Ez a csillagjegyed legfőbb küldetése 2022-ben

2022. január 02.
Az éves horoszkópok nemcsak előre jelezhetnek fontos eseményeket a jövőre nézve, hanem abban is segíthetnek, hogy meghatározzuk, melyik életterületünkre fókuszálunk majd és milyen téren próbálunk fejlődni, újat tanulni. Itt a 2022-es iránymutatás mind a 12 csillagjegynek!

Elnézve a 2022-es év bolygóállásait, nyugodtan kijelenthetjük, hogy az előttünk álló 12 hónapban az abnormális lesz az új normális… Egy kis új évi iránymutatás minden esztendő küszöbén jól jön, de ilyen kilátások mellett különösen nagy segítség, ha mind a 12 csillagjegy kap egy kis útmutatót ahhoz, hogy a lehető legjobbat hozza ki a következő időszakból!

asztrológia

Kos

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez lesz az évtized egyik legnagyszerűbb éve számodra, ami óriási lehetőségeket tartogat arra, hogy megújulj és a legmerészebb álmaidat is megvalósítsd. Ehhez május közepétől extratámogatást is kapsz a Jupiter, azaz a nagy szerencse planétájától. A küldetésed erre az évre az, hogy ne félj elengedni azt, amit erőltetni kell vagy hátráltat, és legyél nyitott az újdonságokra!

Bika

Ne ijedj meg attól, ha már januárban azt érzed, hogy minden, amit magadról és az életedről gondoltál, egy csapásra kezd másképp festeni! Ennek oka, hogy január 18-án egy olyan sorsfordító bolygóállás lesz jelen a te jegyedben, amire legutóbb 2014-ben volt példa. Ez kissé felforgathatja a mindennapjaidat, de hidd el, hogy miután kitisztul a kép, sokkal jobban fogod érezni magad! Az idei küldetésed, hogy munka terén felismerd azokat a szerepeket, amiket már „kinőttél”, és szépen tedd is le azokat, mert többre vagy hivatott!

Ikrek

Ebben az évben még inkább szem előtt kell tartani, hogy óvatosan fogalmazd meg a kívánságaidat, mert – különösen 2022 második felétől – nagy eséllyel valóra is válnak! Épp ezért az idei küldetésed az, hogy alaposan gondold át és pontosan fogalmazd meg a céljaidat, amelyek megvalósításához augusztus 20-tól a Mars bolygó sok-sok erőt és energiát is ad neked. Ne lepődj meg azon sem, ha ettől a naptól kedve hirtelen felgyorsulnak az események!

Rák

Az elmúlt években különösen fontos volt számodra, hogy mindenkivel jó viszonyt alakíts ki, senkit ne bánts meg és a kapcsolataidat harmónia uralja. Ez az év minden kétséget kizáróan arról fog szólni, hogy udvariaskodás helyett inkább a sarkadra állj, és azokkal, akik „lehúznak” vagy kihasználnak, távolságtartóbb legyél. 2022 számodra a felszabadulás éve lesz, a küldetésed az, hogy lerázd magadról a semmibe vezető kapcsolatokat, és végre ne mások akaratának felelj meg!

Oroszlán

Elsőre talán furcsán hangzik számodra, pedig igaz, hogy ha elkezdesz egy kicsit befelé figyelni és távolabb lépni a folyton nyüzsgő mindennapoktól, egyáltalán nem leszel egyedül, sőt! Ebben az évben jól teszed, ha több időt fordítasz az önfejlesztésre, saját magad megismerésére – hidd el, nem fog a kapcsolataid rovására menni, sőt! Nem kell mindig és mindenhol ott lenned ahhoz, hogy emlékezzenek rád és szeressenek! Küldetésed csodálatra méltó Oroszlánként erre az évre az, hogy jobban figyelj magadra és kihasználd a kínálkozó utazási lehetőségeket.

Szűz

A kapcsolatok – legyen szó barátságról, szerelemről vagy munkáról – eddig is fontos szerepet töltöttek be az életedben, ez azonban 2022-ben csak fokozódni fog. Úgy is mondhatjuk, hogy ez az elköteleződés éve, amit nyugodtan vehetsz tágabb értelemben is, a szerelmen túlmutatva. Persze cseppet sem kizárt, hogy a magánéletedben következnek be kedvező fordulatok, az is lehet, hogy valakivel összefogva új vállalkozást indítasz vagy szorosabbra fűzöd valakivel a baráti szálakat. A küldetésed az évre az, hogy merj jobban bízni másokban és tapasztald meg a csapatmunka hatékonyságát!

