Ezek a legrendetlenebb csillagjegyek

2021. május 04. |

Hiába a legnagyobb igyekezet, sajnos nem mindenki képes arra, hogy „rendes ember” legyen. Van, akinek összejön ugyan a rendrakás, azonban képtelen azt megtartani, ám akad olyan is, aki körül konstans a kupleráj.

Az, hogy valaki rendetlen, egyáltalán nem jelenti azt, hogy rajong a körülötte lévő felfordulásért. Sokakat nagyon is zavar a kaotikus állapot, valamiért mégsem tudnak úrrá lenni a rendetlenségen. Ez a „valami” akár a csillagjegyük is lehet, ugyanis a születési horoszkóp is meghatározza, ki mennyire rendszerető vagy épp trehány. Mutatjuk, kik járnak élen ez utóbbiban!

rend rendetlen rendetlenseg csillagjegy horoszkop

Kos

Az ő esetében egyáltalán nem arról van szó, hogy nincs igénye a rendre, sokkal inkább arról, hogy sokszor hihetetlenül magas fordulatszámon pörög, ami miatt siet és kapkod. Így nem csoda, hogy nincs ideje rendet tartani maga körül, kész szerencse, hogy a káoszon is átlát. Neki tehát nincs szüksége tökéletes rendre ahhoz, hogy megtalálja a dolgait, a kuplerájban is tudja, mit hol talált. Nem valószínű, hogy heti rendszerességgel kisuvickolja a lakást, amikor viszont azt a célt tűzi ki maga elé, hogy rendet teremt az otthonában, apait-anyait belead. A többi napon inkább a „még vállalható” szintű rendetlenséget próbálja kontroll alatt tartani.

Ezektől a mondatoktól higgadnak le a csillagjegyek

Ezektől a mondatoktól higgadnak le a csillagjegyek

A saját bőrünkön tapasztaljuk mindannyian, hogy a mostani időszak rendkívül feszültséggel teli. Az unalmas hétköznapokon is jó, ha tudod, mit kell mondani az egyes csillagjegyeknek, hogy lenyugodjanak, de most különösen hasznos, ha fényt derítesz rá!

Ikrek

Az Ikrek szülött nagyon szereti – pontosabban szeretné – a rendet maga körül, a baj csak az, hogy pillanatok alatt képes csatatérré változtatni az életterét. A felfordulás zavarja, próbál is tenni ellene, általában azonban a zűrzavar győzedelmeskedik – de az Ikrek nem adja fel, a mindennapjai tulajdonképpen abból állnak, hogy hadakozik a rendetlenséggel. Szétszórtsága, gyakori figyelmetlensége nem az ő malmára hajtja a vizet ebben a küzdelemben. Az Ikrek tökéletesen tisztában van vele, hogy a rendrakás és a rend megtartása milyen komoly áldozatokat követel, ezért csodálattal szemléli azokat – például a Szűz, a Mérleg vagy a Bak csillagjegyet –, akikhez váratlanul is fel lehet ugrani, mert tökéletes rend és tisztaság honol a lakásban.

Nyilas

A Nyilas sokszor teljesen felesleges időpazarlásként tekint a rendrakásra és a mélyreható takarításra, mert attól tart, hogy így értékes perceket veszteget el az önmegvalósításából és a szórakozásból. A Nyilas egyik lába általában itt, a másik ott: folyton mozgásban van, örökké menne és minél több dolgot felfedezne, meghódítana – ilyen kilátások mellett hogy is jutna idő a szöszmötöléssel járó rendrakásra? Arra persze a Nyilas is ügyel, hogy ne uralkodjon el túlzott mértékben a káosz a környezetében, mert a komfortérzetéhez nagyban hozzájárul a rend. Ha akad olyan segítője, aki helyette is kézben tartja a rendrakást és a takarítást, sokszor hálát ad az égnek. Mások véleményére egyébként ritkán ad, a rendet tehát maga miatt igényli, nem pedig azért, hogy mások ne pusmogjanak a háta mögött.

rendetlen rendetlenseg csillagjegy horoszkop

Vízöntő

Csak az időrendiség kedvéért áll a lista végén, valójában ez a csillagjegy érdemli az aranyérmet! Az otthonában, a munkahelyén, de sokszor még az autójában is eluralkodik a rendetlenség – és ami mások számára egészen elképesztő, hogy sokszor észre sem veszi, micsoda felfordulást alakított ki maga körül. Ezért van, hogy a Vízöntő nem is érti, miről beszél, aki próbálja felnyitni a szemét: ő sosem csinál nagy ügyet belőle, ha szalad a lakás, amikor vendégek jönnek, cserébe viszont sosem kritizálja azokat, akik rumlisabb lakásban fogadják, ha látogatóba megy. A Vízöntőről tudni kell, hogy fejben viszont nagyon összeszedett, különleges ötletei vannak, és azok megvalósításához mindig átlátható tervet készít.

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?

Így viselkednek a csillagjegyek versenyhelyzetben!

Így viselkednek a csillagjegyek versenyhelyzetben!

Van, aki teljesen felpörög a versenyhelyzettől, és kifejezetten jót tesz a teljesítményének a megmérettetés. Másokra nem hat ilyen kedvezően a rivalizálás: leblokkolnak, és hajlamosak katasztrofálisan szerepelni. A te csillagjegyed hogy reagál?

Szólj hozzá te is!

Még több Horoszkóp