Októberi horoszkóp – 2021

2021. október 01.
Októberben az emberi kapcsolatok egyre fontosabbá válnak.

KOS

A párkapcsolatod kerül a középpontba. Lehet, hogy meglepetést okoz a társad nyíltsága, szenvedélyesen fordultok egymás felé. Uralkodó bolygód, a Mars a Mérleg jegyében jár: itt nem a fizikai energia, sokkal inkább a társasági élet támogatója lesz. Meghozza a kedved a régebbi kapcsolatok felújításához, de lehetőséged lesz új ismeretségek kialakítására is. Különleges, misztikus élményekben lehet részed.

oktoberi-horoszkop-2021

BIKA

A munkában ragyogó hetek vár a Bikákra. Új szabályokat kell betartanod, de egyben új lehetőségek is érkeznek. A születési jegyedben járó, meglepetéseket okozó Uránusz most barátságos arcát mutatja feléd. Nem kapcsolódik más égitestekhez, így kizárólag rajtad múlik, hogyan éled meg az újdonságokat. Párkapcsolati téren kitűnő szakasz következik. Mélyen élitek meg mindketten azt, amit egymás iránt éreztek.

IKREK

Most érdemes új vállalkozásba kezdeni. Egy, vagy akár több társsal is fantasztikus eredményeket érhetsz el. Keress olyan személyeket, akik a szakmai tudás mellett kellő humorérzékkel is rendelkeznek. Az esetleges kezdeti nehézségeket könnyebb mosolyogva átvészelni. Ha van gyermeked, az ő életében is fordulópont várható. Elképzelhető, hogy másik településre költözik.

RÁK

Uralkodó égitested, a gyorsan mozgó Hold a hónapot az Oroszlán jegyében kezdi. A szervezés és a tervezés tölti ki a mindennapjaidat, akár még vezető szerep is várhat rád. A családtagjaiddal igyekezz megtartani a jó kapcsolatot. Figyelj oda, mert néha türelmetlen lehetsz, és ilyenkor ők kerülhetnek a célkeresztbe. Anyagi területen jól alakul minden, érdemes befektetéseken gondolkodnod.

OROSZLÁN

A jegy szülöttei számára – néhány esetben – komolyra fordulhatnak a meglévő szerelmi kapcsolatok. Romantikus hangulatban telik a hónap, néhány kedves szóval a mennyekbe lehet téged repíteni. Olyan helyzet is kialakulhat, amikor egy korábban barátságnak gondolt kapcsolat új, nagyon mély értelmet nyer. A nyugodt háttér biztonságot ad, jó hatással van a munkahelyi teljesítményedre is.

SZŰZ

Elsősorban az anyagiak foglalkoztatnak. A társas kapcsolataid sokat segítenek abban, hogy a pénzügyeid kedvezően alakuljanak. Az égitestek támogatnak, hogy a napi rutin is inkább érdekes, mintsem unalmas legyen. Uralkodó bolygód, a Merkúr a Mérleg jegyében halad, ez pedig leginkább az anyagiak és a kommunikáció területére hat, de a megfontolt gondolkodáshoz is hozzátesz.

MÉRLEG

A Nap a Mérleg jegyében halad, és szoros kapcsolatba kerül a Marssal is. A megszokottnál több energiád lesz, de hajlamos lehetsz túlzásokba esni. A párkapcsolat terén nehezedre esik elfogadni, hogy a másik félnek is lehetnek igényei. A bölcsességet adó Szaturnusz sok segítséget ad, elsősorban anyagi területen, de ha új dolgokba fogsz, ott sem kell csalódnod.

SKORPIÓ

A Skorpió jegy szülötte szeret néha kikacsintgatni még a legstabilabb kapcsolatból is. Próbára teszi nemcsak a saját képességeit, de társának is szereti időről időre feladni a leckét. Ennek a csillagjegynek az egyik legmarkánsabb tulajdonsága, hogy képes elbűvölni másokat. A bűverő mindaddig kitart, míg a másik ember teljesen be nem hódol. Ebben a hónapban a vonzerőd teljes pompájában csillog.

NYILAS

Új ismeretségek vihetnek most előre. A munkában kissé rapszodikus a helyzet: egyszer fent, máskor pedig lent érzed magad. Egyedül a veled született optimizmus ad reményt. Alapvetően vidám, társasági ember vagy. Kamatoztasd az ilyen helyzetekben megszerzett kapcsolati tőkédet. Ha van párod, szép napok következnek, de arra ügyelj, hogy csak olyan ígéretet tegyél, amelyet valóban képes vagy betartani.

BAK

A hosszú évek óta a születési jegyedben vándorló Plútó lassan a Bak jegy vége felé közeledik. Megtörtént minden, ami egy teljesen új élet elkezdéséhez szükséges. Feltehetően lesznek még próbatételek, de már látod az irányt. Pénzügyek területén is akad majd rendeznivalód. Egy korábbi ügyet lezársz, ugyanakkor egy új lehetőség is az utadba kerül. Mindenről felelősen gondolkodsz.

VÍZÖNTŐ

Mindkét sorsbolygó a születési jegyedben rója útját. A Szaturnusz főleg a külfölddel kapcsolatos tennivalókra van jótékony hatással, a Jupiter pedig kellő türelemmel ruház fel, amikor már eleged van a bürokratikus ügyekből. Anyagi területen legyél megfontoltabb. Megnövekszenek a költségeid, de próbálj mindig az észszerűség keretei között maradni.

HALAK

Romantikus hangulatban telik a hónap. Nehéz lesz bárkinek is fellebbenteni azt a rózsaszín fátylat, amely a szemedet takarja. Testvéreid, ha vannak, most nem nézik jó szemmel a sikeredet. Néhányan a barátaid sorából is inkább azt tartanák természetesnek, hogy ne a saját boldogságod, sokkal inkább az ő szolgálatuk legyen nálad az első helyen. Ezekben a hetekben azonban végre a magad örömét keresed.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!