Szeptemberi horoszkóp – 2022

2022. szeptember 01.
Ebben az időszakban a baráti beszélgetések jelentik a legtöbbet.

KOS

Jó hír, ha szellemi területen kell helytállnod. Az intellektusod egész hónapban magas szinten mozog, még az is elképzelhető, hogy oktatási területen próbálsz szerencsét. Barátságos leszel és megértő. A születési jegyedre jellemző kapkodást, meggondolatlan cselekedeteket most elfújja a szeptemberi szellő. Valószínűleg lesz lehetőséged pihenésre is, ám ez az esetedben nem egyenlő a semmittevéssel.

BIKA

A születési jegyedben járó Uránusz kedvező kapcsolatba kerül a Nappal, használd ki az adódó lehetőséget. Itt az idő, ha hódítani akarsz. Az egyedülállók még hosszú, tartós kapcsolatra is lelhetnek. Ennek ellenére ne bízd el magad: engedd, hogy sodorjanak az események, mert a makacsság most nem hoz eredményt. Érdemes lenne relaxálnod, így sokkal könnyebben vennéd a kihívásokat

IKREK

A Mars éppen a születési jegyedben jár. Az asztrológia egyik elve szerint csak a szellemi teljesítményedet növeli, ám egy másik magyarázat azt mondja, hogy a sport felé is elvezethet. Bárhogyan is érzed, az biztos, hogy nem lesz eseménytelen az előtted álló hónap. Mentálisan és fizikailag is remekül érzed magad. Időnként még túl is teljesítsz, de élvezed a pörgést.

szeptemberi-horoszkop

RÁK

Házasságban, tartós kapcsolatokban te leszel az, aki higgadtan áll minden probléma elé. Könnyen lehet, hogy a partnered forróbb érzelmeket vár tőled, mégis el kell fogadnia, hogy most csak ennyit kap. Céltudatosan alakítod a jövődet: lehet, hogy néhány új ismeretség, barátság új kapukat nyit meg előtted. A munkában egyre jobban törekszel az önállóságra, keresed a lehetőséget, hogy szabadulj a főnöktől.

OROSZLÁN

Elsősorban a partneredtől várod, hogy finanszírozza az egyre nagyobb igényeidet. A te születési jegyed imádja a csillogást: mindenből minőségit választ, de akkor is kell neki valami, ha arra éppen semmi szüksége nincs. Így fordulhatott elő, hogy apadni kezdett a bankszámlád. Megpróbálod szép szóval rávenni a társadat, hogy most az egyszer még nézze el neked a túlköltekezést. Pedig nem ártana picit visszavenni.

SZŰZ

A Nap a születési jegyedben jár, jó kapcsolatba kerül az Uránusszal, ennek hatására nő a vonzerőd, amit sokan észrevesznek. Te inkább mégis félre nézel, vagy lehajtod a fejed, ha dicsérnek. Szerénységed nem engedi, hogy bizonyos határokat átlépj. Párkapcsolatodban legyél éber: a társadat valaki befolyásolhatja, ráveheti olyan dologra is, ami messze áll a tisztességestől.

MÉRLEG

A kommunikáció bolygója, a Merkúr megérkezett a születési jegyedbe, és kitűnő kapcsolatba került az élénkítő Marssal, egy másik irányból pedig a mentális gazdagságot segítő Jupiterrel néz szembe. Ez nagyon jó hír, ha szellemi munkát végzel, de ha nem, akkor sem okoznak gondot. Ha ezek az égitestek összefognak, a figyelmedet a baráti közösségekre, programokra, esetenként segítő tevékenységek felé irányítják.

SKORPIÓ

Talán régóta halogatsz már valamit az otthonoddal kapcsolatban. A forró nyár után végre összegyűjtötted az erődet és a szükséges anyagiakat is, hogy elvégezd ezt a feladatot. Keményen tartod a kezedben a gyeplőt, ettől a céltól már senki sem tántoríthat el. Szerelmi ügyekben fantasztikusan működik az intuíciód – mindegy, hogy régi vagy új a kapcsolat. A lelki egymásra hangolódásnak most van itt az ideje.

NYILAS

Sokat jelentenek a barátok és az ismerősök. Határozott céllal, ötletekkel, együttműködési javaslatokkal keresed fel őket. Amennyiben vállalkozásod van, szinte tálcán érkeznek a jobbnál jobb felkérések. Ezt az évet az asztrológiai számítás szerint a Jupiter uralja, amely a születési jegyed uralkodó bolygója is. Tekinthetsz minden napodra úgy, hogy a legjobb helyen és a legjobb időben vagy.

BAK

A gondolkodásért felelős égitest, a Nap jelenleg a Szűz jegyében jár. Számodra kedvező hatása, hogy minden külfölddel kapcsolatod ügyedre rávilágít. Könnyen lehet, hogy munka, de elképzelhető, hogy egy különleges nyelv elsajátítása lesz az újdonság az életedben. Amennyiben nyelvet tanulsz, talán lehetnek a csoportban olyanok, akikkel nem szimpatizálsz, próbálj meg mégis nyitott maradni.

VÍZÖNTŐ

A születési jegyedben járó Szaturnusz még mindig a nagyra törő célok felé sarkall. Egyébként is különleges, a hétköznapitól távol álló a gondolkodásod, ettől a hónaptól kezdve pedig szinte sziporkázol. Minden, amit kigondolsz, szinte azonnal a megvalósulás útjára léphet. Anyagilag vegyes képet mutat a hónap: lehet néhány rendkívüli kiadás, de végül is mindenre telik, és elégedett lehetsz.

HALAK

Nagyon élvezed, hogy sokat lehetsz a barátaiddal. Valószínűleg néhány napra elutazol kikapcsolódni. A természetben, elsősorban vízparton érzed jól magad. A laza társasági élet feldobja a hangulatodat, jelenleg nincs is igényed szorosabb kapcsolatokra. Sokat nosztalgiázol, de ugyanennyit álmodozol a jövőről is. Párkapcsolatodban az őszinteség és a közös gondolkodás a legfontosabb.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!