A te csillagjegyednek mit hoz a márciusi telihold?

2022. március 14.
Teliholdra 28 naponként kerül sor, hatását azonban már 48 órával előtte és még 48 órával utána is érezhetjük. Nézd meg, hogy rád miként hat a márciusi telihold!

Azt, hogy a telihold hatással van az életünkre, mi sem bizonyítja jobban, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba holdtöltekor dönt úgy, hogy kibújik az anyukája hasából. Idén márciusban 18-ára esik a telihold és a Szűz jegyében jár a Hold, ami minden csillagjegyre hatással lesz, mutatjuk, hogyan!

Telihold hatása a csillagjegyekre

Tévedés azt gondolni, hogy a telihold csak annak a csillagjegynek (jelen esetben a Szűz) szülötteire hat, amelyikben tartózkodik: elsősorban azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel. Mivel ez a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy tökéletes alkalmat szolgáltat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére. De nézzük részletesebben, mit is jelent rád nézve a Szűzben kiteljesedő Hold!

Kos

A Szűz egy nagyon precíz, kritikus csillagjegy, ami most rád is hatással lesz, pedig alapvetően nem vagy egy szöszmötölős típus. Ha hagyod magad elveszni a részletekben, ingerültté válhatsz, és fennáll a veszélye, hogy nem látod majd a fától az erdőt. Nem baj, ha szeretnél jobban elmélyülni a dolgokban, de vigyázz, hogy ne lovald bele magad túlságosan!

Bika

Ez az energia segít abban, hogy letetted a válladra nehezedő terheket és kicsit kiszellőztesd a fejed. Eljött az idő arra, hogy közelebb kerülj a természettel és befogadóbbá válj az újra. Lehet, hogy kételkedsz benne, pedig elhiheted, hogy csodás hatással lenne rád egy esti séta, amikor mindent beragyog a telihold fénye. Sokkal derűsebben látod majd tőle a dolgaidat!

Ikrek

Nem erősséged, hogy döntést hozz, sokszor még a jelentéktelennek tűnő választások is komoly fejtörést okoznak. Jó hírünk van! Ez a telihold, a megfontolt és gyakorlatias Szűznek köszönhetően most nagy segítséget nyújt neked abban, hogy elhatározd magad és pontot tegyél régebb óta húzódó, bizonytalanságot ébresztő ügyek végére.

Rák

Mindegy, melyik csillagjegyben jár, számodra mindig különleges esemény a holdtölte, hiszen a te uralkodó bolygód az, ami ilyenkor ereje teljében pompázik. Ez felfokozhatja a benned dúló érzelmeket, a visszafogottabb Szűz azonban útját állhatja annak, hogy ki is mutasd másoknak, ami benned zajlik. Ha mégis erőt veszel magadon és őszintén kimondod, amit gondolsz, ez a telihold óriási megkönnyebbülést hozhat!

Oroszlán

Ez a telihold leginkább a munkára irányítja a figyelmedet, arra próbál ráébreszteni, hogy ha egy ideje érlelődik már benned a váltás gondolata, akkor el kell kezdened tenni azért, hogy örömteli változás álljon be. Ha úgy érzed, hogy zátonyra futott a karriered, arra is jó ez az időszak, hogy kiutat találj a csapdahelyzetből!

Szűz

Nem ritka, hogy míg másokkal vagy elfoglalva, saját igényeidet és vágyaidat háttérbe szorítod, sőt rosszabb esetben semmibe is veszed. Most, hogy a te csillagjegyedben vendégeskedik a telihold, arra próbál rávilágítani, hogy saját magadat kellene mások elé helyezned, legalább ebben a rövid időszakban: tegyél valami olyat, amire már hosszabb ideje vágysz!

Mérleg

Legfőbb célod, hogy harmónia vegyen körül és hogy lelkileg is egyensúlyban legyél, ezt azonban nem mindig könnyű elérni. Márciusban a telihold azt üzeni neked, hogy hagyj fel a görcsös akarással és egy kicsit csendesedj el: sok dologra már rég megfogalmazódott benned a válasz csak épp nem merted meghallani.

Skorpió

Valamilyen szinten minden csillagjegyet intuitívabbá tesz a telihold, te azonban alapjáraton is fogékonyabb vagy a spiritualitásra és sosem hagynak cserben a megérzéseid. Hát még most! Ha bármely életterületen elbizonytalanodtál vagy megerősítésre van szükséged, használd ki ezt a pár napot arra, hogy a misztikum segítségével iránymutatást kérj az égiektől!

Telihold hatása a csillagjegyekre

Nyilas

Határozott, öntudatos és optimista személyiség vagy, aki szinte mindig tudja, hogy mit akar és azért hajlandó is kitartóan küzdeni. Ez a telihold kiváló alkalom arra, hogy tervet készíts a jövőre nézve és visszatekintve az elmúlt hónapokra, vállon veregesd magad mindazért, amit elértél. Biztosak vagyunk benne, hogy rászolgáltál a dicséretre!

Bak

Keresve sem találnánk nálad elszántabb, kitartóbb és sikerorientáltabb csillagjegyet, aki magával és másokkal szemben is magasra teszi a mércét. Mindez elképesztően fontos ahhoz, hogy eredményes lehess, ám emiatt sokszor elköveted azt a hibát, hogy csakis a jövőre, a megvalósítandó tervekre koncentrálsz és nem élvezed ki a jelent. Legalább ebben a pár napban lazíts egy kicsit!

Vízöntő

Egy ízig-vérig Vízöntő igazi átváltozóművész, aki folyamatosan változik és sosem riad vissza a megújulástól. Itt az ideje annak, hogy visszatekints az elmúlt időszakra és végre észrevedd, hogy milyen pozitív irányban változtál, milyen sokat fejlődtél! Hidd el, szükséged van erre a felismerésre ahhoz, hogy a tőled megszokott lelkesedés életben maradjon!

Halak

Csillagjegyed az alkalmazkodás és rugalmasság terén elég jól áll, igaz azonban az is, hogy a nagyobb horderejű változásokat szinte soha nem te kezdeményezed, hanem egyszer csak megtörténnek veled. Márciusban a telihold arra próbál tanítani, hogy ne félj lépni és végre ne mindig másoktól várd, hogy megtegyék helyetted az első lépést!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?