Mérleg

Csodás hírünk van: a sokszor hullámvasútra emlékeztető 2021 után egy jóval kiegyensúlyozottabb évet ígérnek a csillagok, ami zene Mérleg-füleidnek, igaz? Jó, ha tudod azonban, hogy ezért a harmóniáért neked is tenned kell, a bolygóktól azonban minden támogatást meg is kapsz hozzá. Itt az ideje, hogy bevezess néhány egészséges szokást, elkezdj rendszeresen mozogni, kitartóan vitamint szedni és pótolni az elmaradt szűrővizsgálatokat – elképesztő megkönnyebbülést hoz, meglátod!

Skorpió

Akár készen állsz rá, akár nem, mi előre szólunk, hogy 2022-ben egy egészen új Skorpió bújik majd elő belőled – könnyen lehet, hogy ennek előszele már mostanra megcsapott, olyan energiák törnek most felszínre, amik eddig a mélyben szunnyadtak. Akkor teszed a legjobbat, ha játékos kíváncsisággal tekintesz az új énedre, nem pedig szorongva és félelemmel telve – már csak azért sem, mert a változások akkor is be fognak következni! Itt az ideje, hogy szélnek ereszd azokat a meggyőződéseket, amelyekkel ez a megújult Skorpió már nem tud azonosulni! 2022-ben sokak figyelmét vonod majd magadra.

Nyilas

A januárban bekövetkező bolygóállásoknak köszönhetően hirtelen úgy érezheted, mintha hatalmas erővel töltekeztél volna, aminek már hosszú-hosszú ideje szükségét érezted. Előfordult az elmúlt 2 évben, hogy úgy tűnt, mintha mások szemében láthatatlan lennél? Nos, nem járták messze az igazságtól, de most végre fordul a kocka és felszabadultan újra önmagad lehetsz! Költözés, családbővítés vagy mély önismereti felfedezőút is terítékre kerülhet 2022-ben, szóval unatkozni biztos nem fogsz! A legfőbb küldetésed, hogy élj minden kínálkozó lehetőséggel, ami kicsit is kedvedre való!

Bak

Már januárban lenyűgöző dolgok történnek veled, csodaklassz ötletek pattanhatnak ki a fejedből, új hobbikat fedezhetsz fel, de az sem kizárt, hogy fülig szerelmes leszel, vagyis egy gyümölcsözőnek ígérkező kapcsolat is kialakulhat! A küldetésed erre az ígéretes évre az, hogy ne görcsölj rá a dolgokra és ne akarj mindent a legeslegapróbb részletekig előre eltervezni, majd kontrollálni. Akármilyen nehéznek érzed, próbáld kicsit lazábban venni a dolgokat. Május 10. és október 28. között végre learathatod a befektetett munkád, energiád vagy pénzed gyümölcsét, amit már minden bizonnyal nagyon vártál.

Vízöntő

A Jupiternek és a Szaturnusznak köszönhetően egy ideje tart egy komoly átalakulást hozó érettségi folyamat a lelkedben, ami nem ment mindig úgy, mint a karikacsapás. Viaskodott benned a türelmetlenség és a megfontoltság, 2022-ben azonban sokkal nagyobb kiegyensúlyozottságra számíthatsz. Meglehetősen nagy az esély arra, hogy új munkát találsz vagy felbukkan valaki az életedben, aki így vagy úgy támogatni fog – nem feltétlenül anyagilag, az is lehet, hogy „csak” érzelmileg, ám ennek is mérhetetlenül nagy hasznát veszed majd. Az idei év fontos feladata számodra, hogy különválaszd a munkát és a magánéletet és mindkettőben megtaláld az örömöt.

Halak

Ha valaki, akkor te nem sajnálod, hogy eljött 2021 vége, mert szép számmal tartogatott kihívásokat számodra – de azért ne feledkezz meg a kedvező fordulatokról sem, mert abban is volt részed! Május 10-ig nagyon sok remek lehetőség kerül majd az utadba, majd október 28-tól ismét varázslatos bolygóállásokra számíthatsz. Gondolj vissza arra, mi mindenben volt részed 11-12 évvel ezelőtt, mert ez az időszak ahhoz fog hasonlítani. A legfőbb üzenet számodra 2022-re az, hogy ne érd be az ígéretes kezdettel, hanem fordíts kellő energiát, kitartást és következetességet abba, amibe a fejszédet vágod!

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?