Ez a 4 csillagjegy mindig késében van

2021. július 03.
Vannak, akik olyan csillagzat alatt születtek, hogy egyszerűen képtelenek tartani a határidőket, és mindenhonnan elkésnek – akár hétköznapi ügyintézésről, akár fontos találkozóról vagy határidős munkáról van szó.

Arra, aki képtelen tartani a határidőket és mindenhonnan elkésik, nem véletlenül mondják, hogy hadilábon áll a határidőkkel. Ezt a tulajdonságot sajnos nem könnyű megváltoztatni, ráadásul egyes csillagjegyekre gyakrabban jellemző a pontatlanság, mint a többire. Mutatjuk, kik ezek!

Ezek a csillagjegyek folyton késésben vannak

Ikrek

Az Ikreknél szétszórtabb és figyelmetlenebb csillagjegyet szinte elképzelni sem lehet, fontos azonban tudni, hogy soha nem tiszteletlenségből késik. Ő a tipikus esete annak, aki akkor is rosszul osztja be az idejét, ha eredetileg úgy tűnik, végre nem lesz pontatlan. Az Ikrek a legnagyobb igyekezete ellenére is képes hatalmas csúszást előidézni – akár egy szimpla baráti összejövetelről, akár a diplomaosztójáról vagy az esküvőjéről van szó. Ezzel a tulajdonságával sokakat képes kihozni a sodrából – őt ugyanis tényleg nem túlzás javíthatatlan későnek definiálni! –, pedig nem az a célja, hogy felbosszantson! Ő is nagyon vacakul érzi magát a folytonos késés miatt, ezért van, hogy fogadkozni kezd, ezt azonban jobb, ha nem veszed túl komolyan.

Oroszlán

A hiú Oroszlánnak két nyomós oka is van arra, hogy késve érkezik a találkozókról. Köztudott, hogy számára elképesztően fontos, hogyan látják mások és mit gondolnak róla azok, akikkel összehozza a sors, ezért nem ritka, hogy addig tollászkodik indulás előtt – hogy a legjobb formáját hozza a találkozón –, hogy észre sem veszi, már rég úton kellene lennie. A másik, hogy akkor is szeret kicsit pontatlanul érkezni, ha egyébként sikerült időben elkészülnie: imádja, ha minden tekintet rá szegeződik, amit csakis úgy érhet el, ha akkor lép színre, amikor már minden meghívott jelen van. Akár tetszik, akár nem, a zodiákus királyának derogál, hogy ő várjon másra, jobb, ha ezt tudomásul veszed, ha egy Oroszlánnal van dolgod!

Nyilas

A Nyilas késedelmére is megvan a magyarázat, bár nem felmenteni akarjuk ezt a nagyon is szerethető csillagjegyet. Az ő „vétke” az, hogy legtöbbször rosszul méri fel a rendelkezésre álló időt, amibe szeretne minél több dolgot belesűríteni – pedig az ő napjai is csak 24 órából állnak, mint mindenkié. A másik nehezítő tényező, hogy abba, amit szívesen csinál, képes annyira belefeledkezni, hogy egyszerűen elveszíti az időérzékét, és észre sem veszi, hogy elrepült az idő! A Nyilas szívesen barátkozik, szeret jó társaságban lenni, emiatt fordulhat elő, hogy a találkozót követő elfoglaltságai teljesen kimennek a fejéből. A pontos és precíz csillagjegyeket ez nagyon feldühíti, már csak azért is, mert a Nyilasról kijelenthetjük, hogy notórius késő.

Ezek a csillagjegyek folyton késésben vannak

Vízöntő

Bármennyire is szeretjük a szabadság szerelmesét, a szárnyaló kreativitású Vízöntőt, késés és pontatlanság terén nem sok dolgot tudunk felhozni a mentségére, ez a csillagjegy ugyanis menthetetlen késő. Ennek legfőbb oka, hogy képtelen megfelelően előre tervezni és körültekintően szervezni, ráadásul a feledékenységre és figyelmetlenségre is hajlamos, ami csak tetőzi a bajt. A Vízöntő legalább belátja a hibáját, és tudja, hogy egyesek számára mennyire zavaró, ezért ha netán valami csoda folytán ő érkezik előbb és neki kell másra várnia, a nehezen felejtő csillagjegyekkel ellentétben nem rendez jelenetet. A Vízöntő életvidám és pozitív szemléletű zodiákus jegy, túl rövidnek tartja az életet ahhoz, hogy a késés miatt bosszankodjon!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?