Ez az 5 csillagjegy csodás márciusnak néz elébe!

2022. február 28.
Igazán kegyesek lesznek az égiek ehhez az 5 csillagjegyhez márciusban: sok boldogság és szerencsés fordulat vár rájuk! Mutatjuk, kik örülhetnek leginkább a tavasz kezdetének!

Mindenki alig várja a tavasz érkezését, az ébredező napsütés és egyre barátságosabb időjárás mindannyiunkat boldoggá tesz, ezek a csillagjegyek pedig kivételesen jó hónapnak néznek elébe a horoszkóp szerint.

Márciusi horoszkóp ábra

Kos 

A szülinapos Kos most mindenkinek megmutathatja, milyen elképesztő teljesítményre képes, ha igazán odateszi magát. Végre minden befektetett energiájának beérik a gyümölcse, fáradhatatlanságának köszönhetően pedig extra könnyedséggel vállalhat olyan extrafeladatokat, amiket mások nagy valószínűséggel képtelenek lennének beépíteni a teendőik közé. Ennek köszönhetően nemcsak mások csodálatát érdemli majd ki, hanem pluszbevételre is számíthat, amit egy rég várt romantikus utazásra költhet.

Bika

Ha olyan feladatokat kap, amik lázba hozzák, ez a csillagjegy kitartóan és energiát nem kímélve végzi a munkáját. Mostanában azon kaphatja magát, hogy a kelleténél többet vállalt, és emiatt elhanyagolta a szívének kedves embereket, köztük saját magát is. Ez a hónap végre lehetőséget kínál neki arra, hogy egy kicsit hátra dőljön, és kifújja magát. Szüksége is lesz erre, mert a közeljövőben olyan csodás munkalehetőségek találhatják meg, amikre nehezen tud majd nemet mondani.

Rák

Nem egy kezdeményező típus, amiben nagy szerepe van annak, hogy szinte sosem elégedett saját magával. Márciusban azonban megváltozhatnak a dolgok, és kiléphet a komfortzónájából: ez az ismeretlen és új terep kivételesen nem félelemmel tölti majd el, hanem olyan kellemes izgalommal, ami csordultig tölti önbizalommal, kíváncsisággal és lelkesedéssel. Az, hogy sikerül felülkerekednie saját magán, elképesztő utakat nyit meg előtte, olyan nem várt fordulatok okozhatnak neki meglepetéseket, amilyenekre álmában sem gondolt volna.

Nyilas

A Nyilas általában tart az elköteleződéstől és a komolyabb felelősségvállalástól, márciusban azonban olyan nyugalom és harmónia kerítheti hatalmába, hogy ezeket a félelmeit végre szélnek eresztheti. Szerelem és munka terén is érvényesülhet ez, a személyes horoszkóp függvényében. Remek ötletek pattannak majd ki a fejéből, amit garantáltan értékelni fog a környezete. Olyan folyamatokba kezdhet bele ebben az időszakban, amelyek hosszú távon igazán gyümölcsözőek lesznek és különleges találkozásokat hozhatnak a Nyilas életébe.

Boldog lány örül a márciusi horoszkópnak

Vízöntő

Ha valakinek, akkor a Vízöntő csillagjegynek kiemelkedően fontos a függetlenség és a szabadság, mind a magánéletben, mind a munkában. Szíve mélyén arra vágyik, hogy viszonylag kis erőfeszítéssel szakítson nagyot, ez azonban csak keveseknek adatik meg. Márciusban érdemes a megérzéseire hallgatnia, aminek köszönhetően felejthetetlen élményekben lehet része. Ha nem is munka nélkül, de a megszokottnál kisebb energiabefektetéssel válthatja valóra az álmait és az sem kizárt, hogy egy klassz utazás vár rá.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?