Ezek a csillagjegyek mindig elúsznak a karácsonyi teendőkkel

2021. december 12.
Hiába tudják jól, hogy mennyi idő van hátra karácsonyig, ezek a csillagjegyek valahogy mindig elúsznak a tennivalókkal. Jó hírünk van, nem mindegyikük menthetetlen!

Azok között a csillagjegyek között, akik egyik évben sem érnek időben a karácsonyi teendők végére, vannak olyanok, akik minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy minden tervük megvalósuljon az ünnepekre, valahogy mégsem sikerül nekik – mások viszont azért úsznak el a feladatokkal, mert nem azt érzik legfőbb életcéljuknak, hogy december 24-re minden tökéletes legyen!

Ezek a csillagjegyek minidg elúsznak a karácsonyi készülődéssel

Ikrek

Lehet, hogy senkinek sem vallja be, de valójában azt sem bánná, ha egyszer-egyszer átugranánk a karácsonyt… Az Ikrek folyton ezerrel pörög, megszámlálhatatlanul sok dologgal foglalkozik egy időben, ezért olykor úgy érzi, hogy az ünnepi készülődés csak púp a hátára. A vágy arra, hogy egyszer nála is minden tökéletes legyen karácsonyra, belőle sem hiányzik, a kitartás azonban egyáltalán nem az erőssége. Van, hogy már október közepén elhatározza, hogy idén nem veszi félvállról az ünnepi készülődést: listákat ír az ajándékötletekről, pontokba szedi a tennivalóit, aztán olyan jó helyre teszi az irományát, hogy csak évekkel később kerül a keze ügyébe, így a tökéletes karácsonynak megint annyi!

Oroszlán

Az Oroszlán elképesztően nagyszabású terveket sző fejben karácsony közeledtével, és ha valaki, akkor ő biztos, hogy tökéletes karácsonyról fantáziál – a megvalósítás azonban nem mindig sikerül. Ennek oka legtöbbször az, hogy az Oroszlán elbízza magát: hajlamos azt gondolni, hogy számára az idő nem olyan gyorsasággal szalad, mint másoknak, ezért elképzelhetetlennek tartja, hogy kifusson az időből. Amikor viszont ráeszmél arra, hogy ez mégis bekövetkezett, heves indulatok szabadulnak el benne, és haragját hajlamos a számára legkedvesebb embereken levezetni.

Nyilas

Ennek a csillagjegynek nem ismeretlen érzés a késés, sajnos az év bármely szakában hadilábon áll a határidőkkel. Így szegény már meg sem lepődik, hogy karácsonyra sem készül el mindennel, pedig ő tényleg nagyon szeretné… A homokszem ott kerül a gépezetbe, hogy abba, ami tetszik a Nyilasnak, képes nyakig elmerülni: nem ritka, hogy a tökéletes ajándékok megtalálására akkora gondot fordít, hogy az olyan „apróságok”, mint a karácsonyi menü vagy az ünnepi otthondíszítés teljesen kimennek a fejéből. Jó hír, hogy tanul a saját hibájából, és ha csak kicsit is, de évről évre ügyesebben zsonglőrködik az idővel.

Ezek a csillagjegyek minidg elúsznak a karácsonyi készülődéssel

Vízöntő

A Vízöntő imád szembemenni az árral, ezért amíg az egész világ izgatottan készül a karácsonyra, addig ő kényelmesen hátradől kényelmes fotelében és jókat derül azokon, akik másra sem tudnak gondolni decemberben, csakis a karácsonyra. A családtagjai, azon belül is leginkább a gyerekei kedvéért azért beadja a derekát, de sosem veti el a sulykot az ünnepi készülődés terén. Az, hogy nem töröl port karácsony alkalmából az összes bútor mögött, és hogy nem olyan szalvétát választ, ami passzol az adventi koszorún sorakozó gyertyákhoz, egy cseppet sem üti szíven, sőt már azért is vállon veregeti magát, hogy ennyi ünnepi készülődést kipréselt magából.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?