3 tulajdonság, ami kivételessé teszi a Bikákat

2021. szeptember 13.
A Bika csillagjegy uralkodó bolygója a Vénusz, ami az érzékiség, a szépség és a kifinomultság bolygója – ez erőteljesen meghatározza a Bika szülött személyiségét, sőt külső jegyeit is.

A Bika a Föld elemű csillagjegyek közül az első, legfőbb személyiségvonásai közé tartozik a stabilitás, a megfontoltság, a kitartás, a türelem – ez az a zodiákus jegy, ami elmondhatja magáról, hogy az erő mindig vele van!

Ezek a Bika csillagjegy legjobb tulajdonságai

1) A Bika mindent és mindenkit szenvedélyesen szeret

A Bika rendkívül odaadó és gondoskodó a szerelemben, a családi életben, a barátságban, sőt ha úgy adódik, még a munkában is. Kiemelten fontos számára a stabilitás, a hűség és a kiszámíthatóság, ezt azonban nemcsak elvárja, hanem tesz is érte. Szenvedélyessége átcsaphat ugyan féltékenységbe, de az a sok jó, amit egy Bika adhat egy kapcsolatban, a legtöbbször ellensúlyozza a birtoklási vágyát. Nem véletlen, hogy sokan keresik a Bika társaságát: szellemisége, humora, támogató meglátásai nyugalmat és biztonságérzetet ébresztenek másokban. A munkában is szenvedélyes, felelősségteljes, türelmes és kitartó.

2) A Bika irigylésre méltóan türelmes

A Bika türelme szinte kiapadhatatlan, amiről sokan talán nem is tudják, mekkora áldás. Nemcsak azért, mert ennek köszönhetően rengeteg stresszt spórol meg magának, hanem azért is, mert ez az emberi kapcsolatainak is jót tesz – arról nem is beszélve, hogy mennyit hozzátesz ahhoz, hogy a Bika megvalósítsa az álmait. A Bika türelme, kitartása a barátságokban is megmutatkozik, ezen a téren is a stabilitás a jelszava, a felszínes kapcsolatokat egyáltalán nem értékeli, a tartalmas, nagy múltra visszatekintő barátságokat viszont annál inkább. Rá tényleg igaz, hogy türelem rózsát terem: természetszeretete kimagasló, szívesen bíbelődik a kertben – vagy ha az nincs, akkor a teraszon –, nagy szeretettel gondozza a növényeket és az állatokat, ez a befektetett munka pedig szinte mindig megtérül.

Ezek a Bika csillagjegy legjobb tulajdonságai

3) Senki nem élvezi úgy az életet, mint a Bika

A Bika imádja élvezni az életet, ám akkor boldog igazán, ha a körülötte élők is jól érzik magukat a bőrükben. A Bika ezért szívesen tesz: azokat, akik igazán közel állnak a szívéhez, örömmel kényezteti. Emellett a Bika gyakorlatias is, amit sokan hajlamosak félreértelmezni, és úgy gondolni, hogy földhözragadt, maradi csillagjegy. Az igaz, hogy a váratlan eseményekért egyáltalán nem rajong, és inkább annak örül, ha előre tervezhet, de akkor sem esik pánikba, ha a dolgok mégis máshogy alakulnak, ugyanis mindig próbál maximálisan alkalmazkodni az előállt helyzethez.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?