Ezek a csillagjegyek egyszerűen képtelenek kikapcsolni

2021. szeptember 05.
Annyira magas fordulatszámon pörögnek, hogy akkor sem tudnak leállni, amikor a pihenésé lenne a főszerep. Ami azt illeti, nincsenek könnyű helyzetben!

A pihenés mindenkinek jár, vannak azonban olyan csillagjegyek, amelyek egyszerűen nem tudnak lazítani. A horoszkóp szerint sokakat a gondolataik és folyton kavargó érzelmeik nem hagynak nyugodni, másoknak viszont állandóan mehetnékjük van, és fizikailag nem képesek leállni. Te is köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek folyton stresszelnek

Kos

A Kos helyzete igen speciális: tele van energiával, ambícióval és újító ötletekkel, amiért sokan felnéznek rá, és örülnének, ha csak fele annyi elhivatottsággal rendelkeznének, mint ő. Amikor beleveti magát valamibe, nyilván pozitív, hogy ekkora lendülettel teszi a dolgát, az azonban már kevésbé örömteli, hogy a Kos szinte képtelen leállni. Fizikailag és szellemileg is nagy a „mozgásigénye”, a láblógatás abszolút nem az ő műfaja. Folyton jár az agya, gyakran megesik vele, hogy éjjel sem alszik jól, amíg meg nem old egy feladatot, vagy választ nem talál egy nyitott kérdésre.

Ikrek

Nem túlzás azt állítani, hogy az Ikrek kettő helyett mozog és gondolkodik… Szüntelenül hajtja a kíváncsiság, a felfedezővágy, ezért csak akkor érzi jól magát a bőrében, ha akad valamilyen teendője, és ha barátok veszik körül. Képtelen megülni a fenekén, az egyetlen remény arra, hogy kiszakadjon a hétköznapi hajtásból, az aktív pihenés: ha elutazik valahova, előre betervez jó pár programot, nehogy még a végén édes semmittevéssel kelljen töltenie a napokat! A hétköznapokban persze szuper, hogy ennyire gyors észjárású, intelligens és kommunikatív, jobb azonban, ha az eszébe vési, hogy neki is szüksége van a feltöltődésre ahhoz, hogy mindig magas fordulatszámon pöröghessen!

Mérleg

A Mérleg nem fizikai szempontból számít nyughatatlannak, ezen a téren egyáltalán nem érheti szó a ház elejét – a gondolatai azonban gyakran felzaklatják és megakadályozzák, hogy átadja magát a pihenésnek. A „baj” a Mérleggel az, hogy folyton a tökéletességre és a harmóniára törekszik, ami miatt sokszor őrlődik. A döntéshelyzetek is sokszor feladják a leckét a Mérlegnek, ami szintén gyötrődővé teheti. És ha mindez nem lenne elég: a remek diplomáciai érzékkel rendelkező csillagjegynek nemcsak a saját dolgai miatt lehetnek álmatlan éjszakái, hanem akkor is, ha a környezetében valaki nehézségekkel küzd, vagy ha a szívének kedves emberek konfliktusba keverednek egymással. A Mérleg hajlamos arra, hogy őrangyalként egyengesse mások boldogulását, ami cseppet sem stresszmentes feladat!

Ezek a csillagjegyek folyton stresszelnek

Bak

A Bak egyik legnagyobb félelme, hogy kudarcot vall, és ez az élet minden területére érvényes. Hogy is tudna így lazítani!? Alapos, gyakorlatias, precíz típus, aki szeret mindent előre eltervezni és bebiztosítani, hiszen a váratlan fordulatokat egyáltalán nem viseli jól. Bár összeszedettségének, kitartásának és következetességének köszönhetően szinte minden célját megvalósítja, a nagy önfegyelem és a saját magával szemben is magasra tett mérce jelentősen megemeli életében a stressz-szintet. A Bak tehát fejben képtelen kikapcsolni, az állandó jövés-menés, az örök kalandozás nem az ő műfaja.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?