Ez a 4 csillagjegy hajlamos az érdekbarátságra, jobb velük vigyázni!

2022. március 05.
Nem azt mondjuk, hogy minden kapcsolatukat önös érdekek vezérlik, de ha a helyzet úgy kívánja, nem riadnak vissza attól sem, hogy érdekbarátságokat kössenek!

Az itt szereplő csillagjegyek nem riadnak vissza attól, hogy érdekből barátkozzanak, ha egy-egy kapcsolatból profitálhatnak. Szerencsére nem kizárólag ilyen barátságokat ápolnak, de ha gyanút fogsz, jobb egy pillantást vetni az alábbi listára, hogy megbizonyosodj róla, van-e félnivalód.

Horoszkóp ábra

Kos

Minden bizonnyal zokon veszi, hogy szóba hozzuk az érdekbarátságokkal kapcsolatban, a tények azonban azt támasztják alá, hogy érvényesüléséhez sokszor él ezzel az eszközzel. Márpedig a Kos számára mindennél előbbre való, hogy versenyhelyzetben mindenkit túlszárnyaljon, csapatmunka esetén pedig magához vegye az irányítást. Sokkal egyszerűbben érheti el mindezt, ha tudja, kikkel kell jóban lennie, ő pedig nem szalaszt el egyetlen lehetőséget sem!

Ikrek

Ez a csillagjegy valószínűleg nagyon meglepődik, hogy szerepel ezen a listán, pedig bebiztosította a helyét! Mentségére szól, hogy többnyire nem számításból vagy rosszindulatból köt érdekbarátságokat, hanem alapvető természete sarkallja arra, hogy sok barátsága amolyan „egyszer használatos” legyen. Nem erőssége az elköteleződés a barátság terén sem, ezért ha egy kapcsolatról úgy érzi, hogy ellaposodott, nem töri magát különösebben, hogy fellendítse. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy az esetek többségében addig marad egy barátja mellett, ameddig neki jó.

Skorpió

Ez a végletes és szenvedélyes csillagjegy néha eredményesebben derít fényt egy-egy titokra, mint egy profi magánnyomozó. Ő az, akit nem visel el, ha valamit rejtegetnek előle, ezért ha egy ügynek a végére akar járni, addig nem is nyugszik, amíg le nem hull a lepel. Elképesztően jól működnek a megérzései, és tökélyre fejlesztette „vallatási módszereit”, így szinte észrevétlenül húzza ki a titkokat az őrzőikből. Nagy manipulátor, aki gyorsan felméri, kihez érdemes közel kerülnie ahhoz, hogy a saját malmára hajthassa a vizet.

Érdekbarátságot köt

Nyilas

Ez az a csillagjegy, amelyik alaposan megválogatja, kit enged közel magához, egészen biztos lehetsz benne, hogy nem tárulkozik ki mindenki előtt. Megválogatja azt is, hogy ő kivel köt barátságot, olykor az is megesik, hogy nem kizárólag szimpátia alapján dönt, hanem figyelembe veszi azt is, hogy melyik kapcsolatból származhat a legnagyobb előnye. Igazán szórakoztató, kalandvágyó barát, akinek a humora is remek, szerencsés vagy, ha tudod, hogy saját magadért szeret!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?