a csillagjegyek viselik legnehezebben a változást

2021. június 13.
A változás nem mindig jelent rosszat, vannak, akik mégis tartanak tőle. Ezek a csillagjegyek különösen rosszul viselik, ha kizökkentik őket a jól megszokott kerékvágásból. Te köztük vagy?

Egyes csillagjegyek kifejezetten keresik a kalandokat, és imádják, ha zajlik körülöttük az élet. Mások viszont annak örülnének, ha sosem kellene letérniük a jól kitaposott útról. Ők azok, akik a horoszkóp szerint nehezen viselik a változásokat.

Ezek a csillagjegyek félnek a változásoktól

A Tűz elemű jegyek, azaz a Kos, az Oroszlán és a Nyilas, kifejezetten rosszul lennének attól, ha mindig mindent rutinszerűen kellene végezniük. Ők igazi úttörők, akik nemcsak jól reagálnak a hirtelen jött fordulatokra, hanem kifejezetten keresik is azokat. Akkor érzik jól magukat, ha pezseg körülöttük az élet, vagyis számukra sokkal nyomasztóbb az unalom és a megszokás, mint fejest ugrani az ismeretlenbe.

A Föld elemű jegyek, azaz a Bika, a Szűz és a Bak, a maguk módján születésüktől fogva igénylik a kiszámíthatóságot és a stabilitást. Később egyre fontosabbá válik számukra a következetesség és a pontosság, de ezt nemcsak másoktól várják el, hanem ők is  ezt nyújtják a körülöttük élőknek. Utálnak improvizálni és kiborulnak azoktól, akik hirtelen ötlettől vezérelve cselekszenek és merő káosz az életük. Nem szeretnek eltérni attól, ami már bevált, vagy amit megszoktak. Emiatt ők azok, akiket leginkább megvisel a változás, főleg akkor, ha derült égből villámcsapásként éri őket.

A Levegő elemű jegyek, azaz az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő, sokkal könnyedebben állnak a változások kérdéséhez. Nem feltétlenül mennek elébe az eseményeknek, de ha az élet fordulatokat gördít eléjük, akkor azokat különleges kihívásnak tekintik, és kíváncsian várják, mit hoznak magukkal. Egyikük sem zárkózott típus, rájuk szokták azt mondani, hogy mindig résnyire nyitva hagyják az ajtót, hogy az új lehetőségek beléphessenek az életükbe. 

Ezek a csillagjegyek félnek a változásoktól

A Víz elemű jegyek, azaz a Rák, a Skorpió és a Halak, nem rajonganak a változásokért, ugyanakkor egy idő után a jól megszokott dolgokra is ráunnak. A fordulatokat és az átalakulást tehát igénylik, de nem ad hoc jelleggel: sokkal jobban szeretik, ha van idejük felkészülni, mert  ha az újdonságok váratlanul érik őket, hajlamosak leblokkolni. Idő kell nekik ahhoz, hogy meglássák a jót a változásokban, de ha ráéreznek, biztos, hogy kihozzák a lehetőségekből a maximumot, és az esetleges problémákra inkább megoldandó feladatként tekintenek drámázás helyett.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?