Ezekhez a csillagjegyekhez a legjobb vendégségbe menni

2021. július 20.
Vannak olyan otthonok, ahol mindenki különösen jól érzi magát – ebben nagy szerepe van a berendezésnek, a lakásban uralkodó hangulatnak is. Verd ki végre a fejedből, hogy ez csak pénz kérdése lenne, sokkal inkább lakberendezési érzék kell hozzá!

A horoszkópunk meghatározza, hogy milyen otthonban érezzük jól magunkat, és egyes csillagjegyek kifejezetten jó lakberendezési érzékkel jönnek a világra. Otthonuk így nemcsak mutatós, hanem annyira harmonikus is, hogy nagyszerű hozzájuk vendégségbe menni. Milyen szerencsés, aki velük él egy fedél alatt!

Ezekhez a csillagjegyekhez a legjobb vendégségbe menni

Bika

A Bika számára igazán inspiráló kihívást jelent az otthonteremtés, majd a megszerzett lakás vagy ház stílusának kialakítása. Bár határozott elképzelésekkel rendelkezik, van, hogy kicsit lassabban halad a kivitelezéssel, mint ahogy azt szeretné. Ezért jobb, ha akad egy olyan segítője, aki két lábbal áll a földön és kezében tartja az irányítást. A Bika örömmel építi fel otthonát, akár a nulláról kezdve is, konstruktív gondolkodásának köszönhetően nem riad meg ettől a feladattól, hanem inkább lelkesedik érte. Ha végzett a felépítéssel, a berendezés és a dekorálás is lázba hozza!

Rák

A Rák számára az ideális otthon vízközelben található – álmai netovábbja egy tengerparti ház, de ha ez nem jön össze, beéri egy hazai tavacska közelségével is. A Rák igazi otthonteremtő csillagjegy, nagyon fontos számára, hogy az emlékek méltó helyre találjanak a lakásában, és a régi tárgyakat, érdekes gyűjteményeket is szívesen teszi jól látható helyre. Nagy boldogság számára, ha vendégül láthatja a családtagjait és a szívének kedves barátait, azonban legalább ugyanilyen fontos számára, hogy legyen egy olyan csendes zug az otthonában, ahova visszavonulhat, ha besokallt az ingerekből.

Mérleg

A Mérleg alapvetően stílusos, jó ízléssel megáldott csillagjegy, amelyik minden apró részletre ügyel, hiszen az élet minden területén arra törekszik, hogy harmóniát, összhangot teremtsen. Alig várja, hogy saját otthonra tegyen szert, amit aztán kedve szerint alakíthat ki úgy, hogy tökéletesen megfeleljen az elképzeléseinek. Nem riad vissza a leharcoltabb, teljes felújításra váró lakásoktól sem, ötleteinek és keze munkájának köszönhetően ezekből is nagybetűs Otthont varázsol. Ügyel a rendre és a tisztaságra is, így az otthona szinte bármikor alkalmas arra, hogy egy lakberendezési magazin címlapjára kerüljön!

Ezekhez a csillagjegyekhez a legjobb vendégségbe menni

Vízöntő

Képzelőereje és kreativitása határtalan, igazán elemében érzi magát, ha lehetőséget kap arra, hogy otthonát felújítsa vagy új házat építsen. Szívét-lelkét beleadja az otthona csinosításába, ami meg is hozza a várt hatást – ha a Vízöntőnek sikerül elérnie, hogy a lakhelye valóban az otthona legyen, és ne csak négy fal, ami körülveszi, akkor a hozzá érkezőket is magával ragadja a harmonikus légkör – még így is, hogy a Vízöntő nem a rendrakás megszállottja. Ez a csillagjegy imádja a társaságot, ezért nem csak annak örül, ha vendégek jönnek hozzá, hanem azt is élvezi, hogy a barátait könnyen rá tudja venni, hogy segítsenek a költözésben vagy az átalakítással járó munkálatokban.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?