Ilyen programokat tervezz őszre a csillagjegyed szerint

2021. szeptember 22.
Az, hogy kinek mit hoz az ősz, nemcsak azon múlik, hogy mit tartogatnak a csillagok, hanem azon is, hogy ki mit hoz ki belőle. Hoztunk néhány csillagjegyre szabott tippet!

A csillagok állása nemcsak azt határozza meg, hogy milyen lesz a személyiségünk, hanem azt is nagyban befolyásolja, hogy milyen tevékenységekben leljük örömünket. Nézd meg, hogy a horoszkóp szerint hogyan teheted igazán emlékezetessé az idei őszt!

Ilyen programot csinálj őszre a csillagjegyed szerint

Kos

Tele vagy energiával és csillapíthatatlan tűz ég benned, ezért eszedben sincs láblógatással tölteni az új évszakot. Csak azért, mert egyre rövidülnek a nappalok és egyre hűvösebbre fordul az idő, még nem fogsz magadnak megálljt parancsolni – igazad is van, fedezz fel minél több beltéri sportot! Mit szólsz a falmászáshoz? Tökéletesen passzol a csillagjegyedhez, mert a magasba törhetsz, pont ahogy szereted!

Bika

Egyáltalán nincs ellenedre, hogy a küszöbön áll a bekuckózás ideje, egyáltalán nem bánod, ha kevésbé mozgalmas időszak köszönt rád. Szerencsére az otthon melegében, a legnagyobb kényelemben is találhatsz olyan kedvedre való tevékenységeket, amikkel hasznosan töltheted az időt. Igazi bikás elfoglaltság, ha naplóírásba kezdesz – kézzel, fotókat, emlékeket egy füzetbe ragasztva!

Ikrek

Kíváncsiságod és kalandvágyad az ősz betoppanásával sem hagy majd alább, csak meg kell találni a módját, hogyan kösd le az energiáidat úgy, hogy abban örömöd is leld. Mit szólnál, ha a konyha felé vennéd az irányt és kipróbálnál néhány új receptet? Ha nem vagy túl ügyes fakanálforgató, jelentkezz egy kedvedre való főzőkurzusra, majd egy baráti vacsora alkalmával mutasd be a tudományod!

Rák

Te is azok közé tartozol, akik szeretik a begubózást, és egyáltalán nincs ellenükre, ha véget érnek a mozgalmas szabadtéri programok. Tökéletes időtöltés lehet számodra, ha jelentkezel egy szépírás tanfolyamra – a csodásan kanyarintott betűkkel még szebbé teheted a szívednek kedves emlékeket őrző leírásokat, dekorálhatod a fotóalbumokat vagy a másoknak szánt ajándékokat.

Oroszlán

Bárhol jársz is a világban, mindig arra vágysz, hogy mindenből rátalálj a legjobbra, a legszebbre – mi lenne, ha ezeket a kincseket meg is örökítenéd és magaddal is vinnéd. Na, nem úgy, ahogy a legtöbben teszik, telefonnal fotózva! Ragadj inkább fényképezőgépet, és fejleszd tökélyre a fotós tudásodat, meglátod, nagyon sok örömet lelsz majd benne, és a környezetedben élők is díjazzák a tehetségedet!

Szűz

Mondanánk, hogy a csillagjegyedhez leginkább passzoló tevékenység az, hogy rendbe tedd a lakást, válogasd át az őszi–téli ruhákat és pakold el a nyár nyomait, de minden bizonnyal már rég túl vagy rajta. Ha már otthon nincs több teendőd, fordítsd nemes cselekedetekre az energiáidat: mit szólnál egy kis önkénteskedéshez, hidd el, semmihez sem fogható jó érzéssel tölt majd el!

Mérleg

A külső-belső harmónia megőrzése lételemed, márpedig az új évszak érkezése óhatatlanul magával hoz néhány olyan változást, amihez neked is alkalmazkodnod kell. Szerencsére ez egyáltalán nem esik nehezedre, sőt az is örömet okoz, hogy szépen feldíszítsd az otthonodat, az őszre hangolódva. Készíts saját kezűleg valamilyen dekorációt, és színesítsd azzal az egyre szürkülő mindennapokat!

Skorpió

A rád jellemző szenvedély így vagy úgy utat tör magának, ha nem találsz olyan elfoglaltságot, amivel lekötheted az energiáidat. Erre azért is extrán fontos ügyelned, mert ha nem adod ki, nem vezeted le a feszültséget, sok testi-lelki kellemetlenséget okozhat. Szánd rá magad, és próbálj ki valamilyen küzdősportot, meglátod, úgy érzed majd, mintha neked találták volna ki!

Ilyen programot csinálj őszre a csillagjegyed szerint

Nyilas

Imádsz utazni, új élményeket gyűjteni, a tömeget és a közhelyeket azonban messziről kerülöd. Eljött tehát a te időd, hogy útra kelj, hiszen a többiek mostanra már kinyaralták magukat, a felkapott turistalátványosságok egészen kiürültek. Keress fel most egy számodra kedves helyet, és élvezd ki a szépségét így, hogy nincs zsúfolásig tömve!

Bak

Rendszerető és rendszerező vagy, igazán jó érzékkel választod ki az értékes dolgokat. Most, hogy véget ért a vakáció, új kedvteléseddé válhat a kincsvadászat a bolhapiacokon, antikvár vásárokon! Egészen biztosak vagyunk benne, hogy rálelsz valami olyanra, ami többet ér annál, amennyiért kínálják, az anyagi hasznon túl pedig klassz élményekre tehetsz szert böngészés közben!

Vízöntő

Azért, mert itt az ősz, nem kell lemondani az éjszakába nyúló baráti összejövetelekről és hatalmas nevetésekről! Szerelkezz fel pár izgalmas társasjátékkal és hívd meg magadhoz a barátaidat, folytassátok ott azt, amit nyáron elkezdtetek! Kreativitásodat és játékos kedvedet nem kell „jegelned” csak azért, mert a hőmérő higanyszála már nem szökik olyan magasba, mint nyáron!

Halak

Ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben, nagyon sokat hozzátesz a közvetlen kapcsolat a természettel, aminek egyik kiváló módja a kertészkedés. Nem baj, hogy jön a hideg, és az sem gond, ha nincs hozzá kerted! Az ablakpárkányon is gondját viselheted a növényeknek, és októbertől egészen tavaszig a madáretetésre is rászokhatsz!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?