Ezek a csillagjegyek soha nem felejtik el, ha ujjat húzol velük!

2021. június 11.
Jobb, ha kétszer is meggondolod, hogy szembemész-e ezekkel a csillagjegyekkel, mert nem biztos, hogy megéri játszani a tűzzel: némelyikük tényleg nem nyugszik addig, amíg bosszút nem áll az őt ért sérelmekért!

Sértődékenyek és bosszúállók, sosem adnak újabb esélyt annak, aki borsot tört az orruk alá. A különböző csillagjegyek sajátos módon reagálnak arra, ha sérelem éri őket – mutatjuk, kik azok, akik nehezen eresztik szélnek a problémákat, és a bosszúállást, az önmarcangolást vagy a kapcsolat hirtelen lezárását tartják a legkézenfekvőbb válasznak.

Bosszúálló csillagjegyek

Skorpió

A Skorpióról talán még az is tudja, hogy nem érdemes vele packázni, aki nem ért különösebben az asztrológiához, ugyanis a csillagjegyek közül ő az, aki messzeföldön híres a bosszúállásról. Szenvedélyes, gyors észjárású, ravasz és titokzatos típus, aki nehezen bízik meg másokban. Ha mégis bizalmat szavaz valakinek és megnyílik előtte, elvárja, hogy a másik fél korrektül viselkedjen vele szemben. Amint rájön, hogy kihasználták, elárulták vagy hátba támadták, turbó sebességgel kerít sort a bosszúállásra – Skorpióként tökéletes érzéke van ahhoz, hogy ott marjon a másikba, ahol a legjobban fáj, vagyis ha valakinek, akkor neki tényleg édes a bosszú.

Bak

A Bakról sokan azt gondolják, hogy meglehetősen érzelemmentes, amiből arra következtetnek, hogy a sérelmei felett is pikkpakk átsiklik. Nos, ez a meglátás több szempontból is tévedés: először is azért, mert ha valaki nem szentimentális, hanem inkább az eszére hallgat, attól még nagyon is megbántódhat. Nem kell aggódni, a Bak mindenképpen sort kerít a bosszúra, amit gyakran fűszerez arroganciával, ám mivel két lábbal áll a földön és szeret inkább a racionalitásra hagyatkozni, türelemmel kivárja az ideális időpontot arra, hogy móresre tanítsa, aki elbánt vele.

Rák

A Rákot sokan hajlamosak kis mimózának nézni, pedig sokkal több rejtőzik a kemény páncél alatt, mint azt gondoljuk. Hiába nem elvetemült bosszúálló, senkinek sem felejti el, ha megbántotta. Sérelmét, rossz érzését és haragját hosszú időn át dédelgeti, és akkor sem ereszti szélnek, ha ad egy második esélyt annak, aki hibázott. Ha a másikba vetett hite egyszer megrendül, talán soha, vagy csak nagyon fáradságos munkával lehet helyreállítani.

Bosszúálló csillagjegyek

Kos

Hiába tartozik a Tűz jegyek közé, amikor sérelem éri, jégcsappá változik: azonnal felfüggeszt minden kapcsolatot a gaztett elkövetőjével, és egyszerűen levegőnek nézi. Nem pocsékolja az idejét és az energiáját arra, hogy bosszút forraljon, tisztában van vele, hogy elég nagy büntetés a másiknak az, hogy a jövőben átnéz rajta, így ezzel mesterien véghez is vitte a revansot.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?