Ezeknél a csillagjegyeknél keresve sem találnál bizonytalanabbakat

2021. október 07.
Ezek a csillagjegyek nemcsak azzal kergetik az őrületbe saját magukat és a környezetükben élőket, hogy nehezen hoznak meg egy-egy döntést, hanem azzal is, hogy könnyen megbánják a választásukat!

Aki nem evez velük egy hajóban, egyszerűen nem tudja megérteni, hogy miért olyan egetverően nehéz eldönteni, hogy mit válasszanak az étlapról az étteremben, melyik pólóba bújjanak a reggeli öltözésnél, vagy hogy milyen márkájú arckrémet vegyenek. Az alábbi csillagjegyek a horoszkóp szerint nehezen jutnak dűlőre egy-egy döntéshelyzetben – akár hétköznapi, akár fontosabb kérdésekben kell állást foglalniuk.

Ezek a legbizonytalanabb csillagjegyek

Ikrek

A külső szemlélők számára az Ikrek rendkívül könnyelmű és derűs csillagjegynek tűnhet, ez azonban csak részben igaz. A fejében megállás nélkül cikáznak a gondolatok, ami döntéshelyzetekben különösen igaz rá. Aki közelebbről is megismeri az Ikreket, rájön, hogy egyszerűen képtelen habozás nélkül elhatározásra jutni, aminek egyik legfőbb oka, hogy sok esetben maga sem tudja pontosan, hogy mit akar. Végtelenül hosszúra tudja nyújtani egy-egy döntés meghozatalát, amit aztán rövid időn belül meg is bán, és legszívesebben „visszacsinálna”. Gyakran változik a véleménye, amihez a döntéseit is igazítja – s hogy mi a legszebb az egészben? Az, hogy az esetleges következmények miatt egy cseppet sem fáj a feje!

Rák

Amikor döntéshelyzetbe kerül, szinte a választás megszállottjává válik, ugyanis egyetlen lehetséges opciót sem szeretne figyelmen kívül hagyni. Nem sajnálja az időt a töprengésre, mielőtt A-t vagy B-t mondana, sokszor és jó alaposan végiggondolja az eshetőségeket. Döntéseit sokszor a félelem és az aggodalom vezérli, mind a tíz körmét lerágja, mire kigondolja, melyik is lenne számára a helyes irány – akár arról van szó, hogy milyen filmet nézzetek meg a moziban, akár arról, hogy melyik környéken lenne jó lakást keresni. Szinte képtelen érezni a döntések súlyát, azaz a leghétköznapibb kérdésekből is hajlamos világméretű problémát kreálni. Legnagyobb félelme, hogy a döntését elhibázza, és emiatt lemarad arról, ami igazán jó lenne neki.

Mérleg

A Mérleg – ahogy zodiákus jegyének neve is mutatja – legtesthezállóbb feladata a mérlegelés: mielőtt meghozna egy döntést, hosszan töri a fejét és minden lehetséges komplikációt próbál számba venni – ami így extrahosszú időt vesz igénybe. Javíthatatlanul arra törekszik, hogy megtalálja a legoptimálisabb megoldást, nagyon rosszul érzi magát, ha kiderül, hogy rossz lóra tett. A döntésre fordított időt hajlamos extrán hosszúra nyújtani, és folyamatosan azon agyalni, hogy melyik alternatíva mellett tegye le a voksát. A Mérleg tényleg örök bizonytalanságban él, az esetlegesen elhibázott döntések miatt még a bűntudat is mardossa.

Ezek a legbizonytalanabb csillagjegyek

Halak

A Halak élénk fantáziája és szárnyaló képzelete nem mindig hajtja az ő malmára a vizet, döntéshelyzetekben például kifejezetten megnehezíthetik a dolgát. Az ő álmokból felépített világában nem nagyon marad hely hirtelen és felelősségteljes döntéseknek. Számára úgy tűnik, hogy minden állandó változásban van körülötte, ezért sem érzi helyesnek, hogy egy-egy kimondott döntést nem lehet utólag megváltoztatni. A Halak többsége nagyon határozatlan és könnyen befolyásoló, elhatározásait szívesen igazítja másokéhoz – igazi megmentőként tekint arra, aki kérve vagy kéretlenül utat mutat neki egy-egy döntéshelyzetben.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?