Ezek a csillagjegyek gyakran elferdítik az igazságot

2021. november 23.
Akadnak olyan csillagjegyek, amelyek nem riadnak vissza a füllentéstől vagy az igazság elhallgatásától. Ezt közülük néhányan olyan nagyszerűen teszik, hogy szinte képtelenség tettenérni őket – szóval jobb velük az óvatosság!

A születési horoszkópunk tulajdonképpen életünk minden területére kihat, melyek közül kiemelkedik a kommunikáció. Azt, hogy ki mennyire nyitott, mennyire találja meg a közös hangot másokkal és hogy mennyire igazmondó, a csillagjegyünk is meghatározza. Mutatjuk azokat a csillagjegyeket, akiknek gyakran csúszik ki a száján hazugság – nem feltétlenül azért, mert rosszban sántikálnak!

Ezek a csillagjegyek gyakran elferdítik az igazságot

Ikrek

Az Ikrek életében kiemelten fontos szerepet kap a kommunikáció, ha tehetné, egész nap be nem állna a szája. Sokszor jóval előbb beszél, minthogy gondolkodna, ezért – amíg nem tanulja meg a leckét a saját kárán – gyakran bajba sodorhatja magát. Ő nem azért nem mond igazat, mert álságos tervet szőtt ellened, hanem azért, mert sokszor felületes és figyelmetlen. Emiatt nem ritka, hogy bizonyos dolgok kimaradnak abból, amit mond, vagy hogy rosszul emlékszik valamire, és azt „elferdítve” adja neked tovább. Nézd ezt el neki, és inkább arra vigyázz, nehogy kifecsegje másoknak a titkaidat!

Skorpió

Egészen a szívére vette volna, ha nem szerepelt volna ezen a listán, hiszen a titkokzatoskodás, a ködösítés abszolút az ő terepe. Szeretnénk azt mondani, hogy ő sem azért hazudik, mert hátsó szándék vezérli, ez azonban nem lenne igaz – a Skorpió, ha a helyzet úgy kívánja, ügyesen keveri a lapokat és attól sem riad vissza, hogy elhallgassa vagy kissé elferdítse az igazságot. A másik nagy veszélye annak, hogy nem mond igazat, az az, hogy a Skorpió nemcsak bosszúálló, hanem nagy manipulátor is, anélkül pedig nehezen teljesíthetné a küldetését, hogy úgy csűrje-csavarja a szavakat, hogy azzal tőrbe csaljon.

Ezek a csillagjegyek gyakran elferdítik az igazságot

Bak

Néhány Bak most biztos a szívéhez kap, mert nem érti, mégis mi keresnie van ezen a listán korrekt, kiszámítható és rendszerető csillagjegyként. Nos, kívülről nézve azért úgy tűnik, ez a csillagjegy sem mondja mindig az igazat, csakis a színtiszta igazat. Egyrészt igazi magányos farkas, aki nem szívesen vegyül másokkal, ebből adódóan a kitárulkozásban sincs nagy gyakorlata, és gyakran félreérthetik a szándékait. Rengeteg információt hajlamos visszatartani, nemcsak azért, mert ösztönei erre sarkallják, hanem olykor tudatosan is. A jövőre vonatkozó terveiről például hallgat, mint a sír – de ami azt illeti, ezt meg is lehet érteni, hiszen ez fontos „kelléke” annak, hogy mindent elérjen, amit a fejébe vett.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?