Ez vár rád 2022 második felében a horoszkópod szerint

2022. július 11.
Kíváncsi vagy arra, mi van megírva neked a csillagokban az év hátralevő részére? Most lehull a lepel!

Amikor elkezdődött 2022, a legtöbben alig várták, hogy elolvashassák az éves horoszkópjukat, nyáron ez már jóval kevesebbeknek jut eszébe. Való igaz, hogy ennek az éveknek is túljutottunk már a felén, ezért ha hiányérzeted lenne bizonyos életterületeken, jó, ha tudod, mit tartogatnak még a csillagok a te állatövi jegyednek!

Horoszkóp ábra a 12 csillagjeggyel

Kos

Azt már januárban lehetett sejteni, hogy nagyszerű időszaknak nézel elébe, egyesek még azt is ki merték jelenteni, hogy a Kosok számára 2022 lesz az évtized egyik legpazarabb éve, mert több nagyszerű lehetőséget is kínál arra, hogy megújuljanak és a legelképesztőbb álmaik is valóra váljanak. Ehhez a nagy szerencse bolygója, a Jupiter már május közepétől megadja a támogatást, a lényeg, hogy az év hiányzó részében se félj elengedni azt, amit erőltetni kell vagy hátráltat, és legyél nyitott az újdonságokra!

Bika

Könnyen lehet, hogy az év elején még azt érzed, hogy minden, amit magadról és az életedről elképzeltél, szép lassan darabjaira hullik és a valóság egészen mást mutat. Az év eleji bolygómozgások kissé felforgathatták a mindennapjaidat, de mostanra szerencsére kitisztult a kép, és innentől kezdve sokkal jobban érezheted magad a bőrödben még akkor is, ha adódnak nehézségeid! Ez az év arról szól, hogy munka terén felismerd azokat a szerepeket, amikben már nem érzed magadat a helyeden, és  valami újba, valami másba fogj!

Ikrek

2022-ben a megszokottnál is jobban kell ügyelned arra, hogy óvatosan fogalmazd meg a kívánságaidat, mert – főleg mostantól, az év második felétől kezdve – nagy eséllyel valóra is válnak! Hiába esik nehezedre, jobban teszed, ha alaposabban átgondolod a céljaidat, amelyek megvalósításához augusztus 20-tól a Mars bolygótól sok-sok erőt és energiát kapsz majd, szóval semmi okod nem lesz panaszkra! Ne lepődj meg azon sem, ha az év nyolcadik hónapjától kedve hirtelen felgyorsulnak körülötted az események!

Rák

A korábbi években kiemelten fontos volt számodra, hogy mindenkivel jó viszonyt ápolj és senkit ne bánts meg. Már-már betegesen ügyeltél arra, hogy minden kapcsolatod harmonikus legyen és senkivel ne kerülj konfliktusba. 2022 ezzel szemben arról szól, hogy a jópofizás helyett végre a sarkadra állj, és elhatárolódj azoktól, akikről már rég tudod, hogy csak érdekből keresik a társaságodat. Sajnos akad belőlük szép számmal! Ennek az évnek a második fele még inkább a felszabadulásról szól majd, ami pillanatnyilag fájdalmas lehet, de hosszú távon mindenképp a javadat szolgálja.

Oroszlán

Lehet, hogy elsőre furcsán hangzik, pedig igaz, hogy ha elkezdesz végre befelé figyelni és távolabb lépni a folyton nyüzsgő mindennapoktól, egyáltalán nem leszel egyedül, sőt! Az év második felében jól teszed, ha több időt fordítasz az önfejlesztésre, saját magad megismerésére – hidd el, nem fog a kapcsolataid rovására menni, sőt! Nem kell mindig és mindenhol ott lenned ahhoz, hogy emlékezzenek rád és szeressenek! Legfőbb feladatod szeretetreméltó Oroszlánként 2022 második felére az, hogy jobban figyelj magadra és kihasználd a kínálkozó utazási lehetőségeket.

Szűz

Legyen szó barátságról, szerelemről vagy munkáról, kapcsolataid minősége mindig is kiemelkedően fontos volt számodra. Ebben az évben ez még inkább így van, amit minden bizonnyal a saját bőrödön is tapasztaltál. 2022 az elköteleződés éve lehet sok Szűz számára, ami nem csak szerelmi téren igaz. Ha nem most találod meg az igazit vagy nem ezekben a hónapokban állsz az oltár elé, nagyon könnyen megeshet, hogy az év második felében lelsz szuper munkára vagy egy régen várt barátra.

