Ezek a csillagjegyek minden apróságon képesek megsértődni

2021. november 09.
Sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha az idő múlásával mindenki felhagyna azzal a gyerekes szokással, hogy minden apróságon megbántódjon. Ennek a 4 csillagjegynek sajnos még felnőttkorában sem nagyon sikerül!

Annak hátterében, hogy valaki a legkisebb dolgok miatt is megbántódik, legtöbbször túlérzékenység vagy alacsony önértékelés áll, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy akár a születési horoszkópnak és a csillagok állásának is szerepe lehet benne. Ez a 4 csillagjegy garantáltan sértődékenyebb a többinél!

Ezek a csillagjegyek minden apróságon képesek megsértődni

Rák

Extrém érzékeny, és ami azt illeti, bizonytalanságért sem kell a szomszédba mennie. Teljes mértékben igaz rá, hogy hangulatember, hozzáállása és reakciója a világ történéseire olyan változékony, mint uralkodó bolygója, a Hold – emiatt nehéz kiszámítani: van, hogy érti a viccet és akár még saját magán is képes nevetni, máskor viszont vérig sértődik… Rontja a helyzetet, hogy könnyen belelovalja magát az érzelmeibe, ezért sokszor többszörösére nagyítja a helyzet nem létező drámaiságát és képtelenség észérvekkel jobb belátásra bírni.

Szűz

A Szűzre nem igaz, hogy könnyen elragadják az érzései és a bolhából is elefántot csinál, ő azért bántódik meg könnyedén, mert mindent rendkívül alaposan szemlél és az apróbb részletekre is odafigyel. Ebből adódóan fordul elő, hogy rosszulesik neki egy-egy jelentéktelennek tűnő, elejtett megjegyzés vagy szinte észrevétlenül tett gesztus. A másik, ami miatt egy Szűz szülött könnyebben csalódhat másoknál, hogy igazán magasra teszi a mércét – magával és másokkal szemben egyaránt – amit nem mindenkinek sikerül átugrani. Nem ritka tehát, hogy emiatt ébrednek benne rossz érzések.

Skorpió

A külső szemlélőknek általában úgy tűnik, hogy egy rendkívül domináns és öntudatos csillagjeggyel van dolguk, előbb-utóbb lehull a lepel, és kiderül, hogy valójában bőven van mit tanulnia magabiztosság terén. Szenvedélyességéből és érzékenységből nem szenved hiányt, ami kétélű fegyver: számtalan előnye van, ám döntő szerepet játszik abban is, hogy a Skorpió önbizalma csak látszólag olyan hatalmas. Egyik erőssége a titokzatosság: nem mindig mutatja ki, hogy mit érez, ám ha megvan sértődve, szinte süt belőle a megbántottság, vagyis előbb-utóbb megtalálja a módját, hogy az érintett tudomására hozza, rettenetesen megbántotta és a minimum, hogy bocsánatot kér (lehetőleg nem is egyszer).

Ezek a csillagjegyek minden apróságon képesek megsértődni

Halak

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Halak rendkívül jó eséllyel pályázik a legérzékenyebb csillagjegy posztjára, amiből adódóan egy szempillantás alatt meg tud bántódni. Ha megsértődik, azt próbálja elkendőzni, de ritkán sikerül neki – szavak nélkül is világgá kürtöli, hogy hatalmas sérelem érte még akkor is, ha annak eredője valami egészen jelentéktelen dolog. Elég egy eltúlzott vicc, egy kétértelmű mondat, és a gyakran bizonytalan Halak máris úgy érzi, hogy gúnyolódás tárgyává vált, amit még felnőttkorára sem tud megszokni és helyén kezelni. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?