Mérleg

Ez az év mindenképpen kiegyensúlyozottabb a legtöbb Mérleg számára, ami azért nagyszerű hír, mert ennek a csillagjegynek lételeme az, hogy harmóniában éljen és stabilitás uralja a mindennapokat. Te is tudod, hogy mindent nem lehet előre kiszámítani, összességében azonban jóval kevesebb váratlan fordulat vár rád, mint mondjuk tavaly. Az égiek minden támogatást megadnak neked azért, hogy rendet teremts és tarts magad körül, amitől nagyszerűen fogod magad érezni a bőrödben! A csillagok arra biztatnak, hogy ha vannak régóta húzódó ügyeid, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy pont kerüljön a végére, és ha lehet, ne vidd át azokat 2023-ra!

Skorpió

Az asztrológusok már januárban előre jelezték, hogy nagy meglepetéseket fogsz okozni a környezetedben élőknek és néha még saját magadnak is. Ebbe minden bizonnyal már most belekóstoltál, és az év hátralévő részében sem lesz másképp! Ősszel, amikor hűvösebbre fordul az idő, sosem látott energiák törnek utat maguknak, a születésnapod környékén pedig személyes vonzerőd fog megsokszorozódni. Szabadulj meg azoktól a rossz berögződésektől, amelyek útját állják annak, hogy ez a merőben új éned szárnyalni tudjon!

2022 horoszkóp

Nyilas

Egészen mostanáig úgy érezhetted, hogy az égiek hatalmas erővel és energiával ajándékoztak meg, amire valljuk be, jó ideje szükséged is volt. Ez a jó széria most sem fog véget érni, az év második felében sem lesz okod arra, hogy lógasd az orrod. Neked is tenned kell majd a sikerért, egyáltalán nem elhanyagolható azonban az a plusz, amit a planétáktól kapsz egész 2022-ben! Számíthatsz még költözésre, családbővítésre vagy mély önismereti felfedezőútra, szóval unatkozni biztos nem fogsz! Optimista életszemléleted a kisebb zökkenőkön is átsegít, intuíciódnak köszönhetően pedig ösztönösen megérzed, mely lehetőségeket érdemes kihasználnod.

Bak

Az év első felében nagyszerű dolgok történtek veled, meglátásaiddal és ötleteiddel másokat is teljesen levettél a lábukról. 2022 nagyon ígéretesen indult és a folytatás sem lesz rosszabb, a lényeg az, hogy ne akarj semmit görcsösen és amennyire lehet, adj alább merev gondolkodásodból. Hidd el, a saját életedet nehezíted meg azzal, ha mindent előre el akarsz tervezni. Akármilyen nehéznek érzed, próbáld kicsit lazábban venni a dolgokat. Mostantól kezdve október 28-ig learathatod a befektetett munkád, energiád vagy pénzed gyümölcsét, amit már minden bizonnyal nagyon vártál.

Vízöntő

Nem tévedsz, ha úgy érzed, hogy a személyiséged nagy átalakuláson megy keresztül, amit a Jupiternek és a Szaturnusznak köszönhetsz. Az év második felére ez nagyjából lecseng, és sokkal harmonikusabban élheted meg a mindennapokat. Ez a kiegyensúlyozottság számodra most olyan, mint a víz a sivatagban! Sok Vízöntő talál magának másik munkát vagy merőben új hivatást, de az sem kizárt, hogy felbukkan valaki az életükben, akitől régen várt érzelmi támogatást kapnak. 2022 nagy kihívása számodra, hogy különválaszd a munkát és a magánéletet, és mindkettőben magadra találj.

Halak

Az akadálypályához hasonlító 2021 után ez az év egy sétagalopp számodra még akkor is, ha sok ügyes-bajos dolgot kell intézned és nagy figyelmet kell fordítanod az úgynevezett apró betűs részekre. Mindez semmi ahhoz képest, amin tavaly ilyenkor mentél keresztül! Október 28-án igazán meghatározó és ritka bolygóállás rajzolódik majd ki az égen: próbáld meg felidézni mi történt veled 11-12 évvel ezelőtt, mert ez az időszak ahhoz fog hasonlítani. A csillagok üzenete 2022 második felére az, hogy ne dőlj hátra karba tett kézzel az ígéretes kezdet után, hanem élvezd ki az utolsó hónapok lehetőségeit is!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?